Kan ik een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten zonder adviseur?

Websiteaanmelden

Het is misschien wel ieder zijn grootste nachtmerrie. Het zou je echter wel zomaar kunnen overkomen, arbeidsongeschikt raken. Dit gebeuren op zowel tijdelijke, als op permanente basis. En het gebeurt allemaal buiten je eigen macht.

De arbeidsongeschiktheidsverzekering in het kort

Steeds meer mensen sluiten een zzp arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) dek je het verlies aan inkomen wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Je krijgt dan een maandelijkse uitkering, hoe hoog deze is, dat hangt af van de hoeveelheid premie die je hebt betaald. Ook speelt uiteraard een rol hoe hoog deze is. Dit is afhankelijk van verschillende factoren.

Wat speelt er onder ander een rol bij de premie?

Dingen die onder andere meespelen in een AOV premie is de looptijd van de verzekering. Verzeker jij je tot de AOW leeftijd? Of verzeker jij je slechts voor een aantal jaar/een aantal maanden. Hierbij komt dan weer de soort dekking om de hoek kijken. Dek jij jezelf ook tegen volledige arbeidsongeschiktheid. Of ga je voor een dekking van bijvoorbeeld 40% tot 80% arbeidsongeschiktheid. Een ander element dat nog een rol speelt is de eigen risico periode.

De eigen risico periode

Aan iedere AOV zit een eigen risico periode. De lengte van deze periode is op zijn minst 14 dagen en het maximum is per verzekeraar verschillend. Bij de meeste verzekeraars geldt een maximum van 1.5 jaar. Hoe langer deze periode is, hoe minder premie je betaalt. Velen kiezen hiervoor omdat ze vaak nog wat spaargeld achter de hand hebben voor noodsituaties. Sparen wordt ook als alternatief gezien voor een AOV. De ellende is alleen dat je het met de gemiddelde spaarpot maximaal een aantal maanden kunt overbruggen. En daarom is voor velen een AOV toch wel noodzakelijk.

De adviseur bij een AOV

Kortom, er zijn dus heel veel factoren die van invloed zijn op de premie en de uitkering van een AOV. Velen hebben nog geen enkele ervaring met verzekeringen, laat staan met een AOV. Zij kiezen er voor om gebruik te maken van een adviseur bij het afsluiten van de AOV. Hier zitten vaak wel adviseurskosten aan verbonden. Maar wat zijn nu de voordelen voor het kiezen voor een adviseur. 

Waarom een adviseur?

Wanneer je totaal geen verstand hebt van verzekeringen, dan is een adviseur een handige optie. Deze kan je dan helpen bij het maken van afwegingen omtrent de verzekering. Hij kan met jou kijken wat in jouw situatie en beroep de beste afweging is om te maken.
Vaak heb je met een adviseur gek genoeg meer toereikende mogelijkheden dan zonder een adviseur, dus ook wanneer je er wel verstand van hebt heeft een adviseur zo zijn voordelen.

Kan ik een AOV afsluiten zonder adviseur?

Het antwoord hierop is ja, het kan. Maar de mogelijkheden die je hebt zijn wellicht beperkter. Een adviseur kant altijd handig zijn, maar wanneer je zelf verstand hebt van het proces, dan heb je wellicht geen adviseur nodig. Wil je zelf een AOV afsluiten? Ga dan eerst een AOV vergelijken. Hierdoor kun je snel de goedkoopste of beste AOV vinden.

Wil je starten op Binance met een binance bot?

Websiteaanmelden

Binance is een van de meest gebruikte en betrouwbare beurzen die zijn ontwikkeld voor de handel in crypto currency. Het is ontstaan ​​in 2017 in Shanghai en is sindsdien razendsnel gegroeid tot één van de grootste uitwisselingen voor crypto currency. De uitwisseling staat de handel toe van meer dan 100 verschillende crypto currencies, inclusief de Binance-munt, en begon met een marktkapitalisatie van 1,3 miljard US-dollar. Het spreekt voor zich dat het met deze bedragen een aantrekkelijke markt is om in te stappen.

 

Binance, een turbulente markt

Elke seconde vindt op het Binance platform een groot aantal transacties plaats op de beurs en als gevolg daarvan zijn de prijzen zeer volatiel geworden. Er zijn enorme aantallen kopers en verkopers op de beurs actief, wat heeft bijgedragen aan het toegenomen aantal transacties en als gevolg daarvan fluctueren de prijzen constant. Prijzen kunnen per dag tot wel 25% fluctueren. Bovendien sluit een crypto currency uitwisseling niet zoals de conventionele beurzen. De crypto markt gaat 24 uur per dag door. Het is daarom bijna menselijk onmogelijk om bovenop de markt te blijven zitten. Doordat de marktomstandigheden continue veranderen is het gebruik van handelsbots een noodzaak geworden.

 

Waarom een ​​Binance Bot gebruiken?

Als je de grote handelaren op Binance bekijkt, gebruiken ze bijna allemaal een soort handelsbot of een algoritme-handelsstrategie. De handelsbot kan snellere en geautomatiseerde transacties uitvoeren zonder daarbij gehinderd te worden door menselijke emoties en impulsen. Een andere reden waarom de handelsbots bij Binance zo populair zijn, is dat het als een veilige en betrouwbare uitwisseling wordt beschouwd. Nieuwe handelaren gebruiken het Binance platform graag omdat ze erop vertrouwen, en daarom gebruiken ze graag bots omdat ze de ervaring en knowhow van het handelen in crypto currencies missen. Trading Bots maken het een stuk eenvoudiger om te starten met crypto trading. Je kunt beginnen met een eenvoudige bot en gaandeweg overstappen op meer geavanceerde bots waar je meer variabelen kunt instellen als je beter begrijpt hoe het werkt.

 

Wat is eigenlijk een Binance bot?

Binancebot.io is een handelsbot speciaal ontwikkeld voor het Binance platform. Net als alle andere handelsbots is een binance bot een programma wat jan worden geprogrammeerd naar jouw specifieke voorkeuren. De meeste bots kunnen zodanig worden ingesteld dat ze zelfstandig marktontwikkelingen kunnen volgen en op basis van hun analyses zelfstandig orders kunnen plaatsen en transacties uitvoeren. De Binance bots zijn uitermate handig voor het handelen op Binance. Transactie zijn snel en beveiligd. Bovendien kun je de meeste bots ook eerst gratis uitproberen om risicovrije op te warmen voordat je begint met handelen in crypto currency.

 

Waarom een ​​online handelsplatform als Binance gebruiken?

Je kunt ook zonder een handelsplatform crypto currency verhandelen. Het enige wat je feitelijk nodig hebt is een aanbieder en een koper. Maar voor de beginnende handelaar kan dat onoverzichtelijk worden. Online handelen is niet altijd even eenvoudig en je kunt onderweg ook problemen tegen te komen. Een platform als Binance biedt naast een overzichtelijke en veilige plek om te handelen ook advies. Er zijn meerdere geavanceerde bots die speciaal zijn ontwikkeld om optimaal gebruik te kunnen maken van dit platform en er is een hoop documentatie voor handen om je op weg te helpen.

Kosten incassobureau

Websiteaanmelden

Ik was kort geleden opzoek naar een incassobureau in Tiel en omgeving. ik was hier naar opzoek omdat ik last heb van een aantal debiteuren. Hiervoor wil ik een incassobureau in gaan schakelen. Echter omdat ik dit nog niet eerder gedaan heb wil ik eerst goed gaan informeren naar een incassobureau. Ik heb er nog een aantal vragen over. En dit gaat vooral over de kosten van een incassobureau. Ik hoor namelijk vaak dat het inschakelen van een incassobureau soms nogal iets kan kosten en daarom zoek ik er eigenlijk één die niet veel kosten of eigenlijk zelfs één die niets kost. Lees in deze blog meer over de kosten van een incassobureau. En waarom ik er voor heb gekozen wel een incassobureau in te gaan schakelen. Ik heb namelijk gekozen voor een incassobureau in de regio Tiel, te weten Van Loon Incasso Advocaten.

Zoeken naar informatie

Ik ben dus gaan zoeken naar informatie over het inschakelen van een incassobureau. Vooral over de kosten hiervan. Zodoende kwam ik na wat zoeken terecht bij incasso advocaten. Dit is een incassobureau die voor zijn klanten gratis de problemen met een debiteur oplost. De kosten gaan namelijk helemaal naar de debiteur. Ik ben dus gaan kijken naar de verdere voorwaarden en die waren wat mij betreft helemaal duidelijk. Vandaar dat ik besloten heb Van Loon Incasso Advocaten in de regio Tiel in te gaan schakelen. Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik face to face alles wat gemakkelijker uitleg en zodoende ging ik nog die week in de richting van Veenendaal om alles te overleggen. Samen met een aardige medewerker namen we alles door. En hij zij dat hij aan de slag voor mij ging. Zodoende kreeg ik een week later een bericht. Dat het incassobureau contact heeft gehad met mijn debiteur en dat hij de rekening nog die week betaald. Ik moest het nog maar eens zien. En die week ontving ik inderdaad de rekening die de debiteur nog in het rood stond. Ik ben super blij met de werkzaamheden van Van loon Incasso Advocaten en kan het ook aan een ieder aanbevelen.

Voor meer info : Klik hier….

Ik zoek een voorbeeld betalingsherinnering

Websiteaanmelden

Een voorbeeld betalingsherinnering downloaden

Een vriendelijke voorbeeld betalingsherinnering is zeer belangrijk. Het kan u helpen uw klanten niet kwijt te raken. Sommige debiteuren zijn erg slordig met hun nota’s. Uw debiteuren zijn in de toekomst ook nog belangrijk. U wilt niet dat ze naar de concurrent gaan. Het binnenhalen van nieuwe schuldenaren kost veel tijd en geld. Actie wanneer nota’s niet betaald worden moet snel volgen. Een eerste aanmaning moet 1 week nadat de rekeningen vervallen zijn op de mat vallen. Bellen en vragen wanneer er betaald wordt, kan ook. U zult versteld staan van het resultaat.

Een voorbeeld betalingsherinnering integreren in het bedrijfsproces

Als je de tekst met de voorbeeld betalingsherinnering aangepast naar je eigen situatie. Moet je je afvragen op welk moment je welke herinnering verstuurt. Na een bepaalde periode zul je een eerste aanmaning de deur uit moeten doen. Verstuur je er 1 of meerdere? Je aanmaningen nummeren is niet zo verstandig. Bij de tweede sommatie heeft de schuldenaar dan het idee dat hij ook nog wel op de derde kan wachten. Je herinnering zonder nummers zullen veel meer effect hebben. Bij de laatste laatste herinnering wel duidelijk er op zetten dat het om de laatste gaat. De debiteur schrikt dan misschien en betaalt snel.

Hoe je laatste aanmaning versturen?

Onze voorbeeld betalingsherinnering kunt u in uw eigen bewoordingen aanpassen. De laatste herinnering verstuurt u dan per mail naar uw schuldenaar. Het gaat er maar om dat uw debiteur in kennis wordt gesteld. Hoe is niet zo van belang. Wij ontvangen graag een kopie van de sommatie als er nog niet betaald wordt.  Een incassoprocedure behoort dan tot de mogelijkheden. Uw schuldenaar schrijven wij aan. Er worden kosten in rekening gebracht. Indien debiteur deze niet betaalt, gaan we naar de rechter. Evnetueel is het mogelijk om de zaak gerechtelijk aanhangig te maken. Een procedure voeren is tegenwoordig heel erg kostbaar.

Voor meer info : Klik hier….