Wil je een privé ballonvaart of groeps ballonvlucht doen?

C-Air ballonvlucht kan jouw privé ballonvaart op maat uitwerken, vermits wij verschillende luchtballonnen ter beschikking hebben. Deze hete luchtballonnen hebben allemaal een ander formaat, waardoor je bij ons zowel privévaarten, groepsvaarten als bedrijfsincentitives kunt boeken. Ons bedrijf heeft op dit moment vijf warme luchtballonnen ter beschikking, waardoor wij jouw ballonvaart op maat kunnen waarmaken. Op dit moment is onze grootste luchtballon ééntje voor twaalf personen, maar over enkele maanden komt er een zesde luchtballon bij en die zal ervoor zorgen dat wij ook groepen voor achttien passagiers kunnen varen.

Een privé ballonvaart

Onze kleinste luchtballon is voor maximaal vier personen. Deze ballon wordt hoofdzakelijk gebruikt om privé vaarten te maken in verschillende regio’s in België. Een privé ballonvaart met een luchtballon wordt vaak geboekt voor speciale gelegenheid zoals een huwelijksaanzoek, een jubileum, een verjaardag, een huwelijkscadeau, een pensioen of een speciale viering. Uiteraard wordt dit ook vaak geboekt als een “quality time” moment tussen partners of als gezin. De kleinste luchtballon van C-Air ballonvaarten is onze prachtige Quint Sangria.

Een privé ballonvaart voor een grotere groep of groepsballonvaart

Ons bedrijf heeft ook een luchtballon voor zes personen, voor acht personen of voor twaalf personen. Onze nieuwste luchtballon voor achttien personen is recent besteld en wordt binnenkort geleverd. De meeste ballonvaarten worden geboekt door personen die aansluiten bij andere passagiers. We verzamelen dan op een opstijgplaats in jouw gewenste regio. Je kan bij C-Air ballonvlucht ook privévaarten boeken voor een groot aantal personen. Binnenkort kan je bij ons dus met tot en met achttien personen meevaren in één mand.

Wij doen ook regelmatig bedrijfsevenementen, waarbij al onze luchtballonnen worden ingehuurd. Veel bedrijven maken ook gebruik van onze grote vloot. Bij ons is het zelf mogelijk om een diner of een uitgebreid ontbijt te organiseren na de ballonvaart.

Wij proberen dit mogelijk te maken op het landingsterrein of op een afgesproken plaats die we voor het opstijgen de ballonvaart vastleggen. Je leest het goed bij C-Air ballonvaarten werken wij graag op maat. Je ziet ons in de Avia ballonnen en de Elia ballon. Onze nieuwste ballon maken we binnenkort bekend.

De wedstrijdballon van C-Air ballonvaren

Deze luchtballon vermelden we bij C-Air ballonvlucht heel graag. Wij zien ballonvaren niet als werken. Het is onze grootste passie, waardoor onze piloot en crew in hun vrije tijd regelmatig deelnemen aan wedstrijdvaren. Met de wedstrijdballon kan je geen commerciële vaarten uitvoeren. Onze piloot zit tijdens het wedstrijdvaren alleen in de mand. Het principe van wedstrijdvaren is simpel. De piloot moet een zakje gooien op een kruis dat wordt uitgelegd door de wedstrijdleider. Vermits een luchtballon moeilijk te sturen is, moet de ballonvaarder heel nauwkeurig vliegen. Ook worden er sterke wiskundige berekeningen gemaakt om de luchtballon over het kruis te laten vliegen. In 2018 werd onze piloot Belgisch Kampioen. Ook tijdens het Europees Kampioenschap waar alle best piloten worden geselecteerd behaalde wij de zevende plaats in het ballonvaren. Er deden ongeveer honderd piloten mee aan deze wedstrijd. Dit jaar zijn wij geselecteerd voor het WK ballonvaren.

https://www.cair-ballonvaart.be

Jaarhoroscoop Stier 2020

Horoscoop Stier

Er waren het afgelopen jaar belangrijke veranderingen in je leven geweest. Hoewel de wijzigingen niet opzettelijk en uiterlijk zichtbaar zijn, zijn er kleine wijzigingen aan de gang. Het is een goed moment om je prioriteiten in je leven te veranderen. Sommige van je lang gekoesterde dromen komen nu uit dankzij je inspanningen en inzet gedurende het jaar.

Dingen om je heen lijken in een snel tempo te bewegen en je zou het moeten bijbenen om succesvol te zijn. Wees nu geen luilak. Doe afstand van je remmingen en betreed het strijdtoneel. Vele aspecten van je leven hebben nu verlichting nodig, hetis te moeilijk voor je om je op iedereen te concentreren. Sommige langetermijnprojecten nemen nu een aanvang. Neem af en toe een vrije tijd om frisse lucht in te ademen. Zorg er ook voor dat je voorlopig op het goede pad beweegt.

Stier Liefdeshoroscoop 2020

Het liefdesleven van de Stier-mensen zou stabiel zijn in het jaar 2020 na enkele perioden van turbulentie, net als Horoscoop Ram. Velen van u zullen worden bevrijd van de stress die je de afgelopen jaren had als gevolg van haperingen in het liefdesgebied. Dit is een goed moment om je liefdesreis te analyseren en het zo nodig goed te maken. Sentimenten, emoties en sensuele momenten blijven je dagen markeren. Er zijn manieren en middelen om als nooit tevoren dichter bij je partner te komen.

Door het jaar heen zou je jezelf op een meer positieve manier kunnen verfijnen wat betreft liefde en relaties. Plezier alleen zou niet langer jouw motief zijn. Je zult authentieke partners ontmoeten met wie je de lange reis gezamenlijk kan voortzetten. De alleenstaande zullen de hitte der liefde nu meer voelen, dankzij het verlangen naar een meer geregeld liefdesleven. De meesten van jullie zullen zorgzame partners kunnen aantrekken. Degenen die al in een huwelijk of relatie zijn zullen gemotiveerd raken om hun relatie en begrip richting hun partner naar een nieuw hoogtepunt te brengen. Een goed moment om de rest van de wereld even achter je te laten en je tijd met je partner te delen in eenzaamheid en misschien stilte!

Stier Gezondheidshoroscoop 2020

De gezondheid van Stier hangt meestal af van hoe je de waarde van het leven beheert, net als Horoscoop Tweeling. Grote veranderingen zijn te verwachten in je persoonlijke leven die kunnen leiden tot het verlies van je energie niveaus. Dus zorg ervoor dat je goed gevoed bent, voor de taken die in het verschiet liggen. Handhaaf een goede balans tussen werk en vrije tijd. Blijf uit de buurt van het nuttigen van fast-food en andere vette voeding voor nu. Pas ook op voor eventuele gewichtstoename als je een luilak bent gedurende het jaar. Ga erop uit, beoefen een sport of wees actief in zekere zin.

Stier Carrièrehoroscoop 2020

In het jaar 2020 zou je het grootste deel van de periode op professioneel vlak actief zijn, net als Horoscoop Kreeft. Je werklast zou tot het einde van het jaar duren. Er zullen hartelijke relaties zijn op het werk. Meestal zijn routinematige werkzaamheden nodig, maar wees ook bereid om onvoorziene situaties aan te pakken. Dit zou een goed moment zijn om te zoeken naar een overstap, een promotie, een verhuizing en dergelijke. Je zal dit jaar waarschijnlijk een goede impuls krijgen. Geniet van het plezier van je professionele vaardigheden. Stier-mensen die geïnteresseerd zijn om een studie na te streven, zullen ook de tijd rijp vinden voor hetzelfde.

Stier Financiële Horoscoop 2020

De algemene financiën van Stier-mensen zullen beter zijn dan de afgelopen twee jaar. Dit is een goed moment om je financiële toekomst te plannen. Vind manieren en middelen om jouw financiële vermogen te verbeteren. Een geschikte tijd om te investeren in je droomhuis of een luxe auto die al lang op je verlanglijstje staat. Er zullen financiële eisen zijn van je naasten, zorg ervoor dat je hier binnen je financiële middelen blijft. Er moet een limiet zijn voor de uitgave en bewaar wat. Wees diplomatiek en vermijd spanningen vanwege financiële problemen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Het laatste kwartaal van het jaar belooft wat geluk en fortuin voor het sterrenbeeld Stier, met name voor de degene die het verdienen.

Familie en levensstijl in 2020

De planeten voor het jaar beloven goede tijden op het thuis- en gezinsniveau voor Stier-mensen. Je zal nu beter dan ooit iets te zeggen hebben op dit front. Je naaste zou tegen je opkijken voor steun en kracht, ga je verantwoordelijkheden voorlopig niet uit de weg. Zorg er echter voor dat je je aan je waarden in het leven houdt. Geef niet teveel toe aan de grillen en wensen van degenen die thuis zijn. Zorg voor een goede balans tussen thuis en werk in het komende jaar. Communicatie zou de sleutel tot geluk thuis zijn en zou een kloof tussen jou en je familie verkleinen. Laat je echter niet verleiden door emotionele chantage rond het einde van het jaar.

Advies voor Stier in 2020

Stier-mensen wordt geadviseerd om te oefenen met zelf-discipline, het gehele jaar door, om zo succesvol te zijn. Ontdoe je ook van je hardnekkige neigingen om het beter te doen dan een ander in persoonlijke relaties.

https://zodiac-horoscoop.nl/