Close

Kies voor bliksembeveiliging met de benodigde certificaten

Als u op zoek bent naar bliksembeveiliging, is het belangrijk om te controleren of het bedrijf dat u wilt inhuren de benodigde certificaten heeft. U wilt namelijk een maximaal veiligheid creëren. Juist daarom neemt u contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV. Doordat zij beschikken over diverse kwaliteitsnormen, voelt u zich onder iedere omstandigheid veilig in uw huis of op kantoor. Doordat de professionals lid zijn van Uneto-VNI vakgroep Bliksemveiligheid, weet u zeker dat u maximaal beschermd wordt tegen extreme weersomstandigheden. Doordat alle werknemers over VCA/VCA-VOL en een Digitaal Veiligheidspaspoort beschikken, is veiligheid een garantie.

Bestaande objecten optimaal beschermen met bliksembeveiliging

Bespaar ellende en kies voor bliksembeveiliging van de specialist. U wilt tenslotte niet dat de bliksem bij uw pand inslaat. Gelukkig kunt u samen met de specialist problemen voor zijn. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV helpt u met professionele bliksembeveiliging. Op die manier heeft onweer nooit meer schokkende gevolgen voor u. De specialisten brengen rond de bestaande objecten aardelektronen aan, die worden aangesloten op afgaande leidingen. Op de onderste twee meter van het beschermingssysteem wordt een beschermbuis met meetkoppeling aangebracht, zodat de bliksem geen schijn van kans meer heeft. Ben donderslag bij heldere hemel voor en kies voor bliksembeveiliging van de specialist voor een veilig gevoel.

Bliksembeveiliging is van groot belang voor uw nieuwbouwwoning

Bliksembeveiliging is bij nieuwbouwwoningen goed toe te passen. Hierdoor zorgt u voor een extra veilig gevoel bij u thuis. Doordat nieuwbouwwoningen vaak gebouwd zijn op heipalen, kunnen de geleiders de ingeslagen bliksem op een ideale manier richting de grond leiden. Niet alleen bij woningen, ook bij kantoorpanden, scholen en winkels is dit principe toe te passen. Mulhuyzen Bliksembeveiliging BV adviseert en ontwerpt graag voor u een plan op maat, zodat u iedere onweersbui met een ontspannen gevoel doorstaat. Naast realisatie van de bliksembeveiliging, helpt de specialist u ook met de inspectie, installatie en onderhoud van de beveiligsystemen. Daardoor heeft u nooit meer last van gedonder.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.