Close

Werk aan teambuilding in western stijl met het spel Rattlesnake Canyon

Rattlesnake Canyon is een interactieve business game ontwikkeld door het bedrijf Eagle’s Flight, die de deelnemers terugbrengt naar de tijd van het wilde westen. Het spel simuleert het marktscenario en dwingt deelnemers om goed samen te werken en zo met hun team het spel te winnen. Deelnemers spelen als koopman of kolonist in het oude wilde westen, met als doel het bouwen van een spoorweg. Het uiteindelijke doel van het spel? Met het spelen van deze business game leren deelnemers om intensief samen te werken, te focussen op de behoeften van de klant en uiteindelijk een maximale winst te realiseren.  

Het verhaal achter Rattlesnake Canyon

Begeef jezelf in het Wilde Westen van het jaar 1869. Je bevindt je in Rattlesnake Canyon. Als inwoner van dit dorp heb je een uitdagende opdracht gekregen. In slechts vier weken tijd moet je zo veel mogelijk materialen leveren om een spoorweg aan te leggen, de Eagle Bend Railroad. Deze spoorweg gaat het kleine stadje in één klap op de kaart zetten en zal de inwoners overladen met rijkdom. Om de Eagle Bend Railroad op tijd te bouwen is samenwerking nodig. De deelnemers moeten onderhandelen, op tijd kopen en weer verkopen. Dat alles in een sterk veranderende omgeving. Wie gaat er als het winnende team naar huis?

Wat levert het spelen van Rattlesnake Canyon op voor jouw bedrijf?

Het belangrijkste doel van het spelen van Rattlesnake Canyon, is het verbeteren van de samenwerking binnen een bedrijf. Het spel dwingt de deelnemers om samen te werken in een steeds veranderende omgeving. Net zoals je terugziet in het bedrijfsleven. Tijdens het spel leren deelnemers dat je meer bereikt door samen te werken in plaats van dat je alleen aan een doel werkt. Ook leert het spel de deelnemers te focussen op wat de klant echt nodig heeft. Ten slotte komt het belang van het behalen van de maximale winstpotentie naar voren. Al met al zorgt het spelen van Rattlesnake Canyon er dus voor dat werknemers binnen een bedrijf beter gaan samenwerken met een sterkere focus op de te behalen resultaten.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.