Een professionele luchtkanaalreiniging zorgt voor een goede luchtkwaliteit op kantoor

Websiteaanmelden

Tenzij er iets grondig mis is, is de lucht in uw bedrijf volledig onzichtbaar. Toch speelt dit element een prominente rol in uw bedrijf. Goede luchtkwaliteit is cruciaal voor een gezonde werkomgeving. Dat is niet enkel belangrijk voor de gezondheid van uw personeel en klanten, maar ook voor de productiviteit. Als bedrijf maakt u daarom gebruik van een ventilatiesysteem en andere installaties om de luchtkwaliteit te controleren. Echter moeten ook deze installaties regelmatig worden onderhouden. Denk daarbij aan een grondige luchtkanaalreiniging en het vervangen van luchtfilters. Reken daarom op de hulp van een professional. Valor Services biedt u een totaalpakket genaamd AirKare, voor het onderhoud van uw luchtzuiveringssystemen. Met nare geurtjes maken zij snel korte metten. Ook uw keuken grondig laten reinigen is mogelijk bij deze specialist.

Alles van luchtkanaalreiniging tot het onderhoud van een grootkeuken vindt u bij deze expert

Staat u aan het roer van een vrachtschip of heeft u de leiding op een school? Bent u de eigenaar van een restaurant of de baas van een hotel? Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat u een totaalpakket biedt om uw werkomgeving grondig te onderhouden en reinigen? Schakel dan de hulp in van Valor Services. Dit bedrijf beidt verschillende pakketten, zoals het KitchenKare pakket voor het onderhoud van uw grootkeuken. Wilt u een professionele luchtkanaalreiniging laten uitvoeren in uw kantoorgebouw? Ook dan bent u bij Valor Services aan het juiste adres. Zelfs het reinigen en desinfecteren van locaties waar sprake is van biologisch gevaar of van een plaats delict is een eitje voor deze professionals. Blijf dus niet langer met uw handen in het haar zitten en reken op de expert.

Luchtkanaalreiniging bij biologisch gevaar? Geen probleem voor deze expert!

Het klinkt simpel om een huis, auto of kantoor te reinigen. In de meeste gevallen is dat ook zo, maar soms is het onmogelijk om dit zelf te doen, bijvoorbeeld omdat er gevaar is voor uw gezondheid. Denk daarbij aan kraakpanden waar gebruikte naalden liggen, maar ook aan de plaatselijke scoutslokalen waar tijdens een kamp een virus is uitgebroken. In dergelijk gevallen rekent u op een specialist zoals Valor Services. Zij hebben heel wat ervaring met het reinigen en desinfecteren van dergelijke locaties. Ook het opruimen van een plaats delict nemen zij voor hun rekening. Binnen 24 uur staat een team van deze specialist voor u klaar. Wist u trouwens dat u deze expert net zo goed inschakelt voor een luchtkanaalreiniging in uw bedrijf of het onderhoud van uw grootkeuken?