Close

Verpakkingsmachines met een hoge kwaliteit

Wanneer u uw producten op een nette manier wilt verpakken, maakt u gebruik van de goede verpakkingsmachines van Demca. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende types. Maar dat is niet het enige. Demca heeft ook een ruim aanbod aan randapparatuur, zodat u zo lang mogelijk gebruik kunt blijven maken van de verpakkingsmachines van topkwaliteit. Er zijn verschillende verpakkingsmaterialen die u gebruikt in combinatie met de verpakkingsmachines van Demca. U kunt bijvoorbeeld flessen, potten of blikken verpakken in een kartonverpakking. Voor voedingsmiddelen kunt u het beste de folieverpakking gebruiken, of voor bijvoorbeeld koekjes kunt u de luchtdichte flowpacks gebruiken. 

Volledig aanbod aan verpakkingsmachines

Voor verpakkingsmachines in alle soorten en maten moet u bij Demca zijn. Hier zijn namelijk niet alleen de standaard machines verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de flessenvullers van het merk Enoberg. Deze machines worden sinds 1984 met veel zorg geproduceerd voor zowel kleine als grote bedrijven. Dus of u nu 1000 of 36000 flessen per uur te vullen heeft, bij Demca vindt u altijd de juiste afvulmachines. De machines zijn zeer compact maar zijn toch zeer veelzijdig. Deze machines zorgen ervoor dat de flessen worden schoongespoeld, worden gevuld en worden voorzien van een afsluitende dop of kroonkurk. Op deze manier kunt u uw klant een volledig product aanbieden.

Jarenlange ervaring in het fabriceren van verpakkingsmachines

De meest geavanceerde en efficiënt werkende verpakkingsmachines zijn te koop bij Demca. Al sinds de jaren ’70 heeft Demca ervaring met en expertise in verpakkingsmachines. Deze investering in kennis heeft gezorgd voor goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde machinefabrieken, zodat u bij hen een totaalaanbod aan verpakkingsmachines vindt. Daarnaast biedt Demca uitstekende service. Wilt u de machine van uw keuze eens laten proefdraaien met uw eigen producten, zodat u kunt zien of het verpakken van uw producten het gewenste resultaat biedt? Ook dit is mogelijk! Zowel voor, tijdens als na het aankopen van geschikte verpakkingsmachines biedt Demca uitstekende service. Zo weet u zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop.  

 

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.