Close

Bij wat voor bedrijf kunt u het beste dozen kopen?

In het geval u dozen wilt gaan kopen, is het aan te raden dat u kiest voor een bedrijf dat onafhankelijk werkt in de markt. Dozenleverancier De Jong Verpakking is zo’n soort bedrijf. Doordat zij zelf geen eigen papierfabriek heeft kopen zij dit product volledig onafhankelijk op de vrije markt. Zo kunt u bij ons de beste en eerlijkste producten verwachten. Aan de hand van dit papier worden de dozen gemaakt die u bij ons kunt kopen. Daarnaast biedt deze aanpak de nodige flexibiliteit met betrekking tot de productieflexibiliteit. Zodoende kunnen ze snel schakelen en zijn uw dozen die u bij dit bedrijf kan kopen snel geproduceerd en geleverd. Dus wilt u kiezen voor een onafhankelijke en betrouwbare partner? Kijk dan eens naar De Jong Verpakking.

De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

Het lijkt zo simpel: dozen kopen. Toch kan het een stuk ingewikkelder uitpakken dan het op het eerste gezicht lijkt. Daarom is het verstandig dat u het kopen van dozen doet bij een bedrijf waar ze beschikken over de nodige kennis en kunde. Dan is het verstandig en zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden die De Jong Verpakking u kan aanbieden. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

Dozen kopen en binnen 24 uur op de plaats van bestemming

Heeft u dozen nodig? En het liefst snel? Het is geen probleem bij de specialist. Zij zorgen ervoor dat u altijd snel wort geholpen. Zo is het zelfs mogelijk om de dozen al binnen 24 uur te leveren. Als dat geen service is! Door een eigen wagenpark kan De Jong Verpakking u zo snel mogelijk van dienst zijn. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo duurt de levering na het kopen van uw dozen altijd minimaal.

 

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.