De taximarkt in Breda

Is de ouderwetse taxi nog in trek ?

De taximarkt in Breda is door de jaren heen veel veranderd. Van torenhoge bedragen die zijn betaald voor de eerste vergunningen tot het afschaffen van de laatste examens die benodigd waren voor het kunnen beginnen van een taxibedrijf in Breda. De voor en tegenstanders van deze maatregelen zorgen op het internet en ver daarbuiten voor verhitte discussies. Bij het grote publiek is de keus voor openbaar vervoer inmiddels uitgebreid met uber en de go share scooters. Er schijnt maar geen eind te komen aan het aanbod voor deze vorm van vervoer. Dit zorgt wel voor de verdringing van de klassieke taxi in Breda bij de bestaande vervoersmarkt.

Bestaansrecht voor de taxibranche.

Kunnen taxichauffeurs nog wel hun brood verdienen met het uitgebreide aanbod aan vervoer in de huidige taximarkt. De taxibedrijven zien het groeiende aanbod van deze nieuwe vormen van vervoer met lede ogen aan. Het is niet alleen de nieuwe vervoersvormen wat de bestaande klanten doet slinken maar ook de verhoogde toename van nieuwe taxichauffeurs die niks met de dienstverlening hebben en alleen willen profiteren van eventuele lange ritten die ze kunnen scoren. Er is een grote verandering nodig in de taxibranche die deze tendens moet keren. Sommige taxichauffeurs die pleitten voor het herinvoeren van de 5 examens die benodigd waren voor het verkrijgen van de vergunning. Anderen zijn voor strengere maatregelen en toezicht op de lokale taxistandplaatsen. En weer anderen die pleitten voor allebei.

De taxivijver.

De vijver waar de taxichauffeurs in visten word steeds kleiner en het aantal vissers groter. Je hoeft dus geen wiskundige te zijn om te zien dat de toekomst voor de klassieke taxichauffeur niet zo vanzelfsprekend meer is. Of er nog sprake is van een eerlijk speelveld valt te betwisten. Wel ligt er voor de landelijke en lokale overheid een belangrijke rol klaar om in te grijpen als veel taxiondernemers dreigen te stoppen. Want dit zou veel werklozen cijfers veroorzaken en dat heeft weer effect op de economie, zowel lokaal als landelijk.

Veel gestelde vragen bij een Schipholtaxirit

Websiteaanmelden

Veel gestelde vragen bij een Schiphol taxirit

De meeste gestelde vraag bij het boeken van een vliegticket is: ‘Hoe kom ik op het vliegveld?’ En dan is ons antwoord: ‘De gemakkelijkste en veiligste manier is het nemen van een taxi naar Schiphol.’ Als Schipholtaxi aanbieder is het natuurlijk niet gek dat we met dit antwoord komen. Als je hebt bedacht dat jij daadwerkelijk met een taxi wil gaan, dan komen er waarschijnlijk andere vragen bij jou boven borrelen. In de eerste plaats zal je denken aan de kosten voor een Schipholtaxi. Bereken daarom snel jouw kosten via onze website van Schipholtaxi Amsterdam.

 

Hoeveel betaal ik voor Schipholvervoer?

Een taxi naar Schiphol hoeft helemaal niet duur meer te zijn, doordat je online op tijd jouw vervoer reserveert kan een taxibedrijf hun taxichauffeurs goed en logisch inplannen. Dit scheelt enorm in de kosten. Indien je zomaar instapt bij een Schipholtaxi, ben je soms wel meer dan de helft duurder uit! Het is dus de moeite waard om vooraf jouw Schipholvervoer te reserveren.

 

Waar kan ik opletten bij het reserveren?

Vraag het taxibedrijf naar bepaalde zaken, zoals: Zijn de prijzen per taxi of per persoon?, Rijden jullie ook in de weekenden, ’s nachts en op feestdagen? En kost dit extra?, Tot hoelang voor vertrek kan ik reserveren?, Hebben jullie deeltaxi’s? Of moet ik de Schipholtaxi delen met andere mensen?, Wat als mijn vlucht veel eerder aankomt of juist vertraging heeft?, Kunnen er onderweg naar Schiphol meer reizigers van onze gezelschap opgehaald worden? En wat betekent dit voor de kosten?, Tot hoelang van de voren kan ik de taxi annuleren?

 

Tip: Voor een Schipholtaxi, de Taxi.Expert

 

Contact met klantenservice is altijd mogelijk

Zo zijn er een tal van vragen te bedenken, op onze website proberen we al op zoveel mogelijk vragen een antwoord te verstrekken. Maar mochten er vragen blijven bestaan, of onduidelijkheden, of misschien vind je het sowieso prettig om één van onze medewerkers te spreken, dan neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij willen jou graag te woord staan, en alle vragen beantwoorden. Wellicht heb je speciale wensen voor jouw taxi naar Schiphol? In goed overleg is er heel veel mogelijk bij Schipholtaxi Amsterdam. Een taxirit blijft nog altijd een dienstverlening, waarbij een perfect goede service op één behoort te staan.

Voor meer info : Klik hier….