Close

Ga voor een speciaal resultaat en kiest voor afdrukmogelijkheden, zoals ChromaLuxe en Giclée

Kies voor de afdrukmogelijkheid zoals ChromaLuxe en ga voor het beste resultaat. Daarvoor gaat u het best naar een specialist zoals Re-Art toe. Zo kunt u ook kiezen voor het laten afdrukken van afbeeldingen en foto’s op Giclée en Diasec. Al deze manieren bieden de mogelijkheid kunstwerken en foto’s op hoogwaardige manier te reproduceren, zonder dat de kwaliteit van foto’s of kunstwerken erop achteruitgaat. U ontvangt dus afdrukken die qua kwaliteit niet onder doen voor het origineel, maar toch veel langer meegaan. Drukt u binnenkort ook uw kunstwerken en foto’s af met ChromaLuxe, Giclée of één van de andere afdrukmogelijkheden van de specialist?

De voordelen van afdrukken op ChromaLuxe

De mooiste foto’s of afbeeldingen laat u afdrukken met ChromaLuxe. Aam deze afdrukmogelijkheid zitten verschillende voordelen verbonden. Zo zijn ChromaLuxe afbeeldingen altijd haarscherp en blijven ze kleurvast. Daarnaast kunnen de afbeeldingen tegen een stootje. Wist u dat de afbeeldingen zelfs op verschillende materialen af te drukken zijn? ChromaLuxe afdrukken zijn licht, er is de keuze uit een breed kleurenpalet, ze geven een driedimensionaal effect, ze zijn duurzaam, krasbestendig en waterbestendig en ze genieten een zeer lange levensduur. Bij Re-Art, specialist in het maken van zulke afdrukken, wordt u altijd op de juiste manier geholpen.

Eerst beeldbewerking voor het afdrukken op ChromaLuxe?

Laat een afbeelding of een foto is de beste kwaliteit afdrukken en kies voor ChromaLuxe. Dan weet u zeker dat u voor een haarfijn resultaat gaat. Maar is er eerst nog iets dat u wilt veranderen? Dan kunt u daarvoor de specialist inschakelen. Zo kan Re-Art u ook helpen bij beeldbewerking van al uw afbeeldingen. De specialist kan uw foto volledig veranderen, maar ook kleine wijzigingen aanbrengen. Pas wanneer u volledig tevreden bent, wordt het ChromaLuxe afdrukken in gang gezet. Zo heeft u echt een kunstwerk op maat! Wilt u een kunstboek, website, kunstkaart of ander kunstgerelateerd drukwerk laten vormgeven? Ook dan staat de specialist voor u klaar met uitstekende service.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.