Thermobox en toebehoren voor in de horeca

Een thermobox en toebehoren zijn uitermate geschikt om te gebruiken in de horeca. Of u nu een restaurant, hotel of café runt. Lagro Waalwijk levert veel producten aan de horeca waaronder een thermobox en een afruimwagen horeca. Naast thermoboxen zijn er ook diverse toebehoren leverbaar. Denk aan een trolley voor het vervoer van de boxen, warmhoudplaten, een GN houder voor een thermobox en een koel opzet-unit. Hiermee zijn producten gemakkelijk warm én koud te houden. Het handhaven van de juiste temperatuur van keuken tot tafel is geen kunst. Het bewaren van de juiste temperatuur over een langere afstand wel. Door te werken met de juiste producten kan dit probleem echter moeiteloos worden opgelost.

Een thermobox aanschaffen bij de specialist en langsgaan bij een showroom

De aanschaf van een thermobox voor het transport van maaltijden is niet altijd even eenvoudig. Er zijn immers vele boxen verkrijgbaar. Hoewel er een groot online aanbod is op het gebied van thermoboxen en bijvoorbeeld een afruimwagen voor de horeca, is het vanaf het scherm vrij lastig te bepalen of deze producten aan uw voorwaarden voldoen. Zeker wanneer u producten op maat wilt laten maken is het slim om een specialist in te schakelen en langs te komen in de showroom. Hier staan alle producten uitgestald en kan er op basis van advies op maat een weloverwogen keuze worden gemaakt.

Met behulp van een thermobox kan voedsel luchtdicht worden verpakt

Als u veel maaltijden moet bereiden, wilt u deze natuurlijk wel op de juiste temperatuur kunnen serveren. Daarvoor heeft u een thermobox van goede kwaliteit nodig. Het materiaal van een thermobox is licht van gewicht en heeft goede isolerende eigenschappen. De thermoboxen van specialist Lagro Waalwijk zijn geschikt voor gastronoom bakken en voorzien van ergonomische handgrepen. Wist u dat er ook thermoboxen bestaan met voorgevormde voedselschaaltjes en deksels die zich aan de bovenkant van de box bevinden? Niet alleen hoeft het eten dat vervoerd wordt niet meer apart te worden ingepakt; de deksels in de bovenkant van de box zorgen ervoor dat de gerechten goed luchtdicht verpakt zijn. Daarnaast zijn de gerechten gegarandeerd lekvrij.

Voor meer info : Klik hier….