Handig inschrijven via internet bij de huisarts in Eindhoven

U bent verhuisd naar de regio Eindhoven en zoekt een goede huisarts in de buurt. Vindt u dat wel heel veel gedoe? Dan is het goed om te weten dat u zich bij een gespecialiseerd praktijk als Huisartsenpraktijk Keunen gewoon online kunt aanmelden als nieuwe cliënt. U vult dan gemakkelijk een online formulier in met persoonlijke gegevens. Heeft u het formulier ingevuld? Dan neemt de huisarts in Eindhoven zo snel mogelijk contact met u op.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

U wilt voor verschillende klachten bij uw huisarts in Eindhoven terecht kunnen. Huisartsenpraktijk Keunen geeft u graag advies en voert kleine ingrepen uit. Dit zijn niet alleen kleine dingen als het verwijderen van moedervlekken en wratjes. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. Huisartsenpraktijk Keunen is niet zomaar een huisarts met alleen oppervlakkige, algemene kennis. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

Iedereen heeft andere verwachtingen van de huisarts. De een wilt vooral een luisterend oor, de ander wil uitgebreid onderzocht worden en een derde wil graag een effectieve behandeling. Daarom dient de huisarts in Eindhoven u persoonlijk te benaderen. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.