De truckwash in Roosendaal en Rilland is goed bereikbaar

Een lading ophalen in het zuiden van het land, vervoeren naar het noorden en daarna naar het westen om daar weer iets op te pikken. Als vrachtwagenchauffeur bent u de hele dag onderweg. Als u uw vrachtwagen wilt laten schoonmaken is een goed bereikbare truckwash dus ideaal. Kies daarom voor Truckwash 1, dé truckwash waar uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. Door de grootste zorg voor uw vrachtwagen en voor het beste eindresultaat zorgen de ervaren schoonmakers ervoor dat uw vrachtwagen de beste zorg krijgt. Is de binnenkant ook aan een reinigingsbeurt toe? Ook dat neemt deze specialist u graag uit handen.

Uw vrachtwagen in een mum van tijd schoon bij de truckwash

Heeft u uw vrachtwagen al eens bekeken na een aantal dagen flink doorrijden? De kans is groot dat deze behoorlijk vies is geworden. U wilt uw vrachtwagen uiteraard zo schoon mogelijk houden. Rijd daarom naar de truckwash van Truckwash 1 in Roosendaal en Rilland. Met verschillende wasboxen en ervaren personeel bent u er zeker van dat uw vrachtwagen er in een mum van tijd weer uitziet als nieuw. De truckwash vindt u op twee verschillende locaties: één in Roosendaal en één in Rilland. Door de ligging aan de snelweg is de truckwash altijd goed te bereiken met uw vrachtwagen. Wilt u ook de binnenkant van de vrachtwagen een opfrisbeurt geven volgens de HACCP-richtlijnen? Ook dan bent u bij deze specialist aan het juiste adres.

Zo wordt uw vrachtwagen gewassen bij de truckwash in Rilland en Roosendaal

U wilt toch ook dat uw vrachtwagen er altijd als nieuw uitziet? Elke dag staan ervaren medewerkers klaar om uw vrachtwagen volledig te reinigen. Hoe dit proces in zijn werk gaat? Als u uw vrachtwagen naar ons toebrengt, starten we met het voorbehandelen. Dit wordt volledig met de hand gedaan in een van de wasboxen. Daarna wordt uw vrachtwagen gewassen met een speciaal schoonmaakmiddel en behandeld met een beschermede waslaag, zodat vuil niet snel terugkeert. Na de grondige schoonmaak heeft uw eer een prachtige vrachtwagen om representatief bij uw klanten aan te komen. Ook de binnenkant laten reinigen? Kies dan voor de HACCP-schoonmaak van Truckwash 1.

Voor meer info : Klik hier….