Close

Geavanceerde technologie voor het maken van hardhouten vlonderplanken

Hét milieuvriendelijke materiaal voor uw hardhouten vlonderplanken, dat is Heveatech. Deze houtsoort is afkomstig van bomen die voorheen zijn gebruikt voor het winnen van latex. Nadat ze geen latex meer afgeven, worden ze verwerkt tot Heveatech hout. Hier gaat echter wel een bepaald proces aan vooraf. Zo wordt Heveatech vervaardigd met een geavanceerde impregnatie technologie. Met het toepassen van een consistent vochtgehalte, een gecontroleerd proces en gedeponeerde technologie, wordt er gezorgd voor een massieve LVL- en LVB-structuur. Op deze manier wordt het hout verwerkt tot de hardhouten vlonderplanken van Heveatech die u vindt in de schappen van Houthandel Van Wanrooij B.V., de momenteel enige Nederlandse leverancier van Heveatech hout.

Hardhouten vlonderplanken van Heveatech voor een beter milieu

Hardhouten vlonderplanken zijn prachtig, maar niet goed voor het milieu. U kunt beter kiezen voor Heveatech vlonderplanken van Houthandel Van Wanrooij B.V. Heveatech wordt gemaakt van aangeplante Hevea Brasiliensis bomen. Deze bomen worden gebruikt voor het winnen van latex. Als deze bomen na 25 tot 30 jaar geen latex meer opleveren worden ze gekapt en dienen ze als basis voor Heveatech. Door het toepassen van geavanceerde impregnatie technologie op dit hout, wordt er een hoogwaardig houtproduct van gemaakt. Dankzij dit proces kan men Heveatech de meest milieuvriendelijke hardhout soort noemen. Momenteel is Houthandel Van Wanrooij B.V. de enige Nederlandse houthandel waar u terecht kunt voor hardhouten vlonderplanken van deze duurzame houtsoort.

Wereldwijd kiezen mensen voor hardhouten vlonderplanken van Heveatech

U ziet ze steeds vaker. Heveatech vlonderplanken in plaats van de traditionele hardhouten vlonderplanken. Heveatech hardhout is een moderne hardhoutsoort. Toch is deze houtsoort al een wereldwijd succes en wordt momenteel in 5 verschillende continenten en in meer dan 18 landen verkocht. Ook in Nederland wordt Heveatech hardhout steeds vaker verkocht. Houthandel Van Wanrooij B.V. is momenteel de exclusieve Nederlandse importeur van Heveatech hout. In hun ruime showroom kunt u het prachtige en moderne Heveatech hout in het echt bekijken. Tevens bieden zij u de mogelijkheid om hun Heveatech hardhouten vlonderplanken online te bestellen in hun webshop. Door de kiezen voor Heveatech vlonderplanken draagt u uw steentje bij aan het milieu.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.