Close

Zetels en tapijten: de professionele tapijtreiniger maakt deze weer proper

Zoekt u een professionele tapijtreiniger die uw zetel weer proper kan maken? Dat is een verstandige keuze. Een zetelreiniging kan een nare klus zijn, als u niet precies weet hoe u die vervelende vlekken aanpakt. Vooral als het hardnekkige vlekken zijn, die tot diep in de vezels zitten. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging maakt uw zetel of stoel proper, zodat u weer volop kan genieten van uw zetel in de living. De vieze meubelstukken komen de professionals kosteloos bij u thuis ophalen en worden binnen twee dagen weer bij u voor de deur afgeleverd. Zeg vuil vaarwel en kies voor de stralende service van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging.

Kies voor een professionele tapijtreiniger voor de hardnekkigste vlekken

Ketchupvlekken in uw geliefde tapijt? Of een kauwgom die helaas is vast gaan zitten in uw vloerkleed? De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf ATAR Tapijt- & Zetelreiniging met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.

Laat het leder opnieuw verven en krijg uw oude zetel terug

Wist u dat u het leder van uw zetel kan laten verven? U krijgt er dan een compleet nieuwe zetel voor terug. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd in het exact nabootsen van de originele kleuren van de zetel en kan leder, nubuck en daim verven. Wanneer u binnen vijf dagen de zetel terugkrijgt, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Ben u de kleur van uw zetel beu? Ook geen probleem! De kleurdeskundige geven uw zetel graag een uiterlijk met een kleur die meer bij uw smaak past. De specialisten van het Belgische bedrijf komen uw zetel geheel kosteloos bij u ophaken en weer terugbrengen. Koop geen nieuwe stoel, maar krijg uw oude stoel zo goed als nieuw terug.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.