Zowel software als hardware van belang in een schoonheidssalon

Het is belangrijk om zowel software als hardware, zoals een kassasysteem, te plaatsen in uw schoonheidssalon. Echter, moet een kassa aan bepaalde eisen voldoen. U wilt zeker weten dat alles goed functioneert. Hardware die niet mag ontbreken zijn onder andere een barcode scanner, kassabonnen-printer, kassa-lade en een touchscreen toetsenbord. De software maakt het geheel af. Er zijn speciale programma’s waarin bijvoorbeeld klanten beheerd kunnen worden en waarin acties, kortingen, promoties en campagnes kunnen worden ingevoerd. Dat maakt de kassa met hoog gebruikersgemak in uw schoonheidssalon nog veel handiger dan een eenvoudige ouderwetse kassa.

Gratis een kassa uitproberen voor uw schoonheidssalon

Gaat u binnenkort een kassasysteem voor uw schoonheidssalon aanschaffen? Dan is het lastig om te bepalen of een bepaalde kassa geschikt is voor u. U kunt natuurlijk veel informatie verzamelen over de kassa voor de schoonheidssalon en advies vragen aan deskundigen. Toch weet u pas of het kassasysteem bij u en uw schoonheidssalon past als u het eenmaal probeert. Gelukkig bieden sommige leveranciers de mogelijkheid aan om eerst een systeem gratis uit te proberen, bijvoorbeeld voor een maand. U leert het dan gebruiken en komt er snel achter of het u wel of niet bevalt. U kunt tijdens de testperiode altijd support aanvragen als u bepaalde functies van de kassa voor uw schoonheidssalon niet snapt.

Speciale modules voor kassasysteem voor schoonheidssalon

Aan alleen een kassasysteem in uw schoonheidssalon heeft u niet genoeg. U zult meerdere systemen gebruiken. Zo zult u ook graag gebruik willen maken van een marketingtool, een digitale agenda en een administratiepakket. Het kassasysteem kan hieraan gekoppeld worden. Daarnaast is er speciale module voor de beauty- en wellnessbranche. Deze kunnen worden gekoppeld aan de kassa voor uw schoonheidssalon. U kunt via deze module klant specifieke informatie beheren. Denk daarbij aan informatie over het gezicht en lichaam. Er zijn verschillende soorten formulieren die u kunt invullen. Het is bovendien mogelijk deze te combineren met een speciaal kapsalonformulier. Als u hier interesse heeft, kunt u gemakkelijk het kassasysteem in uw schoonheidssalon hiermee uitbreiden.

Voor meer info : Klik hier….