Wat zijn de belangrijkste voordelen van een Cti-integratie met uw CRM?

De groeiende groei in bedrijfssectoren en de grote vraag naar meer mobiliteit zijn de afgelopen tien jaar snel gegroeid. En deze trend lijkt door te zetten; voorspellers hebben een voortdurende groei van 13% voorspeld tot 2023. Belangrijker is echter de verschuiving van kleine en middelgrote bedrijven naar geïntegreerde communicatie.

Kleine organisaties ondervinden een vertraging in de ontwikkeling van hun systemen, maar ze worden steeds dynamischer en verschillende. UC-systemen variëren nu van eenvoudige videoconferenties en instant messaging tot geavanceerde samenwerkingsprogramma’s, data-analyse en allesomvattende dashboards. Uniforme communicatie biedt een groot aantal verschillende kenmerken die zowel voor kleine als grote ondernemingen kunnen werken; ze kunnen de beveiliging van gegevens verbeteren, samenwerking stimuleren, meer mobiliteit bieden en agenten hun hogere kosten laten dragen.

In de afgelopen tien jaar zijn oplossingen voor telefoonsystemen uitgebreid met meer uitgebreide geïntegreerde communicatieplatformen. Hiermee kunnen klanten toegang krijgen tot openbare telefooncentrales (PBX) en Voice over Internet Protocol (VoIP), telefoonsystemen, video, geïntegreerde berichtenuitwisseling en CTI-programma’s (Computer Telephony Integration).

Speakup is al lang een leverancier van telefonie- en communicatieoplossingen voor IP-telefonie, draadloze gegevens en andere zakelijke communicatie- en callcenteroplossingen. Speakup biedt zakelijke telefoonsystemen al meer dan vijftien jaar aan en de provider heeft zijn communicatieaanbod systematisch uitgebreid met video, data, geïntegreerde berichtenuitwisseling en CTI. Naast infrastructuur biedt Speakup software voor klantrelaties, waaronder callcenterprogramma’s die webservices en contactcentrumtechnologieën integreren.

Met CTI-integratie kunnen bedrijven:

  1. Identificeer bellers en routeer ze automatisch: dankzij automatische oproeproutering kunnen klanten gemakkelijker hun belangrijkste personeel bereiken. Met automatische routering kan het systeem clients herkennen en naar eerdere contacten verzenden, of een client toestaan ​​om zelfbedieningsfuncties te gebruiken. Beller-ID geeft gebruikers bovendien direct toegang tot klantinformatie. In plaats van het doorzoeken van een database, willen gebruikers direct toegang hebben tot de portefeuille van een klant, zelfs als die agenten buiten de site communiceren.
  2. Gebruik click-to-call en andere geïntegreerde technologie: Speakup CTI biedt belangrijke functies die het callcenterproces stroomlijnen en klantenservice efficiënter en betrouwbaarder maken. Agenten kunnen alle aspecten van een dashboard beheren, inclusief kiezen, aanhouden van gesprekken, oproepen ophalen, verbinding maken en verbroken worden, doorverbinden, rapporteren, enzovoort. Bovendien kunnen gebruikers oproepen vastleggen en beschikken over belangrijke informatie, zoals duur, agenten en leads automatisch opgenomen.
  3. Analyseer gegevens in realtime: telefoonsysteemgegevens kunnen in realtime worden verzonden en geanalyseerd, waardoor agenten, managers en andere gebruikers kunnen worden gebruikt. Alle gegevens kunnen worden opgeslagen in de cloud. Op deze manier hebben gebruikers eenvoudig toegang tot gegevens wanneer ze het nodig hebben, en dankzij oproepanalyses kunnen werk en trends in hun communicatieactiviteiten worden bekeken.

 

Speakup CTI integratie kan de specifieke of populairste functie van een specifieke CRM verbeteren. Bij aansluiting op Netsuite CRM, bijvoorbeeld Speakup CTI werkt met automatisering en customer data management Salesforce het verstrekken van een hoge mate van mobiele functies, welke leidt tot meer kennis en efficiënte sales team. Met Oracle CRM integreert Speakup met zijn power analytics en geïntegreerde communicatiefuncties. Met hoge mobiliteit en beschikbaarheid op meerdere schermen, helpt de Speakup-integratie CRM te verbeteren met verschillende kantoren in het hele land of de wereld.

Terwijl verkoop- en serviceteams al jaren callcenters en VoIP-telefoonsystemen gebruiken, gebruiken ze nu unified communications-systemen om de klantenservice te verbeteren en zich te onderscheiden van hun concurrenten. Zowel in het MKB als in grote ondernemingen is unified communications betrouwbaarder, efficiënter en generatiever geworden. Met unified communications kunnen bedrijven internet gebruiken voor een betrouwbare selfservice-optie. Speakup, een leider in telefoonsystemen, is een belangrijke speler geworden in het ontwikkelen en uitbreiden. Met Speakup CRM kan het callcenter oproepen koppelen aan klantprofielen, belangrijke klantinformatie verzamelen en agent-klantinteracties bewaken om de klantenservice te verbeteren.

Wat bieden VoIP aanbieders u nou eigenlijk aan?

Het korte antwoord is dat VoIP aanbieders u hosted telefonie aanbieden. Maar ja, dat zegt natuurlijk net zo weinig als VoIP. Deze nieuwe manier is een alternatief voor het traditionele bellen over een telefoonlijn. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een betrouwbare partij die u een topservice biedt. Uw eigen accountmanager staat tot uw beschikking die vragen direct zal beantwoorden en aanpassingen meteen doorvoert. Dat is voor u wel zo prettig.  

Vele mogelijkheden door VoIP te bellen met VoIP aanbieders

Overstappen op VoIP telefonie is voor veel bedrijven een oplossing voor een groeiende telefooncentrale die ze zelf niet meer kunnen bestieren. De specialist legt het graag voor u uit. Het is bijvoorbeeld eenvoudiger om verschillende vestigingen met elkaar te koppelen. Zelfs als uw vestigingen zich in het buitenland bevinden. Heeft u thuiswerkers in dienst? Ook deze medewerkers kunt u deel uit laten maken van uw bedrijfstelefonie. Doordat VoIP aanbieders alleen gebruik maken van een internetverbinding en een computernetwerk is er geen apart netwerk meer nodig binnen uw bedrijf. Een goede internetverbinding is de enige ‘’must’’. Van een druk stedelijk gebied tot in een dorp: overal waar een internetverbinding aanwezig is kunt u bellen en gebeld worden. 

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Hosted VoIP. Het is de 21e eeuwse versie van wat in de jaren ’50 van de vorige eeuw de telefooncentrale was. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Voor meer info : Klik hier….

Telefoonetiquette

Het kan voor bedrijven heel lastig zijn om de klanten tevreden te houden. Want meer dan je best kun je helaas ook niet doen. Wel is het belangrijk om altijd kritisch te kijken naar hoe u als bedrijf omgaat met u klanten. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering. Hoewel heel veel klanten bedrijven benaderen door middel van email en sociale media wordt er nog steeds vaak en regelmatig gebeld met bedrijven. Hierbij is het nog steeds vaak het geval dat klanten ervaren dat ze onbeleefd te woord worden gestaan aan de telefoon. Realiteit is dat heel veel bedrijven de regels voor een goede telefoonetiquette zijn vergeten. Wij helpen jullie wel even met herinneren.

Wanneer de telefoon gaat is het heel onbeleefd om de telefoon te vaak te laten overgaan. De klant houdt niet van wachten. Probeer dan ook gewoon zo snel mogelijk op te nemen. Daarnaast is het belangrijk om op te nemen met een professionele openingszin. Door te beginnen met een openingszin weet de beller ook meteen of hij/zij het juiste nummer heeft gebeld. Daarnaast is het zeer belangrijk om vriendelijk te zijn. Geduld is hierbij heel erg belangrijk. Het kan namelijk zo zijn dat u vervelende klanten aan de telefoon heeft. Het is toch heel belangrijk om vooral bij deze klanten heel rustig te blijven en zo behulpzaam mogelijk te zijn. Daarnaast is het verstandig om meteen iemands naam te noteren. Dit is altijd handig als iemand doorverbonden moet worden.

Wanneer er geen aparte telefoniste op kantoor is kan het misschien aan te raden zijn om een externe telefoniste in te schakelen. Zij bieden vaak een telefoondienst of antwoordservice waardoor u als bedrijf altijd bereikbaar bent. Het lijkt dan alsof de klant gewoon iemand van uw onderneming aan het woord heeft. De telefoniste wordt namelijk helemaal geïnformeerd over uw bedrijf zodat de klant goed van dienst kan zijn.

Voor meer info : Klik hier….