Vind hier de beste PET-fles voor uw bedrijf

Websiteaanmelden

Bij PET Power kunt u de ideale PET-fles voor uw bedrijf laten ontwerpen, produceren en leveren door ervaren professionals. U heeft de keuze uit allerlei verschillende soorten PET-verpakkingen, variërend in grootte, vorm en materiaal. Het assortiment bestaat dus niet alleen uit PET-flessen, maar bijvoorbeeld ook uit potten, knijpflessen, ijsverpakkingen en pharma bottles. Deze laatste producten worden zelfs geproduceerd in een speciale cleanroom. Wilt u hier meer over weten? Lees dan gauw verder.

Ontdek het gevarieerde aanbod

Zoals gezegd is het aanbod van PET Power zeer gevarieerd. U kunt kiezen uit meer dan 1.000 verpakkingsonderdelen. Hieronder vallen onder andere 700 standaard PET-flessen en -potten en ruim 300 bijbehorende sluitingen. Bovendien kunt u gebruikmaken van de handige configurator. Stel u wilt een PET-fles bestellen. Dan gaat u naar de tool, selecteert u aan welke specifieke eisen uw fles moet voldoen en plaatst u het eindresultaat in uw winkelmandje. Hetzelfde geldt voor alle andere producten, inclusief de pharma bottles. Zo weet u dus altijd zeker dat de verpakking precies zo wordt geleverd als u wilt.

Duurzaamheidsprogramma

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft PET Power ook nog eens een innovatief duurzaamheidsprogramma opgesteld. Dit programma is gericht op het verminderen van de CO²-uitstoot, het gebruiken van duurzame grondstoffen en het produceren van recyclebare producten. Daarnaast werkt het bedrijf hard aan het informeren en inspireren van medewerkers, klanten en andere bedrijven met als doel nog meer duurzaamheidsinitiatieven op te stellen. Wanneer u er dus voor kiest uw pharma bottles via deze webshop te kopen, draagt u bij aan een betere toekomst.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het productieproces dat uw PET-fles of pharma bottles hebben doorlopen? Of zou u graag meer informatie willen ontvangen over het duurzaamheidsprogramma? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Op zoek naar een inloopdouche op maat? Deze specialist heeft wat u zoekt

Websiteaanmelden

Als u het doet, dan doet u het goed. Dat geldt natuurlijk zeker wanneer u uw huis onder handen neemt. Gaat u binnenkort uw badkamer vervangen en bent u op zoek naar de perfecte douche? Of bent u net verhuisd en wilt u een andere look voor uw douchecabine creëren? De specialisten van Van Noort maken voor u een prachtige inloopdouche op maat. U bepaalt hoe uw nieuwe douche eruit komt te zien. Ze gaan met u in gesprek over uw wensen en de beste manier om het gewenste resultaat te bereiken. Hierbij geniet u van uitstekende service en hoge kwaliteit. Wilt u ook tegels aanschaffen inclusief laten leggen? Ook dan voldoet deze specialist aan uw verwachtingen. Laat u voorzien van deskundig advies door de specialisten van Van Noort.

Prachtige tegels voor uw inloopdouche op maat

Trends komen en trends gaan. Dat is ook terug te zien in de badkamer. U ziet het tegenwoordig steeds vaker terugkomen, tegelvloeren of een tegelmuur. Naast het gebruik in de badkamer, wordt het steeds meer toegepast in de rest van de interieurs. Denk bijvoorbeeld aan prachtige tegelvloeren in uw woonkamer of een tegelwand in uw keuken. Bij Van Noort schaft u tegels aan wat inclusief leggen is. U geeft aan wat u in gedachte heeft en zij realiseren uw ideeën. Zo kiest u uit een assortiment van tegels met een landelijke look. Maar ook industriële of moderne tegels vindt u in het aanbod. Ideaal voor uw nieuwe keuken of als toevoeging bij uw inloopdouche op maat. 

Uw inloopdouche op maat eenvoudig besteld via de webshop

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Gelijk heeft u! U gaat op zoek naar de juiste producten om het een prachtige ruimte in uw woning te maken. Vaak komt dit uit op het bezoeken van talloze winkels. Bij Van Noort is het ook mogelijk om alles eenvoudig via de webshop te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige inloopdouche, perfect voor u op maat gemaakt. Met het uitgebreide aanbod van deze specialist wordt uw badkamer gegarandeerd zoals u voor ogen had. Ze bieden u scherpe prijzen en beschikken over de nodige vakkennis. Of u nu een inloopdouche op maat laat maken of tegels bestelt inclusief laten leggen, deze specialist regelt het.