Uw telefoon pimpen met o.a. goedkope telefoonhoesjes

Veel mensen gebruiken hun telefoon meerdere uren per dag. Er zijn ook veel mensen die het uiterlijk van hun telefoon belangrijk vinden. Dat zien we steeds vaker. Daarom heeft Apple tegenwoordig ook meerdere kleuren om uit te kiezen. Onbewust zijn we zoveel meer bezig met hoe onze telefoon eruit ziet en of wij dit als gebruiker wel leuk genoeg vinden.

 

Waar vind u goedkope telefoonhoesjes

Een makkelijke oplossing voor het veranderen van het uiterlijk van uw telefoon is door goedkope telefoonhoesjes aan te schaffen. U leest het goed. Telefoonhoesjes als in meervoud. Aangezien goedkope telefoonhoesjes niet duur zijn kunt u al snel meerdere telefoonhoesjes aanschaffen. Daardoor kunt u ook makkelijker wisselen tussen de hoesjes en dus ook het uiterlijk van uw telefoon. Online zijn enorm veel verschillende goedkope telefoonhoesjes te vinden. Het maakt ook niet uit welke soort telefoon u heeft, u kunt vrijwel altijd online hoesjes vinden voor uw telefoon. In sommige gevallen kunt u geen hoesje vinden. Dit heeft te maken met hoe populair die telefoonsoort is.

 

Stickers

Het uiterlijk van uw telefoon is niet alleen via een telefoonhoesje te veranderen. Zo kunt u het uiterlijk van uw telefoon ook veranderen door stickers. Door middel van stickers krijgt uw telefoon een geheel nieuwe kleur naar eigen wil. Wilt u van een zwart telefoon naar een rode telefoon gaan of andersom? Dan kunt u gemakkelijk een sticker kopen voor uw telefoon. Daarnaast zorgt een sticker voor (minimale) bescherming. Uw telefoon kan dus nog steeds kapot gaan met een sticker om uw telefoon.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/

Wilt u een drijfverentest doen?

Websiteaanmelden

Heeft u onlangs iets over een handige drijfverentest gelezen? Of is er iemand in uw omgeving die u op het bestaan van en drijfverentest heeft gewezen? Op welke manier u ook achter het bestaan van de drijfverentest bent gekomen, het heeft uw interesse gewekt. U wilt graag weten wat een drijfverentest nou precies inhoudt. En, waar kunt u deze drijfverentest doen? En, wat levert het doen van een drijfverentest u precies op? Om meer te weten te komen over een drijfverentest, is het doen van online research een goede keuze. Vul bij de zoekmachine op internet ‘’drijfverentest’’ in en vind de antwoorden op uw vragen.

Wat is een drijfverentest precies?

Als u onlangs iets gehoord heeft over een drijfverentest, vraagt u zich wellicht af wat het nou precies inhoudt. De betekenis van dit begrip is gelegen in het woord zelf. Het is namelijk precies wat het woord al doet vermoeden. Een drijfverentest is een test waarbij u laat testen wat uw drijfveren zijn. Ofwel, in de drijfverentest komt naar boven wat u écht leuk vindt om te doen, wat uw passies zijn. Wat drijft u in het leven? Het doen van een drijfverentest is dus een slimme keuze wanneer u zelf niet goed weet wat u in het dagelijks leven wilt doen.

Waarom kiezen voor een drijfverentest?

Maar, waarom zou u voor een drijfverentest kiezen? Wanneer u kiest voor een drijfverentest, kiest u voor duidelijkheid. Wanneer u in de dagelijkse sleur van het leven altijd hetzelfde doet, vergeet u som wat u écht leuk vindt. Wat is uw passie? Wat drijft u diep van binnen? En is hetgeen dat u nu doet iets wat aansluit bij uw passies? Wanneer u zelf uit het oog verloren bent wat er voor u echt toe doet, is het slim eens een drijfverentest te doen. Door het doen van een drijfverentest krijgt u wellicht nieuwe inzichten. Deze belangrijke inzichten kunnen u verder helpen bij keuzes in uw leven.

 Uitrusting van een vrachtwagen

Websiteaanmelden

Je hebt ongetwijfeld wel eens een grote vrachtwagen zien rijden op de snelweg, of de normale autoweg. Deze wagens zijn ontzettend groot en kunnen door hun omvang vaak nog wel eens intimiderend overkomen. Zeker wanneer je zelf in een klein autootje rijdt geeft het een onrustig gevoel wanneer je in de baan tussen de vangrail en de vrachtwagen rijd. Dit onrustige gevoel kun je jezelf niet echt afleren, het is iets wat je vaak bij je zult houden. Wanneer je van jezelf weet dat je je niet helemaal veilig voelt als je aan de binnenkant van een vrachtwagen rijd, is het verstandig om te zorgen dat je links van de truck blijft rijden. Omdat vrachtwagens niet zo snel zijn, kiezen zij uit automatisme de rechterbaan. Wanneer jij hier rijd, rijd je ze dus eigenlijk in de weg. De vrachtwagens zijn vaak gebonden aan een maximumsnelheid, die lager is dan de meeste auto’s normaal gesproken rijden op de autoweg. Hierdoor kiezen zij eigenlijk altijd de rechterbaan: wanneer zij links gaan rijden houden zij het verkeer op, omdat er in Nederland officieel niet rechts ingehaald mag worden. Een vrachtwagen bestaat uit een aantal componenten, waarbij de cabine het belangrijkste deel is. Hier bevind zich een speciale stoel, die meebeweegt op de manoeuvres van de truck. Ook zijn er aan beide kanten van de cabine grote spiegels geplaatst, die er voor moeten zorgen dat alle blinde plekken van een vrachtwagen worden weggenomen. Een ander handig hulpmiddel hiervoor is een camos camera. Deze achteruitrijcamera set zorgt er voor dat er een live beeld wordt uitgezonden van bijvoorbeeld de situatie achter de vrachtwagen. Zo kun je als chauffeur een stuk meer te weten komen over paaltjes of obstakels die zich bijvoorbeeld achter de vrachtwagen bevinden. Dit is erg handig, want zonder achteruitrijcamera zul je altijd een dode hoek recht achter de vrachtwagen hebben.

Voor meer info : Klik hier….

Kies uw Ford occasions met een uitstekende garantie

Websiteaanmelden

Ardea Auto heeft het grootste aanbod Ford occasions. Het zijn auto’s die ingekocht zijn na een strenge selectieronde en daarom in prima staat verkeren. Ardea Auto helpt u graag een keuze te maken uit de vele Ford occasions, die beschikbaar zijn. Op de website kunt u zelf gemakkelijk zoeken en via een keuzemenu de occasion vinden, die geheel aan uw wensen voldoet. Om u zonder zorgen op weg te helpen, krijgt u bij de occasion een uitstekende garantie van twee jaar met een volledige dekking. Bij Ardea Auto vindt u ook een uitgebreid aanbod aan Ford bedrijfswagens. 

SternGarant

Bij de Ford occasions hoort een SternGarant garantie. Deze garantie verzekert u onder andere van het vervangen of repareren van defecte onderdelen en biedt u hulp onderweg in geval van pech, schade of een verkeersongeval. Bovendien krijgt u korting op banden en accessoires. Ardea Auto biedt nog meer voordelen bij de aankoop van een occasion. Zo krijgt u altijd inzicht in de gereden kilometers en het onderhoud dat de auto heeft gehad. U koopt altijd een betrouwbare occasion met een correcte kilometerstand.

Ardea Auto

Als grootste Ford dealer van Nederland heeft Ardea Auto zestien vestigingen in Noord-Holland en Zuid-Holland. U kunt er onder meer terecht voor Ford occasions en Ford bedrijfswagens. De medewerkers zijn uitermate deskundig en helpen u op een prettige manier de auto te vinden, die aan uw wensen voldoet. Niet voor niets heeft dit bedrijf service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Als onderdeel van de SternGroep wil Ardea Auto een duurzaam beleid voeren en daarmee bijdragen aan een betere natuur en leefomgeving.

Ford bedrijfswagens

Als zakelijke rijder kunt u bij Ardea Auto terecht voor een uitgebreid aanbod Ford bedrijfswagens. De accountmanagers helpen ondernemers graag de juiste bedrijfswagen te vinden. U krijgt passend advies voor uw onderneming, of u nu als ZZP’er werkt of een wagenpark voor uw bedrijf wilt samenstellen. Daarnaast kunt u gebruik maken van aanvullende diensten als leasemogelijkheden, wagenparkbeheer en bedrijfswageninrichting. U heeft de mogelijkheid om een uitstekende financiering bij Ardea Auto te regelen, waarbij u de looptijd bepaalt. U wordt daarbij economisch eigenaar van uw bedrijfswagen.

Laat prachtige poorten voor uw oprit vervaardigen door experts

Websiteaanmelden

Wilt u poorten voor de oprit van uw tuin of woning laten vervaardigen? Dan staat u voor een grote keuze. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten poorten voor de oprit, van sierlijk stalen hekwerk tot gesloten houten poorten. Welke poort u kiest, hangt natuurlijk af van de uitstraling van uw tuin en woning – maar ook van het straatbeeld. Wat het best past, is natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak. Bij Poortland werken experts die voor u de poort kunnen ontwerpen en maken die in gedachten heeft. Van klassiek tot heel modern, met uniek design op maat – het is allemaal mogelijk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Poorten voor uw oprit alle soorten en maten

Een poort voor de oprit is essentieel voor uw privacy en de veiligheid van u en uw gezin. Het is ook een belangrijk stilistisch onderdeel van de tuin en woning. Dat betekent dat u de juiste poort moet kiezen, die goed bij u past. Waar kunt u op letten? De tijd dat u de tuinpoort zelf moest openen en sluiten ligt in het verleden. Natuurlijk kan Poortland een ouderwetse houten poort voor u maken, maar de meeste mensen kiezen toch voor het inbouwen van een elektromechaniek. Daarmee kan de tuinpoort van afstand geopend en gesloten worden. En er kan nog meer functionaliteit ingebouwd worden. Denk aan een parlofoon of zelfs een videocamera, waarmee het communiceren met uw bezoekers mogelijk wordt. Als u een nieuwe poort voor de tuin bestelt, kiest u zelf wat u wel en niet nodig heeft.

Klassiek of modern?

Zou u er op letten, dan zou u misschien opvallen dat weinig poorten voor de oprit hetzelfde zijn. En de uitstraling van de poort hangt voor een groot gedeelte af van het gekozen materiaal. Voor een opengewerkte, sierlijke poort wordt vaak gekozen voor staal of aluminium. Dat materiaal is stevig genoeg, en flexibel genoeg, om zo’n constructie mee te maken. Daarnaast is ook massief hout is een gewild materiaal. Het combineren van materialen is natuurlijk ook een optie. In overleg kunt u een stijl en uitstraling krijgen die precies bij uw oprit past.

Een taalcursus zakelijk Engels op uw bedrijfslocatie

Websiteaanmelden

Een taalcursus zakelijk Engels op uw bedrijfslocatie

Engels wordt in zakelijke contacten het meest gebruikt. Wereldwijd wordt er door vele medewerkers in bedrijven zowel mondeling- als schriftelijk in het Engels gecommuniceerd.

Daarbij maakt het niet echt uit in welke branche je werkt. In iedere beroepsgroep wordt wel iets van Engels gesproken. 

 

Daarom geven we onze taaltrainingen als bedrijfstraining voor medewerkers op locatie van het bedrijf. Medewerkers hoeven dan niet te reizen en hebben geen derving van uren.

Vaak zie je dat er een rode draad loopt door de uitdagingen die men ondervindt.

Zakelijk telefoneren, professionele e-mails schrijven, presentaties geven in het Engels of vergaderingen bijwonen. Maar vaak is er ook vraag naar andere onderwerpen. Herken je deze uitdagingen bij het communiceren in het Engels.   

 

Maar eerst wat feiten over opleiden

Met regelmaat een training of cursus volgen levert profijt op voor het bedrijf, de medewerkers en de klanten. Recent bleek in een rapport dat 32 procent van de medewerkers de laatste drie jaar geen training of cursus gevolgd. Vreemd want 89 procent vindt het wel belangrijk om zich te blijven ontwikkelen.

 

Vaak zijn het de managers die stimuleren om een training of cursus te volgen. De manager kan natuurlijk een goede inschatting maken welke vaardigheden moeten worden ontwikkeld.

Vaak is dat na een ‘voortgang gesprek’. Daarna loopt het meestal via HR. Maar 90 procent van de medewerkers vindt het belangrijk dat zij ook zelf kunnen bepalen waarin ze zich ontwikkelen.

 

 

Een taaltraining is een investering maar levert uiteindelijk geld op

We zien regelmatig dat bedrijven het nut inzien van professioneel communiceren in het Engels maar daar op de een of andere manier niet het noodzakelijke belang er van zien. In bovenstaand artikel laten rapporten zien:

  • Dat medewerkers meer zelfvertrouwen krijgen in het communiceren na een training
  • Dat internationale klanten en opdrachtgevers het waarderen als op hun niveau wordt gecommuniceerd

 

Alle redenen dus om een taaltraining Engels voor medewerkers te organiseren.

Omdat we merken dat niet iedere opleiding- of HR manager overziet wat daarbij komt kijken, hebben we een handig stappenplan gemaakt. Dit stappenplan voor een taaltraining kun je gratis downloaden.      

 

Succes met het organiseren van de taaltraining, we helpen u daar graag mee.

 

Voor meer info : Klik hier….

Ruimtegebrek oplossen doe je met een 10ft container

Websiteaanmelden

Af en toe komt het wel eens voor. U of een van uw familieleden gaat verhuizen, er komt een verbouwing aan of alle spullen in uw huis worden vernieuwd. Dan zit je met de vraag, wat gebeurt er nu met mijn spullen? Hier heeft Zelfbouwcontainer een perfecte oplossing voor! De demontabele opslagcontainer van Zelfbouwcontainer, deze bestaat uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar te zetten zijn. Met twee mensen is dit al in circa 10 minuten gedaan. Een handige oplossing om uw spullen ergens kwijt te kunnen!

 

Te veel spullen voor een 10ft container

Al een stap dichterbij om een opslagcontainer te kopen en vind u de 10ft container eigenlijk iets te klein? Dan is hier ook een oplossing voor! Zelfbouwcontainer levert namelijk niet alleen 10ft containers, maar ook allerlei andere maten. Van kleine containers tot grote containers. U krijgt ook de optie of u een deur wilt of twee deuren, lange zijde of korte zijde. Allemaal opties waar u uit kunt kiezen. Dit staat duidelijk weergegeven op de website, mocht het toch nog lastig en onduidelijk zijn en u belt liever? Neem dan contact op!

Waar bestaan deze containers uit?

De containers bestaan allemaal uit 6 panelen. Een vloer, 4 zijpanelen en natuurlijk een dak. Doordat deze containers allemaal demontabel zijn, is dit makkelijk uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. In 10 minuten kan namelijk al 1 container in elkaar worden gezet door 2 mensen. Moet de 10ft container of andere opslagcontainer op een moeilijke plek worden gezet? Maak je dan geen zorgen. De panelen zijn makkelijk te verplaatsen en dus ook op moeilijke plekken bereikbaar! De containers zijn allemaal waterdicht en zijn voorzien van luchtgaten. De luchtgaten zorgen ervoor dat er geen vocht ontstaat in de container en uw spullen heel blijven zoals ze de materiaalcontainer in zijn gegaan! Naast dat er zekerheid is op een goede en veilige binnenkant, krijgen de klanten ook nog een jaar lang gratis anti-roest garantie!

 

Het mag allemaal!

U leest het goed. De snelbouw containers zijn allemaal vergunning vrij. Dus mocht u dit op uw eigen terrein willen zetten, dan kan dit zonder vergunning. Als de container buiten uw eigen terrein gezet gaat worden, is het handig om eerst te kijken of dit wel toegestaan is. Natuurlijk is Zelfbouwcontainer hier niet verantwoordelijk voor. Dus mocht u het niet zeker weten, neem dan contact op met uw gemeente en wellicht met Zelfbouwcontainer.

Contacteren in verband met de containers

U wilt nog iets meer weten over de opties of de containers zelf, dan kunt u gerust contact opnemen met Zelfbouwcontainer! Samen zullen ze met u nadenken! Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Zo kunt u mailen naar info@zelfbouwcontainer.nl , bellen naar 085 0685590 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. U krijgt gegarandeerd bij ons de laagste prijsgarantie op elke zee -en opslagcontainer! En niet te vergeten, u krijgt ook een jaar lang gratis anti-roest garantie!

Voor meer info : Klik hier….

Spoedvertalingen

Snel, sneller, het snelst

Als klant wilt u graag snel worden geholpen. Niet alleen als u met kiespijn de tandarts belt en hoopt dat u snel terecht kunt en snel van uw pijn af bent maar dit geldt in onze huidige 24/7 economie in de meeste branches en voor zakelijk én privé.

Ook uw vertaling heeft u graag zo spoedig mogelijk in huis. Bij JK Translate staan wij letterlijk dag en nacht voor u klaar. Onze vertalers wonen en werken niet alleen in Nederland maar over de hele wereld, in alle tijdzones. En bij een spoedvertaling gaat een vertaler ook ‘s avonds en/of ‘s nachts voor u aan de slag. Hoe wordt het allemaal voor u geregeld?

Het begint met de offerte

Bent u al bekend met onze site en ons groot aanbod van talen? Of heeft u heel specifiek naar één taal of de vertaling van één bepaald document gezocht? In beide gevallen bent u vrijwel zeker deze zinsnede tegengekomen: binnen 2 uur ontvangt u onze offerte.

Dit slaat niet op het rekentool op onze site waarmee u op elk gewenst moment een (indicatieve) prijs voor uw vertaling kunt berekenen maar op een ‘echte’, door een van onze medewerkers samengestelde offerte. Het snelst heeft u deze in huis als u ons belt. U krijgt dan ook ‘s avonds en in het weekend direct een medewerker aan de lijn die u vragen stelt over uw vertaling om te bepalen wat voor een vertaling en welke vertaler u nodig hebt. Alternatief kunt u met ons chatten of een e-mail sturen met daarin de voor ons belangrijke informatie zoals de brontaal en doeltaal en het liefst ook het te vertalen document. Daarna zoekt onze medewerker meteen contact met een van onze vertalers om te informeren of deze de opdracht kan doen. Soms is het nodig om meerdere vertalers te bellen omdat niet iedere vertaler altijd beschikbaar is. Zodra onze medewerker de toezegging van een vertaler heeft maakt hij of zij de offerte voor u klaar en stuurt hem naar u op, over het algemeen per e-mail. Bij een vertaling met een volledige kwaliteitscontrole wordt tevens contact gezocht met een proeflezer (een andere vertaler die de vertaling nakijkt). Dit alles gebeurt binnen de door ons beloofde 2 uur.

De vertaling

Ook bij de vertaling zelf zorgen wij er altijd voor dat deze zo snel mogelijk kan worden geleverd, bij een spoedvertaling extra, extra snel. Dit houdt in dat onze medewerkers en vertalers elkaar tijdens de vertaling voortdurend op de hoogte houden van de vorderingen of eventuele door de klant gewenste aanpassingen of aanvullingen.

Natuurlijk houden wij ook met u als klant contact. Vooral bij grote projecten communiceren wij regelmatig waarmee de vertaler bezig is en wanneer u een (deel)levering van ons kunt verwachten. Voor ons is een dergelijk telefoontje of e-mail bericht een kleine moeite maar voor u is deze informatie waardevol; u weet bij ons op elk moment waar u aan toe bent.

En mocht een keer iets misgaan, wordt bijvoorbeeld een vertaler ineens ziek, zorgen wij snel en doelgericht voor een oplossing of vervanging.

De snelheid waarmee de medewerkers van JK Translate reageren en communiceren is één van onze grootste pluspunten. Wij weten dat uw tijd kostbaar is en houden daar altijd rekening mee.

Meer informatie? Bel of mail nu om te kijken hoe snel wij reageren!

Voor meer info : Klik hier….

Vind de vloerweegschaal die perfect past bij uw bedrijf

Websiteaanmelden

Het kiezen van de juiste vloerweegschaal is zeer belangrijk. Zeker als de vloerweegschaal een instrument is dat u dagelijks meerdere malen of misschien zelfs wel doorlopend gebruikt. Dan wilt u geen concessies doen aan de kwaliteit hiervan. Voor veel bedrijven is een goede vloerweegschaal onmisbaar. Is uw bedrijf bijvoorbeeld actief in de postsector, de transportbranche of in de voedingsmiddelenindustrie? Dan kent het belang van goed wegen. De vloerweegschaal die perfect bij uw bedrijf past, is de weegschaal die optimaal geschikt is voor het wegen van de goederen of producten waar u mee werkt. De juiste weegcapaciteit, maar ook de juiste afmetingen en de ergonomie zijn zeer belangrijk. LRE Weegtechniek houdt hier allemaal rekening mee en levert zo een professionele weegschaal.

Altijd een oplossing op maat

LRE Weegtechniek levert professionele weegschalen voor vrijwel iedere sector. Dit is mogelijk dankzij maatwerk. Veel verschillende sectoren en bedrijven hebben behoefte aan een goede weegschaal. Dan is het ook logisch dat er maatwerk geleverd wordt. Waar de ene partij behoefte heeft aan een eenvoudige vloerweegschaal, kan de andere partij niet zonder een zeer specifieke, op maat ontworpen professionele weegschaal. Bent u een bedrijf dat werkt met bijvoorbeeld bijzonder zware, onregelmatig gevormde of zeer grote objecten, goederen of producten? Dan kan een speciaal ontworpen weegschaal ervoor zorgen dat uw processen een stuk sneller en nauwkeuriger verlopen.

Een professionele weegschaal voor uw specifieke doeleinden

Bij LRE Weegtechniek heeft u niet alleen keuze uit modellen van standaard staal of roestvrij staal, maar ook uit diverse soorten en vormen. Van zeer kleine weegschalen die de allerkleinste verschillen in gewicht kunnen aantonen, tot speciale weegschalen voor zware industrie. Ook voor vee, huisdieren, baby’s en voedingsmiddelen heeft LRE Weegtechniek een professionele weegschaal. Weet u niet precies welke weegschaal voor uw productieproces geschikt is? Dat is geen probleem, want deze weegschaalspecialist geeft u graag deskundig en persoonlijk advies.

Ondernemen in Duitsland

Websiteaanmelden

Momenteel ben ik woonachtig in Aalten, een plaats in Nederland die dicht bij de Duitse grens ligt. Graag zou ik mijn eigen schildersbedrijf beginnen. In de omgeving heb ik echter te maken met enkele concurrenten. Zij zouden het voor mij lastig maken om mijn bedrijfje vanuit de grond op te bouwen. Daarom zou ik het graag over de grens proberen. Ik spreek vloeiend Duits dus dat is het probleem niet. Echter weet ik niet hoe ik dit aan moet pakken. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij kan adviseren over het opstarten van een eenmanszaak in Duitsland. Zo kwam ik uit bij Advies Groep Duitsland, een organisatie die adviseert over het zaken doen bij onze oosterburen.

Extra voordelen

Door mijn onderneming in Duitsland op te starten geniet ik ook van andere voordelen. Zo kan ik ook makkelijker zaken doen met Duitse bedrijven. Doordat mijn bedrijf officieel in Duitsland gevestigd is dien ik rekening te houden met de Duitse wetten en regels. Dit schept vervolgens weer verrtouwen richting potentiële Duitse zakenpartners. Daarnaast geniet ik van extra belastingvoordeel ten opzichte van de Nederlandse fiscale wetgeving.

Advies Groep Duitsland

Advies Groep Duitsland kan mij wegwijs maken bij het opzetten van mijn eigen bedrijfje. Nadat ik contact met hen opnam en ze uitleg gaf over mijn situatie werd hun dienstverlening mij nader toegelicht. Zo krijg ik een vast contactpersoon toegewezen, hebben ze korte lijnen, veel ervaring en bieden ze advies op maat. Klinkt goed wat mij betreft.

Ik ben benieuwd

Binnenkort gaan we samen de definitieve stappen zetten voor het opstarten van een ‘Einzelfirma’. Ik kan daarbij rekenen op begeleiding van A tot Z. Met veel vertrouwen zie ik dus de toekomst tegemoet! In een ander blogpost zal ik jullie binnenkort eens op de hoogte houden van de gang van zaken met mijn bedrijf. Ook kan ik dan verder ingaan over het zaken doen met Advies Groep Duitsland.

Voor meer info : Klik hier….