Online Workshops

Online Workshops

Nog altijd heeft het coronavirus ons educatieve systeem in de ban. Veel kan niet meer zoals het vroeger kon, hiervoor moeten passende oplossingen worden gevonden. Scholen door het hele land maken zich hard om dezelfde kwaliteit als altijd te kunnen leveren, wat ontzettend knap is. Daarbij komt wel kijken dat er steeds meer gevraagd wordt van de scholen, alles moet opnieuw bedacht worden en alles moet door kunnen gaan. Dit kost veel tijd, veel energie en ook veel geld. Dit weerhoudt de scholen ervan om veel tijd te steken in evengoed belangrijke, maar misschien minder urgente zaken. Een van de onderwerpen die lastig zijn om nu te faciliteren is het kunst- en cultuuronderwijs. Hoe graag scholen het ook willen, en hoe belangrijk het ook is, momenteel is kunst- en cultuuronderwijs een stuk minder aan de orde. 

Toch is het belangrijk dat we de leerlingen dezelfde lessen geven als altijd, en daar hoor kunst- en cultuuronderwijs ook bij. Omdat het nu zo lastig kan zijn voor scholen om dit te faciliteren zijn er bedrijven die dit voor hun kunnen doen, waaronder CKVdag. CKVdag is een initiatief van meerdere organisaties uit de kunsteducatiebranche die de handen in een steken voor kunsteducatie.

 

Online Workshop Animatie

Een perfect voorbeeld van een gave online workshops is de online workshop Animatie. Deze workshop kan perfect in een online omgeving gegeven geworden, met de juiste docenten natuurlijk. Tijdens deze workshop wordt er gefocust op Stop Motion Animatie, een wat minder bekende maar toch hele gave manier van animeren is. Bij Stop Motion wordt een stilstaand object heel vaak gefotografeerd, met hele kleine aanpassingen per foto. Door deze foto’s snel achter elkaar af te spelen creëer je de illusie dat het een bewegend beeld is. Gaaf he!

Wilt u nou meer weten over het online aanbod van CKVdag, neem dan een kijkje op onze website of klik op een van de links. 

https://ckvdag.nl

Verhoog je omzet met de juiste sales training

Websiteaanmelden

Wil je ook de juiste sales training volgen? 

De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt als sales medewerker bij een organisatie die elektrische apparaten verkoopt zoals televisies, computers, wasmachines, etc…  Ik was er goed in en mijn doelen waren snel gehaald. Wat ik niet kon was extra artikelen verkopen. Sales heb ik eindelijk zelf geleerd door ervaring en ben daar de afgelopen jaren beter in geworden. Ik probeerde altijd een goed gesprek te voeren, ik gebruikte vaak wat trucs om meer te verkopen, maar dat was niet voldoende. Ik wilde graag groeien in sales en mijn verkoopvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Dit kan alleen als je met experts werkt.

Toen ik op internet begon te zoeken naar een bedrijf dat me hierbij kon helpen, kwam ik Excellent Commerciele Training tegen. Ik heb een aantal artikelen gelezen en veel in de praktijk toegepast. Daarna heb ik besloten om een sales training bij hun te volgen. De sales training was zeer leerzaam. Ik heb zelf geleerd dat mij houding een belangrijke rol heeft voor het verkopen van producten. Ik heb met buddies de theorie in de praktijk kunnen passen en werkopdrachten samen gedaan. Uiteindelijk heb ik de sales training drie hele dagen gevolgd. Ik ben er echt mee opgeschoten! Het heeft mij nieuwe ingevingen gegeven! Ik kan niet wachten om deze te gaan uitproberen op nieuwe klanten. Mocht jij ook deze trainingen willen dan raad ik je aan om contact op te nemen met de organisatie.

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/sales-training/