Kies voor een betrouwbare organisatie als u Office 365 beheer wilt uitbesteden

Het is belangrijk om alles rond Office 365 uit te besteden aan organisaties die te vertrouwen zijn en een professioneel beheer hebben. U wilt natuurlijk dat u op een correcte en veilige manier geholpen wordt. Een IT Service Provider, PeopleWare, levert een geïntegreerd aanbod aan hoogwaardige ICT-oplossingen, waaronder de ICT infrastructuur. Een pragmatische, professionele en persoonlijke aanpak zit verankerd in de kern van de organisatie en bouwt hiermee duurzame langetermijnrelaties op. Office 365 bestaat uit applicaties, zoals Word en Excel, maar Skype for Business, SharePoint en Exchange horen hier ook in thuis.

De ICT infrastructuur: de basis voor toekomstige innovaties

De flexibiliteit binnen een ICT-bedrijf is van groot belang. Als organisatie is het tegenwoordig slim om voor ICT infrastructuur te kiezen die feilloos bij u aansluit. Dit vraagt om een bepaald specialisme. Willen u en uw medewerkers zich volledig focussen op de core business? PeopleWare helpt uw organisatie van ontwerpen tot implementeren en beheren van nieuwe technologie. En dat op het gebied van onder meer networking & security, storage, virtualisation, messaging & communications en disaster & data recovery. U kunt uitstekend terecht bij de gecertificeerde partner voor het uitbesteden van Office 365 migratie en beheer. Waar wacht u nog op?

Totale ontzorging voor uw organisatie door het uitbesteden van Office 365 beheer

Denkt u erover na om over te stappen naar een cloud? PeopleWare kan u daarbij helpen. Zij adviseren en ondersteunen u bij de implementatie van cloudproducten, zoals Office 365. Net zoals bij iedere andere oplossing, vraagt Office 365 om het maken van keuzes, zowel functioneel als infrastructureel. PeopleWare staat voor u klaar om uw organisatie te migreren naar Office 365 waarbij zij ook het beheer op zich nemen. Altijd, overal en op ieder willekeurig apparaat toegang krijgen tot uw agenda, e-mail en bedrijfsbestanden. Samenwerken aan documenten of informatie uitwisselen. Het kan allemaal. En dat dankzij het online werken. Wilt u als organisatie gebruik maken van de voordelen die werken in de cloud met zich meebrengt? Kies voor een gecertificeerde partner en zorg voor een solide ICT infrastructuur, dit is namelijk de basis van de bedrijfsvoering!

Voor meer info : Klik hier….