U staat weer op goede voeten met Durea wijdte K schoenen

Schoenmaten kunnen natuurlijk afwijken. De een heeft natuurlijk grotere voeten dan de ander en schoenmakers houden hier rekening mee. Heeft u echter bredere voeten dan wordt het een stuk lastiger. Gelukkig kunt u dan schoenen met Durea wijdte K kopen. Dan kunnen deze schoenen op maat gemaakt worden. Durea is een merk dat veel van dit soort schoenen op de markt brengt. U kunt kiezen tussen Durea wijdte E en Durea wijdte K, en alles wat daar tussenin zit. Wijdte F is het smalste model, en dit loopt door tot wijdte M, het breedste model. Deze schoenwijdte wordt dus met letters in alfabetische volgorde aangegeven.

 

Advies over de juiste schoenen: Dureau wijdte E of K

Voor mensen met brede of smalle voeten kunnen de schoenen van Durea de uitkomst bieden. Deze op maat gemaakte schoenen kunt u bestellen in wijdte E of K voor smallere of bredere schoenen. Het is verstandig om dit te laten doen door de specialist. Hier kunnen de voeten professioneel in zowel de lengte als de breedte gemeten worden. Er wordt niet alleen een voetmeting gedaan, maar ook een voetanalyse. Op deze manier kan de specialist een advies uitbrengen over de juiste schoenen met de juiste pasvorm voor uw specifieke voeten. Bijvoorbeeld Durea wijdte E of Durea wijdte K, of alle wijdtes daar tussenin, variërend van wijdte C tot en met wijdte M.

 

Durea wijdte E en K: op maat gemaakte schoenen

Op maat gemaakte schoenen zijn lelijk en duur, dat is de mening van veel mensen. Dat hoeft echter helemaal niet, zeker niet als u kijkt naar de schoenen van Durea. Voor deze mensen zitten schoenen volgens standaard maten niet lekker. Ze hebben geen prettige pasvorm en zijn vaak te breed of te smal. Er zijn veel verschillende schoenenmerken die schoenen op maat maken, met een uiteenlopend assortiment aan verschillende wijdtes. Een van deze schoenmerken is Durea. Durea maakt schoenen van wijdte C tot wijdte F. Hierdoor kunt u ook makkelijk Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen aanschaffen. Het is hiervoor wel belangrijk om eerst goed op te meten welke maat u nodig heeft.

Voor meer info : Klik hier….