Close

Kinderen mogen nooit de dupe worden van een scheiding

De periode van scheiden is vaak voor iedereen een nare periode. Het wordt extra vervelend als er bij de scheiding ook kinderen in het spel zijn. Als jullie samen kinderen hebben, mogen deze nooit de dupe worden van de keuze die jij en je partner maken. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.

Een mediator helpt je om de juiste keuzes te maken tijdens de scheiding

Bij veel scheidingen lopen de gemoederen flink op. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Wellicht wil jij of je partner wel helemaal niet scheiden. Of misschien gaan jullie met een fikse ruzie uit elkaar. In beide gevallen is het verstandig om een mediator als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat jij en je partner zich niet laten leiden door emoties tijdens de scheiding. Hierdoor weet je zeker dat de zaken goed geregeld worden en dat alles eerlijk wordt verdeeld. Vergeet daarbij ook de kinderen niet. Een mediator zorgt ervoor dat jouw kinderen tijdens de scheiding zo goed mogelijk worden opgevangen en dat zij leren begrijpen waarom jullie deze keuze hebben gemaakt.

Wie krijgt de woning na de scheiding?

Wanneer jij en je partner gaan scheiden is de woning die jullie samen hebben vaak een probleem. Jullie woning is immers het grootste en duurste bezit dat jullie met zijn tweeën hebben. Wanneer je gaat scheiden is het daarom belangrijk om dit goed te regelen. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Blijft een van de twee in de woning wonen? Willen jullie er allebei weg? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door emoties.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.