Bekijk de haalbaarheid voor uw product innovatie en product engineering

Wanneer u onderneemt, wilt u graag de concurrentie een stapje voor zijn. Dit doet u door te blijven innoveren. Om dit te realiseren wilt u graag de beste kennis en expertise in huis halen. Dit kunt u doen door een externe partner in te schakelen, zoals iDnA. Dit bedrijf helpt u graag bij elke stap van uw product innovatie en product engineering. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Voorafgaand wordt er altijd een haalbaarheidsstudie opgesteld, waarin er wordt nagegaan of uw idee rendabel is. Hierbij geniet u van de jarenlange ervaring en technische kennis van iDnA. Vervolgens zorgt het ontwerpbureau voor de realisatie van uw idee.

Ga voor een zinvolle product innovatie en product engineering voor uw bedrijf

Wilt u graag een nieuwe product op de markt zetten? Dan is het belangrijk om na te gaan of dit wel zinvol is voor uw klanten. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.

De beste proefversie bij product innovatie en product engineering dankzij een professionele partner

De eerste stap naar een nieuw product is uiteraard het idee. Hierop volgt dan een eerste ontwerp. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat het eindresultaat bestaat uit een goede combinatie van techniek en esthetiek. iDnA, een professioneel ontwerpbureau, helpt u bij het kiezen van het beste ontwerp. Uw ontwerp wordt vervolgens in een 3D-tekening gegoten en daarna wordt er een proefversie ontworpen. Bij elke stap is er een grondige analyse gedaan van de sterktes en de zwaktes van uw product met diverse testopstellingen. Zo wordt ook uw proefversie tot in de kleinste details uitgewerkt. U laat de pilootontwerpen ook altijd assembleren door de professionals van iDnA. Zo heeft u maar één partij nodig voor het gehele productieproces.