Hoe dient u een klaagschrift in als uw rijbewijs is ingevorderd voor rijden onder invloed?

Wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd doordat u met een glaasje te veel achter het stuur bent gekropen, kunt u deze beslissing aanvechten. Dit kan door een zogenaamd klaagschrift in te dienen. Een advocaat van Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kan u helpen om een dergelijk klaagschrift op te stellen. In dit klaagschrift dient u aan te geven waarom u uw rijbewijs terug zou moeten krijgen. Binnen een paar weken krijgt u vervolgens een oproep voor een zitting bij de rechtbank waarbij de rechter zal beslissen of uw rijbewijs ingevorderd blijft, of dat u deze op grond van de door u aangedragen argumenten terug zou moeten krijgen. Dit klaagschrift kunt u overigens al meteen indienen nadat uw rijbewijs is ingevorderd.

Direct actie ondernemen wanneer uw rijbewijs wordt ingevorderd

Uw rijbewijs missen doordat deze is ingevorderd is vervelend en u wilt uw rijbewijs zo snel mogelijk weer terug hebben.  Zonder rijbewijs wordt het bijvoorbeeld lastig om uw werk uit te voeren en het beperkt de bewegingsvrijheid. Door u dan aan te melden bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl kunt u een advocaat inschakelen die gespecialiseerd is in verkeerstrafrecht zodat u direct een proces in gang kunt zetten waarmee u uw rijbewijs eerder terug kunt krijgen. Als u zich aanmeldt nadat uw rijbewijs is ingevorderd, neemt de advocaat binnen 24 uur contact op om de details te bespreken. Vervolgens zal de advocaat u door alle te nemen stappen heen loodsen.

Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed van alcohol, en nu?

Het inhouden van een rijbewijs op grond van het nuttigen van alcohol. Wanneer u dit te horen krijgt, houdt het in dat uw rijbewijs is ingenomen omdat u met te veel drank achter het stuur bent gaan zitten. Als mens zijnde maken we echter allemaal fouten en daardoor kan het gebeuren dat u toch een keer met een glaasje te veel op bent gaan rijden. Als u dan aangehouden wordt kan het zo zijn dat uw rijbewijs ingevorderd wordt als de hoeveelheid alcohol in bloed 2,5 keer de toegestane norm overschrijdt. In deze gevallen kunt u een advocaat die is gespecialiseerd in verkeersstrafrecht inschakelen bij Advocaat-Verkeersstrafrecht.nl om een klaagschrift in te dienen waarmee de kans dat u uw rijbewijs eerder terugkrijgt aanzienlijk wordt vergroot.

Voor meer info : Klik hier….