Een truckwash voor een snelle maar grondige reiniging

Is uw vrachtwagen niet meer zo schoon na een buitenlandrit? Dat is geen goed visitekaartje voor uw werkgever. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

De binnenkant van uw vrachtwagen reinigen volgens de HACCP-richtlijnen door een ervaren truckwash

Uw vrachtwagen wordt aan de binnenkant vaak vies door het vervoeren van bederfelijke waar. Wist u dat een ervaren truckwash ook de binnenkant van uw truck grondig kan schoonmaken? U wilt immers toch ook werken in een schone werkomgeving? Kies daarom voor de HACCP-cleaning van Truckwash 1. De binnenkant van de vrachtwagen wordt volledig gereinigd en drooggemaakt, waarna u een certificaat meekrijgt. Hierdoor kunt u bewijzen dat uw vrachtwagen voldoet aan de HACCP-richtlijnen. Wilt u tijd besparen? Laat dan direct ook de buitenkant van uw vrachtwagen reinigen door Truckwash 1. Zo gaat u altijd in een schone vrachtwagen weer de weg op.

Laat uw camper, bus, trailer of caravan schoonmaken bij de truckwash

Staat u met uw caravan deze zomer op een camping midden in het bos? Dan kan uw caravan erg vies worden. Een truckwash bij Truckwash 1 is voor u de oplossing. Bij deze ervaren wasserette bent u namelijk aan het juiste adres voor het laten schoonmaken van verschillende grote voertuigen. Of het nu een caravan, camper of een hele vrachtwagen is, de ervaren schoonmakers zorgen ervoor dat uw voertuig er in een mum van tijd uitziet als nieuw. U vindt deze truckwash in zowel Roosendaal als Rilland naast de snelweg.