Close

Alle vis die u wilt kopen vindt u bij een specialist

Wist u dat u heel eenvoudig vis online kunt kopen, waardoor u veel tijd bespaard? Dit is mogelijk bij de specialist van Fieret’s Vishandel. In de webshop kunt u uw vis online bestellen. Afhankelijk van welke dag u de vis koopt, ziet u wanneer het geleverd wordt. Bestelt u de vis vandaag vóór 17:00 uur, dan wordt deze meestal twee dagen later bezorgd. Is het vandaag bijvoorbeeld woensdag, dan ontvangt u vrijdag uw gekochte vis. Mocht uw bestelling geplaatst worden op donderdag of in het weekend, wordt deze vaak geleverd op woensdag. Op die manier heeft u duidelijk inzicht in de levertijd en wanneer u moet bestellen om uw heerlijke vis op tijd thuis te hebben.

Vis bestellen met keuze uit diverse soorten

Vis is heerlijk bij verschillende gelegenheden zoals een heerlijke barbecue of een prachtig diner met vrienden. Hiervoor wilt u uiteraard een ruime keuze uit diverse vissoorten hebben. Daarvoor gaat u naar Fieret’s Vishandel, een specialist met een uitgebreide keuze aan vis. Bij het kopen van uw vis heeft u waarschijnlijk diverse eisen. Het assortiment varieert van schaal- en schelpdieren, gerookte vis en verse vis. U kunt de volledige vis kopen of het laten fileren. Bij Fieret’s Vishandel heeft u ook de mogelijkheid tot het bestellen van speciale soorten vis zoals inktvis, hondshaai en paling. Wellicht niet uw eerste keus, maar zeker ook de moeite waard om te proberen. Het bestellen van uw vis kan zowel in de winkel als via de website.

Eerlijk advies over de vis die u wilt bestellen

Er zijn enorm veel soorten vis die allemaal heerlijk zijn om te bereiden. Maar de ene smaakt beter van de grill terwijl u de andere soort beter in de over kunt bereiden. De specialisten van Fieret’s Vishandel adviseren u over de beste opties. Zij geven u gepast advies over de vis die u wilt bestellen. Daarnaast lopen ze met u het uitgebreide assortiment door. Op die manier weet u zeker welke vis u moet kopen. Het is ook mogelijk om uw vis online te bestellen. Op het moment dat u dat doet, wordt de vis voorzien van een speciale verpakking. Deze bestaat uit een IceGelPack die om de vis zit en een speciale doos waarin het vervoerd wordt. Daarmee garandeert Fieret’s Vishandel dat de vis die u koopt ook daadwerkelijk vers bij u wordt geleverd.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.