Website Aanmelden
Image default
Offers

Welk kunstgras gaat u kopen? Let op deze 4 dingen!

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras, dus u kunt kiezen welk soort gras het best bij u past. Maar waar let u dan op? Allereerst bekijkt u welke soorten kunstgras u kunt kopen bij De Kunstgrasgigant, want dat zijn er nogal wat. Deze specialist helpt u gelukkig graag met het maken van uw keuze.

Welke aandachtspunten zijn er bij het kopen van kunstgras?

Het maken van de juiste keuze wat betreft kunstgras is niet eenvoudig. Gelukkig kunt u gedegen advies inwinnen bij De Kunstgrasgigant. Zij geven u graag vier tips waar u op kunt letten bij het aanschaffen van kunstgras.

1. Kies voor de juiste grasdichtheid

De juiste dichtheid voor uw kunstgras is belangrijk. Hoe groter de dichtheid, hoe echter het gras lijkt. Kiest u voor kunstgras op zand of aarde? Dan is een lagere dichtheid vaak afdoende. Als u een houten of stenen ondergrond heeft, dan kunt u beter voor een hogere dichtheid kiezen.

2. Wat is de ideale hoogte?

De poolhoogte van kunstgras is een even zo belangrijke factor. Als uw gras te laag is, dan ziet het er onrealistisch uit. Wel kunt u dit soort kunstgras gebruiken als vloerbedekking in bijvoorbeeld beursstands. In de tuin staat het gewoon minder mooi. Als u kiest voor te hoog gras, dan gaan de grassprietjes plat liggen. Kies dus voor een grasspriethoogte van 2,5 á 3,5 centimeter.

3. Bekijk alle mogelijkheden

Bij veel aanbieders van kunstgras kunt u met staaltjes een goede keuze maken. Bij Kunstgrasgigant kunt u een heel stalenpakket bestellen, en dat is helemaal gratis. Zo kunt u alle mogelijkheden zelf zien en voelen. Zo kunt u beter kunstgras kopen dan vanaf bijvoorbeeld een foto.

4. Kies voor de beste mogelijkheden wat betreft de aanleg

Het kunstgras dat u bij Kunstgrasgigant kunt kopen, kan verschillende groentinten hebben. Bij het kiezen van kunstgras kunt u het best goed nadenken over de kleur die u wilt. Denk ook na over de plaatsing. Wilt u kunstgras laten leggen op een zonnige plaats? Dan kunt u het best kiezen voor een donkerder kleur, zodat het gras niet te fel oogt. Laat u kunstgras op een schaduwrijke plaats leggen? Kies dan voor een lichtere kleur gras.

https://www.kunstgrasgigant.nl/