Close

Twee vliegen in een klap: een bedrijfspand renoveren én asbest golfplaten verwijderen

Een bedrijfspand laten renoveren én asbest verwijderen, kan dat tegelijk? Bij een specialist wel. Vele projecten zijn erg complex door de grote hoeveelheden aan asbest. Dit is voor een specialist zoals Elegast geen probleem. Dit team heeft de nodige ervaring en kennis opgedaan binnen het werkveld voor het verwijderen van grote en complexe industriële daken. De asbest verwijderaars van dit bedrijf voldoen aan alle eisen om asbest op een veilige en professionele manier te verwijderen. Want dat is hetgeen wat u het liefste wilt, nietwaar? Neem contact op met de specialist om te bespreken hoe uw asbest golfplaten verwijderd worden.

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Als u voor gevelrestyling gaat, kiest u het best voor gevelrenovatie door Elegast. Op die manier is een grote renovatie soms niet nodig, waardoor u minder tijd en geld kwijt bent. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.

Een dagelijkse waterdichte oplevering als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten laat verwijderen

Zit u aan het renoveren van een bedrijfspand te denken? Dan is het belangrijk dat het geheel waterdicht wordt opgeleverd. Laat dit over aan Elegast. Tijdens een renovatie die u laat doen door een echte vakman, heeft u deze garantie. Heeft u er al eens over nagedacht? Uw productieproces heeft een beperkt overlast en uw goederen beschadigen niet. Zo draait u geen onnodige verliezen. Zodra er een deel van het asbesthoudende dak verwijderd wordt, zorgt het deskundige team dat het deel van het nieuwe dak meteen gemonteerd wordt. Door een strakke planning die nageleefd wordt heeft u zelf geen omkijken naar de renovatie. U kunt tijdens de renovatie een team verwachten, gespecialiseerd in het verwijderen van Eternit asbest golfplaten.

Voor meer info : Klik hier….