Hygiëne staat voorop bij een kadaverkoeling

Wanneer u werkzaam bent binnen de agrarische sector kunt u het zeker beamen dat hygiëne voorop staat binnen uw boerderij of andere organisatie. Wanneer er een van uw dieren overlijdt is dit natuurlijk zeer vervelend. Alleen u moet er ook over na denken wat u met het karkas gaat doen. Want met vochtig en warm weer gaat het rottingsproces een stuk sneller. Een kadaverkoeling kan voor u dan de uitkomst bieden. Dit specifieke product zorgt ervoor dat u het karkas hygiënisch kan bewaren. Binnen het aanbod dat te koop staat bij een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4u bent u verzekerd van een kadaverkoeling van hoge kwaliteit.

Propaankoeling voor uw kadaverkoeling

KMB4u is dé specialist in propaankoeling voor kadaverkoeling. Kiest u voor deze specialist, dan weet u zeker dat u de juiste service ontvangt. Want u bent natuurlijk wel op zoek naar een bedrijf dat u met de nodige service en klantvriendelijkheid te woord kan staan. Dan moet u eens kijken wat de mogelijkheden zijn van een bedrijf genaamd KMB4U. Mocht er dan eens een defect voorkomen dan sturen zij gelijk een vakkundige monteur hier heen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Met een propaankoeling bent u verzekerd van het feit dat u een milieuvriendelijk product in huis haalt. Zo is uw kadaverkoeling van hoogwaardige kwaliteit en tevens milieuvriendelijk.

Service en gedegen reparatie aan uw kadaverkoeling

Een kadaverkoeling gaat niet eeuwenlang mee als er geen onderhoud aan wordt gepleegd. Daarom is het verstandig regelmatig onderhoud te laten doen. Gelukkig is er dan een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4u wat u kan helpen met het onderhoud en service aan uw kadaverkoeling. Deze units zijn op veel specifieke plekken te vinden binnen de agrarische sector. U kunt hierbij denken aan onder andere de pluimveesector, varkenssector, maar ook bij gemeentewerven en dierenartsen. KMB4U monteert de kadaverkoeling en plaatst deze dan ook op een deskundige wijze. Ook wanneer er iets mis blijkt te zijn aan de units, kunt u deze specialist inschakelen. Zij bekijken dan wat er aan de hand is en lossen het probleem op.

Voor meer info : Klik hier….