5 Redenen waarom je met een huurauto Rome moet verkennen

Websiteaanmelden

Rome is de hoofdstad van Italië en de thuisbasis van een van de machtigste voormalige wereldrijken. Deze fascinerende stad is een must voor iedereen, met zijn prachtige gebouwen en monumenten, ongelooflijke kunstwerken, ontspannen levenstempo en natuurlijk zijn wereldberoemde gerechten.

Rome kan het beste worden verkend met een huurauto, lees hier meer, https://www.autoitaly.nl/nl-stad-rome/#/searchcars. Er zijn veel autoverhuurbedrijven in Rome, waaronder Green Motion, Dollar, Goldcar, National, Alamo, Keddy By Europcar, Budget, Sixt, Enterprise, Flizzr, InterRent, Europcar, Thrifty, Firefly, Avis, Payless, Hertz, Surprice. Je kan eenvoudig de autoverhuurdiensten en aanbiedingen vergelijken en zo de beste huurauto aan de goedkoopste prijs vinden. Zelfs je hotel kan gemakkelijk een vergelijking doen van de verschillende autoverhuurdiensten en de aanbiedingen voor je verblijf vinden. In feite geven de meeste toeristen de voorkeur aan het gebruik van huurauto’s om de stad en de nabijgelegen gebieden te verkennen.

Met je huurauto bij de hand, zijn hier de top 5 redenen waarom je Rome zou moeten bezoeken.

1. Geschiedenis en nog meer geschiedenis

Geen stad is historisch gezien waarschijnlijk zo belangrijk als Rome. De stad is gebouwd in lagen – met oude zuilen verwerkt in moderne structuren, piazza’s die getuigen van de overblijfselen van een 2000 jaar oude tempel en geplaveide paden die dateren van duizenden jaren geleden.

Dit is een oude stad waar achter elke hoek een rijke geschiedenis schuilgaat. Het culturele erfgoed en de geschiedenis van Rome zijn vandaag de dag naadloos geïntegreerd in de hedendaagse moderne stad en je zal sprakeloos achterblijven bij het zien van sommige van de prachtige bouwwerken.

2. Architecturale schoonheid

De oude Romeinen waren ook beroemd om hun architecturale en technische bekwaamheid. Deze genialiteit is in de hele stad te zien. Door de eeuwen heen hebben architecturale technieken de gebouwen en monumenten beïnvloed. Van het Colosseum tot de Fontana di Trevi, het Pantheon tot de Via Appia Antica, en de vele aquaducten en geplaveide wegen door de hele stad zijn bouwkundige hoogstandjes die je gezien moet hebben.

3. Een bezoek aan het Vaticaan

Als je in Rome bent, mag je Vaticaanstad, het centrum van de rooms-katholieke kerk en het kleinste land ter wereld, niet missen. Dit is de heiligste plaats in het christendom en de zetel van het pausdom. Vaticaanstad, gelegen in het hart van Rome, is een grote trekpleister voor pelgrims en toeristen uit de hele wereld. Er zijn hier veel belangrijke culturele en religieuze bezienswaardigheden, waaronder de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek.

4. De Kostbare Sixtijnse Kapel

De Vaticaanse musea zijn wereldwijd beroemd om de vele fresco’s, beeldhouwwerken, schilderijen en wandtapijten, maar de belangrijkste attractie blijft de Sixtijnse Kapel. Gelegen in het Apostolisch Paleis, de residentie van de Paus in Vaticaanstad, is de Sixtijnse Kapel de plaats waar Michelangelo de reeks fresco’s op het plafond schilderde tussen 1508 en 1512. Dit wordt beschouwd als een van de belangrijkste en meest kostbare kunstwerken ter wereld.

5. Heerlijke Romeinse keuken

Iedereen houdt van de Italiaanse keuken en als je in Rome bent, moet je de beroemde Cucina Povera gerechten proberen en dineren in een traditionele trattoria in de stad. Rome staat bekend om zijn vele soorten pasta, waaronder carbonara, gricia, amatriciana, en cacio e pepe. Ook de dunne pizza in Romeinse stijl is erg populair.

https://www.autoitaly.nl

f1 hotel Duitsland

Websiteaanmelden

Wanneer je op zoek bent naar een goed F1 hotel
Duitsland,
dan kun je kiezen uit verschillende hotels waar je de nacht kunt
doorbrengen. Formule 1 hotel, etap en ibis hotel zijn erg populair en veel mensen
hebben daar al een keer hun nacht doorgebracht. Je kunt je misschien afvragen
wat de voordelen nu daadwerkelijk zijn van het doorbrengen van de nacht in een
hotel. Als je een lange reis aan het maken bent dan kan de reis erg vermoeiend
zijn. Wanneer je dan door Duitsland heen komt kun je aanleggen bij een hotel
om weer nieuwe energie op te doen. Deze nieuwe energie kun je goed gebruiken
voor het vervolg van je reis.

F1 hotel Duitsland boeken

Je doet er dus goed aan om je reis op te splitsen in één of meerdere
delen en een formule 1 hotel
Duitsland boeken.
Als je dan een goede overnachting zoekt in Duitsland dan
kun je kiezen voor f1 hotel, etap hotel en ibis hotel. Dit zijn stuk voor stuk
goede hotels waar je de nacht voor een goede prijs kunt doorbrengen. Prijs én
kwaliteit zijn immers belangrijk, je hebt geen overbodige luxe maar je zult
alles hebben wat je nodig hebt. Zo kun je lekker bijslapen in een goed bed,
daarvoor kun je een lekkere douche nemen of even wat eten. In het f1 hotel kun
je dus helemaal weer op krachten komen voor het vervolg van je reis. Dat zal
er voor zorgen dat de reis een stuk prettiger wordt en dat je niet vermoeid
zult aankomen op de plaats van bestemming. Op de bestemming kun je dan direct
allerlei dingen gaan doen zonder dat je last van de lange reis zult hebben.

Voor meer info : Klik hier….