Mondzorg in Den Haag

Mondzorg in Den Haag is een belangrijk aspect van de mondverzorging en als je je mond in optimale gezondheid en staat wilt houden, dan is het nodig dat je af en toe een mondzorgspecialist in Den Haag bezoekt. Je kunt natuurlijk zelf ook heel erg veel voorkomen en je kunt in ieder geval voorkomen dat je niet elk jaar naar de mondzorg specialist in Den Haag hoeft. Elke dag twee keer goed poetsen en elke dag ragen kunnen al een heleboel problemen voorkomen. Tandproblemen en mondproblemen zijn echter ook nooit helemaal te voorkomen, want sommige mensen hebben gewoon eenmaal een slecht en kwetsbaar gebit. Op het moment dat je vervolgens al iets verkeerds eet dan kan het snel gaan en dan heeft ook poetsen en ragen gewoon geen zin. Bij een mondzorg specialist in Den Haag kunt u niet alleen terecht voor problemen aan uw mond, maar ook degelijk wel voor problemen aan uw tanden. Daar waar de tandarts en een mondzorg specialist zich normaalgesproken uitstekend aanvullen, overlappen sommige taken elkaar ook wel. Zo kun je bij een mondzorg specialist in Den Haag ook wel tandsteen laten verwijderen of gaatjes laten behandelen, iets wat normaalgesproken bij de tandarts gebeurd. Je kunt zelf ook voorkomen dat je dit hoeft te laten doen, door goed te poetsen maar vooral ook te ragen. Heel veel mensen vergeten vaak te ragen of te stoken en daardoor worden de gebieden tussen de tanden niet aangepakt en hier bevindt zich vaak een hele hoop tandplak, wat op ten duur zich weer kan gaan vormen in tandsteen. Dit moet dan verwijderd worden door middel van een speciale gebitsreiniging door de tandarts of door de mondzorg specialist in Den Haag. Meer weten over mondzorg in Den Haag Kijk dan even op de bovenstaande website of maak vandaag nog een afspraak met mondzorg in Den Haag.Voor meer info : Klik hier….

Op uw eigen manier, in een vertrouwde omgeving logopedie volgen in Amsterdam

Moet u als oudere logopedie volgen als gevolg van een beroerte? Dan is logopedie op maat bij TinyEYE Europe een manier om dit op een rustige en vertrouwde manier te doen. De specialist biedt een online oplossing voor logopedie aan die u gewoon vanuit uw woning nabij Amsterdam via een computer kunt volgen. Dit is zeer voordelig voor u én uw mantelzorger. Alle online logopedie sessies zijn online beveiligd waar u alleen met een eigen gekozen wachtwoord toegang heeft tot de software. De logopedisten die werkzaam zijn bij TinyEYE, zijn kwaliteit geregistreerde paramedici en werken volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van logopedie. Online logopedie in omgeving Amsterdam wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Logopedie in de vorm van een App in omgeving Amsterdam

Er is een nieuwe manier van logopedie op de markt. En wat voor een! Vaak is het probleem met logopedie dat u hiervoor extra tijd moet inruimen. Op een leuke manier kunnen kinderen diverse taaloefeningen maken via de smartphone of tablet. De logopedist maakt op verzoek van de leerkracht de App aan en maakt deze beschikbaar voor de desbetreffende leerlingen. De taalgames worden ondersteund door videoboodschappen van de logopedist. Wanneer u denkt dat uw kind hier baat bij heeft, kunt u dit laten weten aan de school van uw kind. U zult uitgebreid uitleg en de nodige technische steun krijgen. Twijfelt u of uw kind logopedie nodig heeft? U kunt de leerkracht vragen om een korte scan van 15 minuten uit te voeren bij uw kind. Hier wordt gelet op taal, spraak, stem en motoriek. Op die manier komt u er snel achter of uw kind logopedie in omgeving Amsterdam nodig heeft.  

Logopedie voor kinderen en volwassenen in Amsterdam en omgeving

Het volgen van logopedie in Amsterdam is voor veel mensen geen eenvoudige opgave. Het verkeer is altijd druk en de logopedist heeft alleen op onmogelijke tijden een plekje voor u. Dankzij de online verbinding kan de logopedist met de cliënt in gesprek zonder dat beide hier ver voor moeten reizen. Via de online verbinding wordt spraak en taal geoefend door middel van digitale games die op een interactieve wijze gespeeld kunnen worden. Na de logopedie maakt de logopedist een verslag dat in het dossier wordt vastgelegd. Deze online methode voor logopedie voor kinderen en volwassenen is effectief en efficiënt.

Voor meer info : Klik hier….

De belangrijkste vitamines

In totaal zijn er 13 verschillende soorten vitamines. De meest bekende vitamines zijn natuurlijk vitamine A, B, C en D. Ieder van deze vitaminen heeft een eigen werking. Daarnaast worden ze ook anders opgenomen en ook op een andere manier verwerkt in het lichaam van de mens. In principe kan je vitamines vergelijken met mineralen. Het zijn beide factoren die noodzakelijk zijn voor het menselijk lichaam om naar behoren te functioneren. Wel is er een groot en duidelijk verschil tussen vitaminen en mineralen. Vitamines zijn allemaal natuurlijk en komen uit de natuur. Ook kan het door planten of dieren aangemaakt worden. Mineralen komen in principe uit dode aspecten van de natuur. Planten nemen deze mineralen vooral op uit de aarde. De vitaminen en mineralen worden dus niet zelf door het lichaam aangemaakt en worden opgenomen door factoren uit de natuur. Daarom moeten mensen deze vitaminen binnenkrijgen door middel van drank en voeding, in tegen stelling tot dieren die dit wel zelf aanmaken. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan het drinken van melk of verschillende vleessoorten, waardoor je deze vitaminen binnenkrijgt. Je veel verschillende voeding waarbij je dezelfde vitaminen binnenkrijgt, zo heb je bijvoorbeeld vele soorten vitamine b12 voeding waarmee je genoeg van deze vitaminen binnenkrijgt. Uit onderzoek blijkt echter dat het niet is vastgesteld dat alle vitamines aanwezig moeten zijn in het lichaam zodat dit goed kan functioneren. Er zijn wel veel stoffen die wel noodzakelijk zijn, zoals bijvoorbeeld de mineralen calcium, magnesium, kalium, natrium, chloride en fosfor. Ook zijn er verschillende spoorelementen die noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Deze zijn jodium, ijzer, chroom, koper, zink, mangaan, seleen en molybdeen. Met deze stoffen wordt de gezondheid van het lichaam geoptimaliseerd. Op www.topvitamins.nl kun je meer informatie vinden over voedingssupplementen en ook kunnen je deze via de site aanschaffen.  

Voor meer info : Klik hier….

Ooglidcorrecties

Een ooglid correctie is een plastische ingreep en wordt dan ook altijd uitgevoerd door een plastische chirurg. Het doel van een ooglid correctie is om het hangende oog te corrigeren naar hoe het was voordat het oog begon te hangen. Na de eeuw wisseling wordt een ooglidcorrectie niet meer zo vaak vergoed als dat in de vorige eeuw gebeurde. Dit komt omdat velen vinden dat een ooglid correctie niet gedaan wordt vanwege medische noodzaak maar uit cosmetische beweegredenen; men vindt een hangend ooglid gewoon niet mooi en wilt dit dus veranderen. Toch hoor je ook steeds vaker dat mensen vinden dat de boven ooglidcorrectie wel vergoed zou moeten worden. In de toekomst zal dit waarschijnlijk ook weer vergoed worden zoals dit ook gebeurde voor de eeuwwisseling.

Een ooglidcorrectie vergoeding is erg belangrijk voor sommige mensen. Veel mensen hebben namelijk last van een hangen ooglid. Vooral het bovenooglid kan voor problemen zorgen. Het ooglid kan in zoverre over het oog hangen dat er weinig licht binnenkomt. Hierdoor moet het oog erg hard werken om goed te functioneren. Dit kan leiden tot hoofdpijn en vermoeidheid. Daarnaast hebben deze mensen ook last van beperkt zicht.

Bij de ooglidcorrectie wordt de overtollige huid van het weefsel van het ooglid verwijdert. Na het corrigeren van het ooglid, hangt het ooglid niet meer voor de ogen en hiermee verdwijnen ook de overige klachten zoals hoofdpijn en vermoeidheid. Ook is het zicht na de operatie weer optimaal. Er zijn aanzienlijke verschillen bij de ooglidcorrecties voor en na. Daarnaast oogt men ook een stuk minder vermoeid en ziet er gezonder uit.

Toch is het verstandig om erg goed na te denken over een ooglidcorrectie. Soms is dit niet altijd de juiste procedure. Andere ingrepen zullen bijvoorbeeld beter passen als er spierweefsel beschadigt is. Wanneer de ooglid correctie weer vergoed zal worden is ook onduidelijk en ook zal het alleen vergoed worden als je voldoet aan de strenge eisen die gesteld zullen gaan worden.

Voor meer info : Klik hier….

Sportfysiotherapie en manuele therapie bij pijnlijke gewrichten bij de fysiotherapeut in Leiden

Een fysiotherapeut is vaak gespecialiseerd in op verschillende gebieden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor sportfysio in Leiden terecht bij de fysiotherapeut. Voor manuele therapie in Leiden kunt u ook bij de fysiotherapeut terecht. Dit geldt ook voor heupoperatie herstel. Het is ook algemeen bekend dat men voor sportblessures naar de fysiotherapeut kan. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom kunt u hier ook terecht voor een sportcheck waar onderzocht wordt of u fit genoeg bent. Voor mensen die blessuregevoelig zijn of wellicht al licht geblesseerd zijn, is dit een erg nuttig onderzoek. Dit onderzoek wordt gestart met een intake waarna een screening en een onderzoek van de gewrichten plaatsvindt. Daarna wordt een trainingsschema opgesteld en kan er onder begeleiding van een trainer of fysiotherapeut, maar ook zelfstanding getraind worden.

Fysiotherapie waaronder manuele therapie in Leiden

Een doktersbezoek gaat iemand met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat niet helpen. Dan is het namelijk belangrijk om naar een fysiotherapeut te gaan. Er zijn genoeg mensen die niet goed weten wanneer ze naar de fysiotherapeut moeten. Vaak gaan mensen eerst naar de dokter, terwijl de fysiotherapeut ze vaak beter kan helpen. Iedereen die klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat kan terecht bij de fysiotherapeut. Bij bijvoorbeeld pijn in de gewrichten, krachtsvermindering, conditieverlies of sportblessures kan men hier terecht. Ook voor manuele therapie in Leiden kan ment terecht bij de fysiotherapeut, om  beperkingen in de gewrichten te verhelpen. Daarnaast kan men er ook terecht voor revalidatie, bijvoorbeeld voor heupoperatie herstel. Er wordt altijd gewerkt met een persoonlijke aanpak zodat de cliënten snel weer de oude zijn.

Manuele therapie in Leiden voor soepele gewrichten

Moet u herstellen aan de hand van fysiotherapie na een heupoperatie? Dan moet u naar een fysiotherapeut. Maar ook mensen die last hebben van stijve of pijnlijke gewrichten, kunnen terecht bij de fysiotherapeut. Ook mensen die bepaalde gewrichten slecht kunnen bewegen kunnen hier terecht. Dit heet manuele therapie. U kunt voor manuele therapie terecht in Leiden, bij de fysiotherapeut. Na overbelasting ontstaan deze klachten vaak. Spieren kunnen door pijnlijk gewrichten ook verkrampen, waardoor de pijn naar de recht van het lichaam kan uitstralen. De effecten van manuele therapie zijn gelukkig vrijwel direct merkbaar. Zo verbetert de functie van het gewricht al snel, verloopt het bewegen gemakkelijker en verbetert de houding. Bij de fysiotherapeut kan met niet alleen terecht voor manuele therapie, maar bijvoorbeeld ook na een heupoperatie voor herstel.

Voor meer info : Klik hier….

Kiest u voor visolie of toch Krill Olie van Nutrisan?

Iedereen kent visolie. Krill Olie van Nutrisan lijkt hier veel op, zo bevat het ook EPA en DHA. Echter zijn er ook een aantal verschillen. Zo worden de vetzuren uit Krill Olie gekoppeld aan fosfolipiden, terwijl de vetzuren uit visolie gekoppeld triglyceriden of ethylesters. Daarnaast heeft de omega-3 uit visolie de neiging om zich bovenin de maag op te stapelen. Dit leidt indigestie en een visachtige nasmaak. Krill Olie daarentegen wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor het geen reflux veroorzaakt. Het verteert ook gemakkelijk en mengt zich direct met de maagsappen. Hierdoor is er zeer weinig kans op oprispingen of een visachtige smaak. Naast dat Krill Olie Nutrisan makkelijk als supplement te verkrijgen is, kunt u bij de specialist ook terecht voor CurcuPhyt Nutrisan.

Krill Olie van Nutrisan: voor een sterk hart

Heeft u hartproblemen? Dan is het zeker het overwegen waard om Krill Olie van Nutrisan met de vetzuren EPA en DHA te gebruiken voor een goede omega-3 vetzuren inname. Het heeft een uniek, gepatenteerd en koud extractieproces. Een lagere dag inname van omega-3 volstaat met dank aan Krill Olie van Nutrisan; het zorgt voor een betere opname van deze vetzuren. Het is een erg stabiel product van beproefde kwaliteit en de hoogst mogelijke zuiverheid. Het geeft geen visachtige nasmaak of oprispingen. Bij voorkeur wordt deze olie ingenomen bij het ontbijt. Voor meer voedingssupplementen zoals CurcuPhyt Nutrisan, en voor advies over het gebruik van Krill Olie Nutrisan, gaat u natuurlijk naar de specialist.

Krill Olie Nutrisan speciaal voor kinderen

Een betere omega-3 vetzuren opname wordt bereikt door het gebruik van Krill Olie van Nutrisan. Ook voor kinderen is deze opname van essentieel belang. Daarom bestaat er ook Krill Olie Kids van Nutrisan. Het bevat een gezonde portie omega-3 vetzuren uit hoogwaardige visolie en krill olie voor kinderen. Het is daarnaast aangevuld met vitamine D3 en koudgeperste bernagieolie. Ook vitamine D3 is erg belangrijk voor kinderen; het ondersteunt namelijk de normale botontwikkeling. Deze Krill Olie bestaat uit oliën van de hoogst mogelijke zuiverheid en is van beproefde kwaliteit. Het is gemakkelijk verkrijgbaar bij de specialist in voedingssupplementen, net als CurcuPhyt Nutrisan.

Voor meer info : Klik hier….

De vitamineboer

Een tekort aan vitamine D ontstaat niet van de een op de andere dag. Vitamine D wordt door ons lichaam aangemaakt met behulp van het zonlicht. Als in de winter de hoeveel zonlicht sterk afneemt ontstaat de kans dus dat er een tekort ontstaat.  Nu zijn er ook een aantal risicogroepen vastgesteld. Dit zijn mensen op leeftijd, baby’s en vrouwen die dagelijks een boerka dragen vanwege hun geloofsovertuiging

Omdat een tekort aan vitamine D erg schadelijk kan zijn is het belangrijk dat deze mensen op andere manieren aan hun vitaminen komen. Hiervoor zijn er gelukkig supplementen op de markt. Zo’n supplement is bijvoorbeeld 5-HTP, dit supplement zorgt ervoor dat je vitamines binnenkrijgt die je anders in de winter niet hebt. Wat nog wel van belang is om te vermelden is het feit dat deze supplementen puur dienen als toevoeging aan de voeding en niet ter vervanging kunnen dienen.

Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van de bevolking In Nederland een tekort aan vitamine D heeft. In eerste instantie hoeft dit weliswaar niet schadelijk te zijn maar men moet er wel op een juiste manier mee omgaan. Een logisch advies voor mensen is om zeker in de winter goed en gezond te eten. Ter aanvulling is het dan ook nog is verstandig om supplementen te gebruiken. Topvitamins is een leverancier van supplementen en hebben een zeer breed aanbod te bieden voor haar consumenten. Het is aan te raden om is een kijkje op de website van dit bedrijf te kijken. Mocht je nu echt interesse in hun producten hebben schrijf je dan in op de website. Op deze manier zorg je ervoor dat je de maandelijkse nieuwsbrief ontvangt. Het is altijd beter om gezondheidsproblemen te voorkomen dan te genezen dus het gebruik van supplementen is een verantwoorde keuze.

Voor meer info : Klik hier….

Omega-3

Gezond, gezonder, omega-3. In een maatschappij waar een gezonde levensstijl steeds meer wordt nagestreefd wordt het natuurlijk ook steeds belangrijker om goed op uw voeding te gaan letten. Het is dan ook niet gek dat in een gezonde levensstijl het product Oligomega-3 niet mag missen. Wat omega-3 nou precies is, wat het met je doet en waar je het kan vinden valt te lezen in dit artikel.

Omega 3 is een groep van meervoudig onverzadigde vetzuren. Nou is het woord vet vrij negatief, maar deze meervoudige onverzadigde vetzuren zijn juist heel gezond en onmisbaar voor ons lichaam. De stof vermindert onder andere ons cholesterol gehalte in ons bloed. Onder de groep van omega-3 valt ook het veelbesproken alfa-linoleenzuur wat essentieel is voor ons eigen lichaam. Oligomega-3 valt in de categorie natuurlijke cholesterolverlagende middelen. Dat betekend dat de kans op aderverkalking afneemt, ook beperkt de stof het risico op hart en vaatziekten en houd het de bloedvaten elastisch. Verder heeft omega 3 ook nog een hoop andere positieve bijwerkingen. Zo is de stof een van de bouwstenen voor eicosanoïden. Dat zijn hormoonachtige stoffen die veel lichaamsfuncties beheren, hun belangrijkste rol is voorzien in de communicatie tussen cellen in jouw lichaam.

De stof is niet alleen fysiek erg goed voor ons, op het mentale gebied kent de stof ook veel positieve werkingen. Het is aangetoond dat de stof een zeer positief effect heeft op onze hersenen. Het is dan ook geen wartaal als ik je vertel dat omega 3 veel gebruikt wordt in de behandeling van psychische aandoeningen. Zo blijkt de stof goed te werken tegen depressies. Een tekort van deze stof kan dan ook veel verschillende aandoeningen veroorzaken, niet alleen depressies, maar ook moordenaars schijnen vaak last te hebben van een omega-3 tekort.

Zorg dus dat u uzelf en uw kinderen en kleinkinderen beschermt onder het motto voorkomen is beter dan genezen. Een aanrader is om het supplement oligomega-3 te slikken, het verlaagt de kans op aandoeningen aanzienlijk en verbeterd ook nog eens de gezondheid van de gebruiker.

Voor meer info : Klik hier….

Vitamine B12, de vitamine die je nodig hebt

Vitamine B12 is een zeer bijzonder vitamine binnen de totale categorie B-vitamines. Op de website topvitamins.nl  vindt je de supplementen die vitamine B12 bevatten. Over het algemeen hebben vooral ouderen en mensen die vegetarisch zijn grote behoefte aan vitamine B12 omdat het tekort wat zij hebben op te vullen en enigszins te compenseren. Indien deze mensen niet de benodigde vitamines binnenkrijgen kunnen zich in de toekomst diverse lichamelijke klachten opdoen. Het is ook van groot belang dat men niet begrijpt dat een teveel aan vitamine B12 niet kan lijden tot lichamelijke of geestelijke klachten. Een overdosis van deze vitamine kan er juist voor zorgen dat het lichaam extra vitaliseert en het lichaam daarnaast nieuwe kracht van buitenaf binnenkrijgt.

Wat zijn eigenlijk de beste vitamine B12 supplementen? Het staat algemeen bekend dat de Jarrow Formulas uit Amerika een van de beste leveranciers is op het gebied van deze supplementen. Al deze supplementen zijn gemaakt op basis van natuurlijke vormen. Deze Jarrow Formulas B12 zijn verkrijgbaar in de webshop van topvitamins.

De EFSA, beter bekend als de Europese voedselorganisatie is de beheerder van de gezondheidsclaims omtrent deze en nog een tal van andere supplementen. Mocht het noodzakelijk zijn dan kunnen de leveranciers van de bovenbeschreven supplementen hun gezondheidsclaims daar afgegeven en dan controleert de EFSA of deze vitamine binnen Europa verkocht mag worden.

Hier vind je een officiële gezondheidsclaim omtrent vitamine B12 die is ingediend bij de EFSA. B12 draagt bij aan een levering van hernieuwde energie, daarnaast zorgt het voor een reguliere werking van het zenuwstelsel. De B12 vitamine draagt bij tot een vermindering van moeheid bij de mens. Daarnaast draagt tegen vitamine bij tot een gewone vormen van de rode bloedcellen die zich in het lichaam van de mens bevinden. Het belangrijkste is dat deze vitamine ervoor zorgt dat het lichaam normaal blijft functioneren en dat er geen afwijkende processen zich gaan afspelen in het lichaam tijdens het gebruik van deze vitamine.

Voor meer info : Klik hier….

Noodhulp is onmisbaar

Noodhulp is onmisbaar in rampgebieden, Cordaid Mensen in Nood helpt de meest kwetsbare groepen. Dit doen we aan de hand van 4 pijlers: preventie, voorbereiding, noodhulp en wederopbouw. We staan hierin zij aan zij met de lokale bevolking en richten ons hierbij om zelfredzaamheid.

Welke maatregelen we nemen, bepalen de bewoners zelf. De uitvoer realiseren we met lokale partnerorganisaties.  Wij zetten ons in voor de meest kwestbare mensen in landen die niet de middelen en capaciteit hebben om de gevolgen van een ramp het hoofd te bieden. 

Een ramp is geen natuurverschijnsel waar je niets anders tegen kunt doen dan wachten en reageren. wij geloven dat door het vergroten van de capaciteit van mensen zelf, je het risico op rampen verkleint en de gevolgen ervan beperkt. We geloven in de weerbaarheid en veerkracht van mensen om zichzelf te redden. 

Als de ramp zijn nieuwswaarde heeft verloren en de camera’s weg zijn, dan begint het echte werk. Bij wederopbouw na een ramp denken we altijd aan de volgende ramp. Alles is er op gericht om het leven snel weer zo normaal mogelijk te maken. 

Enkele voorbeelden van onze werkwijzes: bouwen van cycloon en aardbevingbestendige huizen, anticiperen op droogte met waterreservoirs en sterkere gewassen, waarschuwingssystemen opzetten, zwemles en reddingstrainingen geven. 

Uw hulp hierbij is natuurlijk onmisbaar, alleen met uw steun kunnen we de noodhulp blijven bieden die nodig is over de hele wereld.

Voor meer info : Klik hier….