Close

Voor meer dan €150 jampotjes kopen en de verzending is gratis!

Als u een grote bestelling jampotjes gaat kopen is het wel zo fijn om te weten dat de verzending dan helemaal gratis is. Als u bij Glazenflessenenpotten.nl voor meer dan €150 bestelt, dan wordt deze geheel gratis naar u toegezonden! Dit wordt gedaan door middel van voldoende opvulling, krimpfolie of gesealde kartonnen trays, afhankelijk van uw product. Wanneer u jampotten bij glazenflessenenpotten.nl koopt, bent u verzekerd van veilig online betalen. Dit kan namelijk gedaan worden via iDEAL, MisterCash, GiroPay en Creditcard. Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Deze specialist levert zowel door heel Nederland als België. Wilt u uw eigen bestelling bij ons komen afhalen, dan kan dat ook natuurlijk. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.    

Creatieve creaties met jampotjes die u bij de specialist kunt kopen

Bent u benieuwd naar wat u allemaal met conserveerpotten speciaal ontworpen voor jam kunt doen? Laat u dan inspireren door de specialisten van Glazenflessenenpotten.nl. Denkt u bijvoorbeeld aan het serveren van sauzen in een glazen pot of zelfgemaakte olie in glazen flessen. Wat nu ook trendy is, is om divers drinken zoals limonade te serveren in glazen bekers. Dit is niet alleen praktisch, maar het ziet er ook nog eens superleuk uit. Een cadeautip: koekjesmix in een glazen pot. U voegt alle ingrediënten toe in lagen in de glazen pot en maakt het af met een leuk lintje en een label met de bereidingswijze. Maar natuurlijk kunnen de glazen potten ook als jampotten gebruikt worden. Wat voor jam u ook wilt maken, het is altijd verstandig om jampotjes te kopen bij glazenflessenenpotten.nl.

Gebruik glazen inmaakpotten als jampotten

Wist u dat glazen inmaakpotten uitstekend te gebruiken zijn als jampotten? Deze hebben een uniek ontwerp en geven uw product daardoor extra karakter. Het is niet alleen geschikt voor het wecken van jam confituur, maar ook azijn, brood, cake, fruit, groente, soep, vlees, zuivel en sappen. Door voedsel te conserveren zorgt u ervoor dat het voedsel maandenlang goed blijft. Daarnaast staan de jampotten ook leuk als decoratie op een tafel of keukenblok. De inmaakpotten van deze specialist zijn gemaakt van extra sterk glas en voorzien van een rubberen ring zodat de jampotten goed afgesloten kunnen worden door middel van de metalen beugel. Deze jampotjes kunt u gemakkelijk online kopen.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.