Close

Test de tevredenheid onder uw personeel met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

U wilt toch ook dat uw personeel met een fijn gevoel naar het werk gaat? Schakel daarom de diensten in van Myhrsol en realiseer uw plannen! Laat een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek binnen uw bedrijf uitvoeren en kom erachter of uw werknemers tevreden zijn op het gebied van werkzaamheden, werksfeer en de verantwoordelijkheden die zij krijgen. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt.

Dit zijn de voordelen van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek leest u eenvoudig af wat er zich op de werkvloer afspeelt. Van de resultaten tot aan de werksfeer: het is allemaal te meten met het hulpmiddel. Maar er zitten meer voordelen verbonden aan een onderzoek op het gebied van betrokkenheid. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan ziekteverzuim of een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord.

Dankzij een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek voelen uw medewerkers zich gehoord

Iedereen wilt gezien en gehoord worden. Binnen een bedrijf is dat niet anders het geval. Wanneer een medewerker feedback of verbeterpunten heeft, is het zowel voor de werknemer als voor de onderneming goed dat er serieus naar die punten worden gekeken. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek controleert u eenvoudig en overzichtelijk de mening van al uw personeel om binnen een korte tijd tot een duidelijke conclusie te komen. Op die manier krijgt u een overzicht van de productiviteit, weet u of de doelen haalbaar zijn en wat de sfeer is op de werkvloer. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek weet u zeker dat uw personeel met een fijn gevoel naar het werk blijft gaat.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.