Een ruime keuze als u een auto gaat kopen bij deze garage in Rotterdam

Zoekt u een ervaren en betrouwbare garage in Rotterdam om daar misschien wel een nieuwe auto te kopen? Dan gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam, waar u de keuze heeft uit ruim 200 occasions. Deze auto’s zijn allemaal degelijk en goed onderhouden en zijn afkomstig van dealers, fleet owners en leasemaatschappijen waarmee deze specialist al ruim 30 jaar samenwerkt. Zo weet u zeker dat u een auto koopt die voldoet aan al uw wensen. Hier vindt u auto’s van Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat en nog veel meer. Weet u al welke auto u gaat kopen bij deze specialist in Rotterdam?

Als u een van deze occasions kiest bij de garage in Rotterdam, ontvangt u veel garantie

Bent u geïnteresseerd in voordelige en mooie occasions in Rotterdam? Als u een tweedehandsauto wilt kopen, gaat u naar Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Alle auto’s worden vermeld met een showroomprijs. In deze prijs zit een standaard garantiepakket inbegrepen, met daarin aanvullende garantie van 3 maanden, een APK van minimaal 6 maanden en diverse andere aantrekkelijke voordelen. Bent u niet in de gelegenheid om zelf de laatste zaken voor uw auto te regelen als u deze wilt kopen in Rotterdam? Dan kiest u bij de specialist voor een afleverpakket. Hierbij worden de APK, te naamstelling en afleverbeurt voor u verzorgd. U haalt de autosleutels op en rijdt direct weg!

Ontvang scherpe inruilkortingen bij diverse occasions bij de specialist in Rotterdam

Als u in het bezit bent van een auto die in goede staat verkeert, dan ruilt u deze voor aantrekkelijke tarieven in tegen een van de occasions van Autobedrijf Liekendiek in Rotterdam. Uw auto wordt gronding geïnspecteerd en u ontvangt direct de prijs die moet worden bijbetaald voor de nieuwe auto. Bij deze specialist weet u zeker dat er geen verkapte marge wordt gehanteerd. U bent hier altijd welkom voor een betrouwbare taxatie van uw auto en bekijkt direct alle occasions die u bij deze specialist in Rotterdam kunt kopen. Direct een schatting krijgen van de prijs van uw auto? Via de website berekent u zelf eenvoudig en snel de inruilwaarde van uw auto om daarna een van de occasions te kopen bij de garage in Rotterdam.