Een NEN-keuring laten uitvoeren door EKH

Websiteaanmelden

Ons bedrijf heeft een NEN-keuring laten uitvoeren door het bedrijf EKH. Om de twee jaar moet er bij ons op de werkvloer een NEN-keuring worden gedaan of alles veilig genoeg is om verder te werken en dat wij de medewerkers ons aan de regels houden qua veiligheid. Normaal gesproken hebben we hiervoor een standaard bedrijf die dit voor ons regelt en bijhoudt. Alleen ze hebben moeten afzeggen omdat het financieel niet goed gaat en ze een paar keuringen moeten afzeggen. Daarom moesten we snel een nieuw bedrijf vinden.

Snel een bedrijf vinden die NEN-keuring kan uitvoeren

We hadden snel een NEN-keuring nodig, omdat anders onze vorige keuring zou verlopen en we niet meer op de werkvloer mogen komen totdat er een keuring is geweest. Dus we moesten tempo maken om een bedrijf te vinden. Gelukkig waren er veel op het internet die we konden vragen om een keuring. Onze leidinggevende wilden wel dat kwaliteit voor ging dan de snelheid, dus we hebben goed gekeken naar de verschillende bedrijven en eentje sprong er als beste uit en dat was het bedrijf EKH. Zij hadden vele keurmerken die ze mogen uitgeven en daarbij de meeste ervaring op het gebied van keuringen.

Alles is opgelost

We nemen snel contact met het bedrijf op en konden via hen een afspraak maken voor een NEN-keuring. Ze waren erg flexibel met de bepaalde tijden en data dat ze konden en over een week konden ze al bij ons terecht. Dit was voor ons een groot voordeel en daarbij viel alles binnen het budget wat we hier naar gesproken uitgeven. OP de dag van de keuring kwamen er twee mensen om alles te controleren. Ze waren erg vriendelijk en konden ook wel tegen een grapje. Binnen een paar uur hadden ze alles gecontroleerd en waren we de keuring door. We zijn erg blij met de snelle service van EKH.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die EKH aanbiedt aan particulieren en aan bedrijven? Bekijk dan eens de website van hen via www.ekh.nl voor meer informatie.

CRM integratie voor de zorg

Websiteaanmelden

CRM voor zorg en MKB

De groeiende groei in bedrijfssectoren en de grote vraag naar meer mobiliteit zijn de afgelopen tien jaar snel gegroeid. En deze trend lijkt door te zetten; voorspellers hebben een voortdurende groei van 13% voorspeld tot 2023. Belangrijker is echter de verschuiving van kleine en middelgrote bedrijven naar geïntegreerde communicatie.

Kleine organisaties ondervinden een vertraging in de ontwikkeling van hun systemen, maar ze worden steeds dynamischer en verschillende. UC-systemen variëren nu van eenvoudige videoconferenties en instant messaging tot geavanceerde samenwerkingsprogramma’s, data-analyse en allesomvattende dashboards. Uniforme communicatie biedt een groot aantal verschillende kenmerken die zowel voor kleine als grote ondernemingen kunnen werken; ze kunnen de beveiliging van gegevens verbeteren, samenwerking stimuleren, meer mobiliteit bieden en agenten hun hogere kosten laten dragen.

In de afgelopen tien jaar zijn oplossingen voor telefoonsystemen uitgebreid met meer uitgebreide geïntegreerde communicatieplatformen. Hiermee kunnen klanten toegang krijgen tot openbare telefooncentrales (PBX) en Voice over Internet Protocol (VoIP), telefoonsystemen, video, geïntegreerde berichtenuitwisseling en CTI-programma’s (Computer Telephony Integration).

Vcare is al lang een leverancier van telefonie- en communicatieoplossingen voor IP-telefonie, draadloze gegevens en andere zakelijke communicatie- en callcenteroplossingen. Vcare biedt zakelijke telefoonsystemen al meer dan vijftien jaar aan en de provider heeft zijn communicatieaanbod systematisch uitgebreid met video, data, geïntegreerde berichtenuitwisseling en CTI. Naast infrastructuur biedt Vcare (ziekenhuis) software voor klantrelaties, waaronder callcenterprogramma’s die webservices en contactcentrumtechnologieën integreren.

Met Vcare connect zakelijke telefonie integratie voor bedrijven:

  1. Identificeer bellers en routeer ze automatisch: dankzij automatische oproeproutering kunnen klanten gemakkelijker hun belangrijkste personeel bereiken. Met automatische routering kan het systeem clients herkennen en naar eerdere contacten verzenden, of een client toestaan ​​om zelfbedieningsfuncties te gebruiken. Beller-ID geeft gebruikers bovendien direct toegang tot klantinformatie. In plaats van het doorzoeken van een database, willen gebruikers direct toegang hebben tot de portefeuille van een klant, zelfs als die agenten buiten de site communiceren.
  2. Gebruik click-to-call en andere geïntegreerde technologie: Vcare CTI biedt belangrijke functies die het callcenterproces stroomlijnen en klantenservice efficiënter en betrouwbaarder maken. Agenten kunnen alle aspecten van een dashboard beheren, inclusief kiezen, aanhouden van gesprekken, oproepen ophalen, verbinding maken en verbroken worden, doorverbinden, rapporteren, enzovoort. Bovendien kunnen gebruikers oproepen vastleggen en beschikken over belangrijke informatie, zoals duur, agenten en leads automatisch opgenomen.
  3. Analyseer gegevens in realtime: telefoonsysteemgegevens kunnen in realtime worden verzonden en geanalyseerd, waardoor agenten, managers en andere gebruikers kunnen worden gebruikt. Alle gegevens kunnen worden opgeslagen in de cloud. Op deze manier hebben gebruikers eenvoudig toegang tot gegevens wanneer ze het nodig hebben, en dankzij oproepanalyses kunnen werk en trends in hun communicatieactiviteiten worden bekeken.

Focus op veilig bellen in de zorg

Vcare zakelijke telefonie integratie kan de specifieke of populairste functie van een specifieke CRM verbeteren. Bij aansluiting op Netsuite CRM, bijvoorbeeld Vcare CTI werkt met automatisering en customer data management Salesforce het verstrekken van een hoge mate van mobiele functies, welke leidt tot meer kennis en efficiënte sales team. Met Oracle CRM integreert Speakup met zijn power analytics en geïntegreerde communicatiefuncties. Met hoge mobiliteit en beschikbaarheid op meerdere schermen, helpt de Speakup-integratie CRM te verbeteren met verschillende kantoren in het hele land of de wereld.

Terwijl verkoop- en serviceteams al jaren callcenters en VoIP-telefoonsystemen gebruiken, gebruiken ze nu unified communications-systemen om de klantenservice te verbeteren en zich te onderscheiden van hun concurrenten. Zowel in het MKB als in grote ondernemingen is unified communications betrouwbaarder, efficiënter en generatiever geworden. Met unified communications kunnen bedrijven internet gebruiken voor een betrouwbare selfservice-optie. Vcare, een leider in VOIP telefonie voor huisarts en de zorg, is een belangrijke speler geworden in het ontwikkelen en uitbreiden. Met Vcare CRM kan het callcenter oproepen koppelen aan klantprofielen, belangrijke klantinformatie verzamelen en agent-klantinteracties bewaken om de klantenservice te verbeteren.

https://www.vcareconnect.nl/

Telefoonetiquette

Websiteaanmelden

Het kan voor bedrijven heel lastig zijn om de klanten tevreden te houden. Want meer dan je best kun je helaas ook niet doen. Wel is het belangrijk om altijd kritisch te kijken naar hoe u als bedrijf omgaat met u klanten. Er is namelijk altijd ruimte voor verbetering. Hoewel heel veel klanten bedrijven benaderen door middel van email en sociale media wordt er nog steeds vaak en regelmatig gebeld met bedrijven. Hierbij is het nog steeds vaak het geval dat klanten ervaren dat ze onbeleefd te woord worden gestaan aan de telefoon. Realiteit is dat heel veel bedrijven de regels voor een goede telefoonetiquette zijn vergeten. Wij helpen jullie wel even met herinneren.

Wanneer de telefoon gaat is het heel onbeleefd om de telefoon te vaak te laten overgaan. De klant houdt niet van wachten. Probeer dan ook gewoon zo snel mogelijk op te nemen. Daarnaast is het belangrijk om op te nemen met een professionele openingszin. Door te beginnen met een openingszin weet de beller ook meteen of hij/zij het juiste nummer heeft gebeld. Daarnaast is het zeer belangrijk om vriendelijk te zijn. Geduld is hierbij heel erg belangrijk. Het kan namelijk zo zijn dat u vervelende klanten aan de telefoon heeft. Het is toch heel belangrijk om vooral bij deze klanten heel rustig te blijven en zo behulpzaam mogelijk te zijn. Daarnaast is het verstandig om meteen iemands naam te noteren. Dit is altijd handig als iemand doorverbonden moet worden.

Wanneer er geen aparte telefoniste op kantoor is kan het misschien aan te raden zijn om een externe telefoniste in te schakelen. Zij bieden vaak een telefoondienst of antwoordservice waardoor u als bedrijf altijd bereikbaar bent. Het lijkt dan alsof de klant gewoon iemand van uw onderneming aan het woord heeft. De telefoniste wordt namelijk helemaal geïnformeerd over uw bedrijf zodat de klant goed van dienst kan zijn.

Voor meer info : Klik hier….