Close

L.P. Petersen, de specialist in magazijnstellingen

L.P. Petersen is zeer ervaren op het gebied van magazijnstellingen en palletstellingen. Al geruime tijd bieden zijn deze in nieuwe of gebruikte staat aan. Op de internetsite www.lppetersen.nl kan je het ruime aanbod vinden. Ook worden er palletwagens, stapelbakken, flow- en archiefstellingen aangeboden. Een zeer breed aanbod dus, en ook nog eens voor een hele scherpe prijs.

 

Magazijnstellingen zijn bij L.P. Petersen eventueel ook te huur. Erg handig wanneer u deze slechts tijdelijk nodig hebt. Voor een goed advies in uw situatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en het gesprek aangaan met een ervaren medewerker.

Ook de gebruikte magazijnstellingen bij L.P. Petersen zijn absoluut in goede en veilige staat. Het enige verschil met de nieuwe exemplaren is dat er lichte of zwaardere gebruikssporen aanwezig zijn. Prijstechnisch is een gebruikt exemplaar erg aantrekkelijk wanneer u er niet te veel geld aan wilt besteden. Op de internetsite is direct een offerte aan te vragen. Erg snel en gemakkelijk!

 

Voor welk magazijn u ook op zoek bent naar nieuwe stellingen, bij L.P. Petersen zijn er stellingen verkrijgbaar met zeer uiteenlopende afmetingen. De verkrijgbare merken zijn met zorg geselecteerd en terug te vinden op www.lppetersen.nl/1/magazijnstelling. Wanneer de door u gewenste stellingen er niet bij staan, wil het niet zeggen dat deze niet te leveren zijn! Niet alle stellingen staan op de website vermeld door de wisseling van de voorraad.

Voor meer info : Klik hier….