Industriële vloeren die voldoen aan de HACCP richtlijnen

Let erop dat industriële vloeren voldoen aan de HACCP richtlijnen. Dan heeft u de garantie dat de kwaliteit in orde is. Industriële vloeren dienen te voldoen aan een groot aantal gestelde eisen, bijvoorbeeld ten aanzien van duurzaamheid, hygiëne en efficiëntie. Industriële vloeren moeten van hoge kwaliteit zijn, slijt- en stootvast, elastisch, antistatisch en bestand tegen chemicaliën zijn. De bovenstaande eisen zijn algemene eisen die aan alle industriële vloeren, denk ook aan ESD vloeren, gesteld worden. Afhankelijk van de sector waarin de vloeren worden gelegd, gelden er ook nog aanvullende eisen. Bovendien kan een klant ook zelf wensen hebben als het gaat om ESD vloeren laten leggen. Een specialist kan hier vaak gehoor aan geven.

Industriële vloeren, bijvoorbeeld ESD vloeren, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Weet u wat er allemaal te kiezen is op het gebied van industriële vloeren? De keuze is misschien wel groter dan u denkt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een look die u vindt passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo kunt u kiezen voor ESD vloeren in heel veel verschillende kleuren, met een betonlook, een marmeruitstraling of een siergrindprint. Klanten kunnen bij een specialist op het gebied van industriële vloeren kiezen voor een coating die zij stijlvol vinden. Wist u overigens dat industriële vloeren ook geschikt zijn voor particulieren? Een industriële vloer met beton- of marmerlook, een troffelvloer of grondtapijt is een heel geschikte en stijlvolle vloerafwerking in iedere woning.

Wat zijn ESD vloeren?

Weet u waarom een ESD vloer een ESD vloer wordt genoemd? De letters staan voor Electro Static Discharge. Hierdoor voorkomen deze vloeren dat statische ontlading via de vloer op mensen en machines wordt overgedragen, wat een groot voordeel is in bijvoorbeeld ziekenhuizen en diverse industriële sectoren. Tegenwoordig worden ESD vloeren gemaakt op basis van polyurethaan of epoxy, waaraan polymeer-additieven aan toegevoegd worden. Hierdoor bevat de complete toplaag van de industriële vloeren een gelijkmatige weerstand. Voordat ESD vloeren gelegd kunnen worden, moet de ondergrond volledig vlak en stofvrij zijn. Voor het beste resultaat gebruiken specialisten op het gebied van onderhoudsvriendelijke industriële vloeren vaak een goede primer om de ondergrond geschikt te maken.

Voor meer info : Klik hier….