De vele behandelingen van dé tandarts in Den Haag

Dental Diamond is de specialist in algemene tandheelkunde. Dit kan met een medische of cosmetische achtergrond. U gaat hier heen voor een halfjaarlijkse grondige controle, maar ook voor cosmetische behandelingen als het bleken van de tanden bent u hier aan het juiste adres. Deze gespecialiseerde tandarts in Den Haag heeft eigen mondhygiënisten in huis, die zich richten op het voorkomen van gebitsproblemen. Meestal kunnen de afspraken voor de halfjaarlijkse controle en voor de mondhygiënist gecombineerd worden, zodat u niet telkens terug hoeft te komen voor uw afspraak. 

Verschillende behandelingen bij dé tandarts in Den Haag

Voor alle tandartsbehandelingen kunt u terecht bij Dental Diamond. Kies bijvoorbeeld voor een facing behandeling, voor het verhelpen van verkleurde tanden. Hierbij wordt het aanzicht van de tand verbeterd door middel van een kunstmatig stukje tand, waarmee uw huidige tand wordt gevuld of beplakt. Er zijn twee verschillende soorten facings. Het kan zijn dat uw tand wordt opgevuld met een tandkleurig vulmateriaal van composiet, of wordt beplakt met een schildje dat op de tand wordt geplakt. Zo passen de kleur, grootte en vorm van al uw tanden bij elkaar en heeft u snel weer een stralend gebit en kunt u weer schaamteloos lachen. 

Laat uw implantaten plaatsen bij dé tandarts in Den Haag

Op een kunstwortel ofwel implantaat kan een prothese worden gemonteerd. Op deze manier krijgt u een nieuwe tand wanneer een tandwortel is aangetast door bijvoorbeeld een ontsteking. Zo’n volledig gebit kan helemaal worden vastgezet, of u krijgt een uitneembare prothese, ook wel bekend als het klikgebit. Om implantaten te laten plaatsen bij Dental Diamond, de tandarts in Den Haag moet u beschikken over voldoende gezond kaakbot en gezond tandvlees. Wanneer uw implantaten en de kunsttanden geplaatst zijn, is het belangrijk dat u deze goed onderhoudt. Het plaatsen van een implantaat is een flinke ingreep, maar kan gelukkig met een goede verdoving worden uitgevoerd.