Close

Een compleet interieur met de woonartikelen van de groothandel

Is het tijd om een nieuw interieur te kiezen voor uw woning of kantoor? Weet u al voor welke stijl u gaat? Kies bijvoorbeeld voor ijzeren potten of ga voor stenen beeldjes. Dat en veel meer vindt u in het uitgebreide assortiment van de groothandel in decoratie om uw interieur compleet te maken. Met meer dan 50 jaar ervaring in het handelen in allerlei meubelen en bijpassende decoraties is ADC Guntlisbergen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt. Bij deze specialist bestelt u eenvoudig via de webshop, maar u kunt ook een bezoek brengen aan de 15.000 m² grote showroom in Eindhoven. 

Een nieuw interieur uitkiezen? Kies voor een groothandel met 15.000 m² showroom!

Wilt u uw woning een opfrisbeurt geven met nieuwe woonartikelen en decoratie? Is de huidige inrichting versleten of wilt u gewoon iets nieuws? Wat uw reden ook is, uw nieuwe interieur vindt u bij de groothandel in Eindhoven. Bij ADC Guntlisbergen vindt u een ruim assortiment met klassieke, antieke en moderne meubelen. Door meer dan 50 jaar ervaring en een oog voor bijzondere meubelen vindt u bij deze groothandel gegarandeerd het interieur dat u zoekt. Wilt u bijpassende decoratie van de groothandel? Ook dan bent u bij hen aan het juiste adres. Alle meubelen en decoratie bekijkt u in het echt in de 15.000 m² grote showroom.

Bestel bij de groothandel in decoratie eenvoudig via de webshop

U kent het wel, dagenlang de wooncentra af om geschikte woonartikelen te kopen voor uw interieur. U moet dan rekening houden met openingstijden en u moet er echt de tijd voor nemen. Wist u dat u bij een groothandel in decoratie ook eenvoudig online kunt bestellen? Op de website van ADC Guntlisbergen vindt u een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.

Voor meer info : Klik hier….