Close

Grote hoeveelheden zaagsel en ander hoogwaardige diervoeder kopen bij de specialist

Gedizo produceert en verpakt al jaren diervoeders en strooisels. Zij werken in binnen- en buitenland. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld varkens- en rundveehouderijen een steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. 

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Gedizo werkt voor verschillende boerenbedrijven. Voeding en strooisels zoals grote hoeveelheden zaagsel kopen kan bij de specialist. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.

Kom behalve zaagsel en voeders ook aanverwante producten kopen bij de deskundige

U doet als boer veel meer dan alleen maar het voederen van uw dieren. Uw dieren moeten ook comfortabel kunnen leven, bijvoorbeeld met de strooisels, zoals zaagsel. Maar daarmee bent u er nog niet. Wist u dat de specialist ook houtpellets te koop heeft, om uw stallen mee te verwarmen? Het gebruik van houtpellets in uw houtgestookte CV is een milieuvriendelijke manier van verwarmen. Deze biobrandstof is namelijk duurzaam, 100% gemaakt vanuit natuurlijk hout en geeft een constante warmte af. Hiermee is het een van de meest stabiele milieuvriendelijke bio brandstoffen die er op de markt te verkrijgen zijn. 

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.