PR-fouten, persoonlijk merk en ROI van de klantervaring

De meest voorkomende fouten in de wereld van PR

De wereld inspireren om u gunstig te behandelen, is geen gemakkelijke taak. De weg naar het opbouwen van een positieve reputatie is lang en vol obstakels. Om ze te overwinnen, moet u prioriteit geven aan wat bij uw reputatie past en wat niet. In de loop van mijn werk bij een PR-bureau heb ik gemerkt dat veel mensen moeite hebben om op verschillende manieren de nodige middelen in PR te investeren. Ik kan zes van de meest voorkomende fouten noemen die u moet vermijden.

1) Ongerechtvaardigde uitgaven

Als leider heb je de verantwoordelijkheid om meer te doen dan alleen onderzoeken welk marketinggebied het meest voordelig is voor jouw bedrijf. U moet uitzoeken hoeveel u moet uitgeven aan marketing- en PR-strategie.

2) Valse intuïtie

Intuïtie is belangrijk, maar competentie is nog belangrijker. Als u besluit om met een PR-bureau samen te werken, is het in uw beste belang om op hun ervaring te vertrouwen. Wanneer leiders PR-beslissingen nemen zonder de nodige ervaring, of beslissingen nemen tegen het advies van experts in, kan hun bedrijf de gevolgen ondervinden.

3) Overbelasting van advertenties

Zonder rechtvaardiging kan regelmatige berichtgeving in de media een slechte weerslag hebben op de reputatie van een bedrijf. De weg naar de harten van het publiek is om creatief te zijn om nieuwe verhalen te ontdekken die publicatie waard zijn.

4) Onrealistische verwachtingen

PR zal uw bedrijf niet van de ene op de andere dag beroemd maken; u zult langzaam maar zeker naar resultaten gaan. Het kost tijd om vertrouwen op te bouwen en emotioneel contact te maken met je publiek. Geef uw PR-strategie niet vroegtijdig op.

5) Veranderende prioriteiten

PR-professionals en klanten moeten altijd een duidelijk begrip hebben van doelen en prioriteiten. Wanneer u echter meerdere producten promoot, kan het doel van PR-campagnes soms worden verward. Als dergelijke conflicten niet goed worden opgelost, dragen ze bij aan het mislukken van PR-campagnes.

6) Niet-nieuwsverhalen

Om uw imago te verbeteren, moet u spraakmakende verhalen delen en onthouden dat niet iedereen nieuwswaardig is. Vertel verhalen die het waard zijn om te vertellen om de beste resultaten te krijgen.

De beste manier om uw persoonlijke merk op te bouwen in 2020

Het belangrijkste verschil tussen een zakelijk merk en een persoonlijk merk is dat een persoonlijk merk rond uw persoon wordt gebouwd. Een zakelijk merk is uitsluitend opgebouwd rond het presenteren van uw zakelijke diensten, suggesties, recensies en ervaringen met minimale emotie. Er zijn drie hoofdcategorieën van persoonlijk merk: uw online aanwezigheid, aanwezigheid op sociale media en lokale aanwezigheid:

  • Merkwebsite, pers, speciale artikelen spelen allemaal een rol in uw online aanwezigheid en bepalen hoe u in zoekmachines wordt geportretteerd.
  • Consistente en kwalitatieve inhoud, cv en het aantal volgers dat je hebt, spelen allemaal een rol in je aanwezigheid op sociale media.
  • De manier waarop mensen over je praten (als je er niet bent), of als ze helemaal niet over je praten, is je lokale aanwezigheid.

Aangezien steeds meer mensen internet en sociale netwerken gebruiken, moet u allereerst op uw online aanwezigheid letten. Als u momenteel geen persoonlijk merk heeft, volgt hier uw stappenplan:

  1. Maak sociale media-accounts op twee platforms. Overtuig uzelf niet door u te registreren op alle beschikbare platforms.
  2. Verzamel al uw professionele foto’s. Je hoeft niet in pak te zijn, maar de foto’s moeten een zeer hoge resolutie hebben
  3. Huur een grafisch ontwerper in en vraag hen om uw professionele foto’s om te zetten in banners voor sociale media.
  4. Schrijf een bio voor uw sociale media-accounts. Dit is erg belangrijk omdat dit het eerste is dat uw potentiële publiek ziet, en we weten allemaal hoe belangrijk eerste indrukken zijn.
  5. Maak een plan voor de inhoud die u gaat posten.

Bedrijven proberen nog steeds de ROI van de klantervaring te meten

Een goede klantenservice bieden is al moeilijk genoeg, maar het kwantificeren en meten van resultaten is een andere uitdaging. Zoals PR-professionals weten, maakt het voltooien van de laatste taak de eerste veel gemakkelijker. Volgens nieuw onderzoek van Pointillist is het kwantificeren van de ROI van deze initiatieven echter voor het tweede jaar op rij een topuitdaging voor de klantervaring. De meest succesvolle bedrijven slagen er tegenwoordig in om een ​​datagedreven aanpak te gebruiken om de klantervaring te meten en te verbeteren. Slechts 21% van de respondenten is echter tevreden met hun vermogen om de impact van de klantervaring op de bedrijfsprestaties te kwantificeren.

Uit het onderzoek bleek dat datawarehouses nog steeds een grote belemmering vormen voor het effectief meten en verbeteren van de klantervaring. Klantgegevens via meerdere kanalen zijn verenigd en volledig beschikbaar voor initiatieven op het gebied van klantervaring in slechts 14% van de ondervraagde bedrijven.

Creëer een inspirerend verhaal voor uw bedrijf

Verhalen vertellen is een van de krachtigste marketingmethoden die tegenwoordig door succesvolle merken worden gebruikt. Een goed verhaal kan een enorme impact hebben op het succes van uw bedrijf. Het kan u helpen op te vallen, de aandacht te trekken, vertrouwen op te bouwen, uw publiek te inspireren en mensen naar uw bedrijf te trekken. Hoe creëer je een bedrijfsverhaal dat niet alleen je publiek kan inspireren, maar ze ook kan veranderen in echte klanten en merkadvocaten?

1) Eenvoudig en duidelijk

Simpele verhalen zijn effectiever dan complexe. Ze vangen snel de hoofden van kijkers. Hoewel mensen dol zijn op complexe verhalen, hoeft u niet altijd complexe wendingen te gebruiken om uw merkverhaal interessant te maken.

2) Onderdompeling in geschiedenis en realisme

Maak je geen zorgen over het creëren van het perfecte verhaal. Het is normaal om onvolmaakt te zijn, zoals elke persoon op deze planeet. Soms kunnen onvolmaakte verhalen een enorme emotionele impact hebben omdat ze echt zijn!

3) Het bredere plaatje

Veel mensen willen tegenwoordig bedrijven ondersteunen die nadenken over maatschappelijk belangrijke kwesties. Daarom is het belangrijker dan ooit geworden om verhalen te vertellen over de missies van het bedrijf en hoe deze de samenleving beïnvloeden.

4) Iets persoonlijks

Onthoud dat het doel van uw verhaal is om contact te maken met uw klanten. Laten we eerlijk zijn: mensen geven niets om bedrijfsorganisaties. Ze geven om mensen. Een van de redenen waarom merkverhalen geen aandacht krijgen, is omdat ze het bedrijf als hoofdrolspeler hebben.

5) Verkoop een verhaal, geen product

Er is een oud gezegde dat ‘geweldige producten zichzelf verkopen’, wat betekent dat als je een geweldig product hebt, je niet veel hoeft te doen om het te verkopen. Het is niet altijd zo. Als u overweegt om in bulk te verkopen, moet u uw product ondersteunen met een verhaal. En om dat te doen, moet u het verhaal verkopen, niet het product.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com

BE: +32 499 41 46 24

Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

webdesign bureau

https://webdevelopmentapp.com/nl/

Een mooie website laten maken in Den Haag

Websiteaanmelden

Een professionele website laten maken in Den Haag wordt steeds vaker gekozen. Het is een tijdperk waarin digitalisering hoog in het vaandel staat en waar bedrijven niet meer onderuit kunnen. Je hebt als een bedrijf niet alleen maar een fysieke winkel of bedrijf nodig, maar het online gedeelte hiervan wordt alsmaar belangrijker Sommige bedrijven hebben geen eens meer een offline plaats waar klanten naar toe kunnen komen, maar is de online omgeving de enige plek waar men terecht kan. Het maken van een website is niet heel gemakkelijk wanneer je dit zelf moet doen. Misschien is het nog wel redelijk uit te voeren, maar krijg je dan een zeer standaard website, waar klanten geen goede customer journey hebben en waar ze niet direct alle opties kunnen zien die jij hen het liefste zou voorschotelen. 

Zoekwoorden gebruiken op de site

Het kiezen van een juiste website kan je laten doen door middel van een website laten maken in Den Haag. Zij hebben allemaal technieken in huis die hierbij goed kunnen helpen en daarnaast weten zij ook zeer goed hoe een website moet worden opgebouwd en welke zaken daarin terug moeten komen. Je moet natuurlijk niet alleen maar zorgen voor een goede website, maar daarnaast zal er ook gekeken moeten worden naar bijvoorbeeld de content die wordt geplaatst. Door middel van het plaatsen van de juiste content, kan je zorgen voor een verbetering van de zoekresultaten en het verhogen van de conversie. 

Bereik

Je klanten moeten naast dat ze de website mooi vinden, natuurlijk eerst de website ook daadwerkelijk kunnen vinden. Vaak is er maar een heel klein percentage aan mensen die zoeken via een zoekmachine die verder kijken dan de eerste of eerste en tweede pagina van de resultaten. Met de website laten maken in Den Haag zorg je dat je goed wordt bereikt.

 

WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN IN ROTTERDAM?

Websiteaanmelden

U heeft een onderneming of u wilt graag informatie delen met de wereld door middel van een pagina dan is ons Website bedrijf in Rotterdam de juiste plek voor u om uw website te laten maken. Onze ict’ers zijn al lang bekend met het vak van het opzetten en beheren van websites en kunnen u daardoor heel goed van dienst zijn. Wij hier in Rotterdam zorgen ervoor dat u website met de meeste spoed, deskundigheid en professionaliteit in elkaar wordt gezet voor de laagste prijs in heel Rotterdam. Ongeacht als u bedrijf in Rotterdam is of als u wel of niet woont in Rotterdam, wij staan geheel klaar om u van dienst te zijn.  Met u eigen website kunt u de informatie met de hele wereld delen hoe u maar wilt.   

DOEN JULLIE OOK AAN WEBSITE ONDERHOUD? 

Ja natuurlijk. Als u met ons hier in Rotterdam in zee gaat om uw website te laten opzetten kunnen wij u garanderen dat wij binnen het pakket dat u kiest u minimaal 1 jaar gratis zullen voorzien van tips en onderhoudsmomenten. Ook kunt u gratis 1 jaar gebruik maken van onze cloud om uw website gegevens op te slaan ongeacht het pakket dat u bij ons afneemt voor de bouw van uw website, u bent verzekerd van maintenance en van cloudscape. Onze deskundige ict’ers zullen u elke stap en elk moment van dienst zijn bij het opzetten, monitoren en runnen van uw eigen website.  

HOEVEEL KOST HET OM EEN WEBSITE OP TE ZETTEN? 

Het opzetten van een website is nog nooit zo goedkoop geweest als nu. Hier in Rotterdam zorgen wij ervoor dat niet alleen de beste ict’ers aan uw project werken maar dat u ook de laagste prijs voor betaald in heel Rotterdam en de meest concurrerende prijs in heel Nederland. Verder hebben wij een hele scala aan pakketten waaruit u kunt kiezen voor de opstart van uw website. Van hele simpele kleine websites met heel weinig opslag naar hele grote complexe websites met terabytes aan opslagruimte. Ook bestaat de mogelijkheid dat u uw eigen pakket in elkaar zet wat u de garantie geeft dat u het juiste formaat voor de juist prijs krijgt. Naarmate u verder uitgroeit kunt u altijd uw pakket uitbreiden naar u eigen behoefte. 

 

Een mooie website laten maken in Rotterdam

Websiteaanmelden

Een website laten maken in Rotterdam kan erg gunstig zijn als je zelf niet zo goed bent met deze technologie. Veel mensen vinden het belangrijk hoe een website eruit ziet. Ze vertrouwen sneller een website die er professioneel en verzorgd eruit ziet. Een website laten maken in Rotterdam kan je dan erg goed helpen met een mooie website creëren. Zo krijg je waarschijnlijk meer klanten doordat je website er mooier en professioneler uitziet. Een website laten maken in Rotterdam is ook erg fijn omdat hun alle juiste programma’s hebben voor een mooie website. Zo kunnen ze verschillende stijlen doen die passen bij jouw bedrijf. Zo reflecteert de website goed wat je wil laten zien. 

Moeilijk 

Een website maken is erg moeilijk. Dus een website laten maken in Rotterdam kan je verlichten van deze stress. Hun maken een mooie website voor jou die goed past bij jouw bedrijf. Een website laten maken in Rotterdam gaat vaak ook erg snel. Er zitten vaak veel creatieve mensen op die goede ideeën hebben voor het uiterlijk van jouw website. Een website laten maken in Rotterdam is dus ook erg fijn als je niet zo goed weet hoe je wil dat je website eruit gaat zien. 

Updates 

Een website laten maken in Rotterdam is ook erg fijn omdat ze je kunnen helpen met updates binnen je website. Zo kunnen ze je advies geven over hoe je dingen binnen je website zelf kan veranderen. En als je iets anders wil kan je een andere website laten maken in Rotterdam. Maar een website laten maken in Rotterdam kan ook erg fijn zijn als je hier zelf genoeg tijd voor hebt.

 

Een website laten maken in Den Haag in een pakket

Websiteaanmelden

Ben je ook toe aan een verbetering van je website? Kies dan voor een website laten maken in Den Haag. Je weet zeker dat je website hartstikke snel is en dat er goed genavigeerd kan worden wanneer er bezoekers op je website terecht komen. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk dat wanneer bezoekers eenmaal terecht komen op de website dat deze goed is in gebruik. Wat je vaak tegenkomt bij websites die niet goed zijn gemaakt om te converteren, dat veel mensen de website weer verlaten nadat ze zien dat het onhandig is in gebruik. Een website laten maken in Den Haag is een goede oplossing hiervoor. Je weet dat de website helemaal perfect in elkaar steekt en dat de bezoekers de website niet zullen verlaten omdat deze niet goed werkt of ergernissen bij hen opwekt. 

Verbetering navigatie

Een website laten maken in Den Haag zorgt niet alleen maar voor een verbetering van de navigatie op de site, maar heeft ook te maken met het creëren van hogere conversies die weer stuk voor stuk leiden tot leads, afspraken en hopelijk dat het ook sales voor het bedrijf kan gaan opleveren. Je kunt een complete website laten maken in Den Haag. Daarbij kan je kiezen uit diverse pakketten die je kunt aanschaffen. In het basis pakket zitten een aantal zaken verwerkt. Je betaalt een prijs van vijfhonderd euro voor een volledige website. Het is een ideaal pakket wanneer je net bent gestart met je bedrijf, waarbij je een mobiele editor hebt. 

 

Pakket basis

Ook zitten er nog andere zaken in het pakket verwerkt. Een website laten maken in Den Haag wordt gedaan door Google te optimaliseren en daarnaast staat de website maar liefst binnen een week online. Je kunt deze compleet laten maken in je eigen huisstijl van je bedrijf. Er wordt een garantie voor de snelheid geboden van maar liefst 100%. Geen haperingen dus.

Een mooie website laten maken in Barendrecht

Websiteaanmelden

Wilt u een mooie website laten maken in Barendrecht, maar weet u niet goed aan welk bedrijf u dit uit handen moet geven? Dat is niet zo gek met het groot aantal aanbieders binnen deze sector. Het bouwen van een website is een stukje vakmanschap. Wanneer u start als ondernemer wilt u uw dienst of product graag ondersteunen middels een mooie website, maar hoe bouwt u zo’n website? U hoeft dit niet zelf te doen. U kunt er voor kiezen een website te laten maken in Barendrecht. Geef dit stukje vakmanschap uit handen aan de échte professionals, en focus u op dingen binnen de onderneming die u wél liggen.

Een website précies zoals jij hem wilt

U wilt een website laten maken in Barendrecht en geeft daarmee een stukje van de bouw van uw onderneming uit handen. U kunt dit stukje enkel met een gerust hart uit handen geven als u weet dat u te maken heeft met een deskundig bedrijf die écht begrijpt wat u wilt. U heeft een bepaald beeld van uw toekomstige website. Als u kiest voor een deskundig bedrijf zullen zij ervoor zorgen dat uw beeld tot leven wordt gewekt in een prachtige website. Ga een website laten maken in Barendrecht en ontdek de kracht van een mooie en goed functionerende website.

Tal van verschillende soorten mogelijkheden

Of u nou grootse plannen heeft met uw website of u een kleine website met enkel wat aanvullende informatie over uw product of dienst voor ogen heeft, alles is mogelijk als u kiest voor een goed en deskundig bedrijf. Ga een website laten maken in Barendrecht en ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn voor uw onderneming. Een mooie en unieke webshop voor uw hippe kledingmerk? Een uitgebreide website vol verhalen? Of een website met slechts enkele pagina’s met praktisch informatie omtrent uw onderneming? Alles is mogelijk als u kiest voor een website laten maken in Barendrecht.