Website Aanmelden
Image default
Gezondheid

De vitamineboer

Een tekort aan vitamine D ontstaat niet van de een op de andere dag. Vitamine D wordt door ons lichaam aangemaakt met behulp van het zonlicht. Als in de winter de hoeveel zonlicht sterk afneemt ontstaat de kans dus dat er een tekort ontstaat.  Nu zijn er ook een aantal risicogroepen vastgesteld. Dit zijn mensen op leeftijd, baby’s en vrouwen die dagelijks een boerka dragen vanwege hun geloofsovertuiging

Omdat een tekort aan vitamine D erg schadelijk kan zijn is het belangrijk dat deze mensen op andere manieren aan hun vitaminen komen. Hiervoor zijn er gelukkig supplementen op de markt. Zo’n supplement is bijvoorbeeld 5-HTP, dit supplement zorgt ervoor dat je vitamines binnenkrijgt die je anders in de winter niet hebt. Wat nog wel van belang is om te vermelden is het feit dat deze supplementen puur dienen als toevoeging aan de voeding en niet ter vervanging kunnen dienen.

Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de bevolking In Nederland een tekort aan vitamine D heeft. In eerste instantie hoeft dit weliswaar niet schadelijk te zijn maar men moet er wel op een juiste manier mee omgaan. Een logisch advies voor mensen is om zeker in de winter goed en gezond te eten. Ter aanvulling is het dan ook nog is verstandig om supplementen te gebruiken. Topvitamins is een leverancier van supplementen en hebben een zeer breed aanbod te bieden voor haar consumenten. Het is aan te raden om is een kijkje op de website van dit bedrijf te kijken. Mocht je nu echt interesse in hun producten hebben schrijf je dan in op de website. Op deze manier zorg je ervoor dat je de maandelijkse nieuwsbrief ontvangt. Het is altijd beter om gezondheidsproblemen te voorkomen dan te genezen dus het gebruik van supplementen is een verantwoorde keuze.

Voor meer info : Klik hier….