Waist trainer voor betere houding en mooier figuur

Websiteaanmelden

Vrouwen die korsetten dragen om er slanker uit te zien gaat al eeuwen terug in de tijd. Waar vroeger vrouwen graag dun willen lijken, willen veel vrouwen nu liever een zandlopervorm. Het grootste voorbeeld hiervan is natuurlijk Kim Kardashian, vrouwen vinden dit mooi en kopen daarom een waist shaper. Door het korset te dragen, wordt de taille smaller waardoor het lijkt alsof je een hele strakke buik hebt. Daarnaast kan een korset ook functioneel zijn, het kan bijvoorbeeld helpen bij het ondersteunen van de rug. Vroeger werd een smalle taille vergeleken met het hebben van plezier. Daarnaast kon het bij een man ook gezien worden als iemand die genoeg vrije tijd heeft om goed aan zijn lichaam te werken. Doordat vele beroemde mensen gebruik gingen maken van een waist trainer, is het de afgelopen jaren een stuk populairder geworden om het ook te gebruiken. Bij een waist trainer kopen is het niet zo dat je na een keer gelijk resultaat boekt. Het lichaam moet aan het begin nog even goed wennen aan de drukverdeling. Daarom moet je vaak ook de waist trainer vaker dan een keer per week gebruiken om resultaat te zien. Het is heel belangrijk dat de waist trainer de juiste pasvorm voor het lichaam heeft. Het optimale resultaat kan niet behaald worden als de waist trainer niet de juiste pasvorm heeft. Ook is het belangrijk dat de waist trainer niet te lang gedragen wordt, omdat dit kan zorgen voor overbelasting van het lichaam. Waar de waist trainer ook kan zorgen voor het goed recht op lopen doordat het ook zorgt voor een betere houding, zal je meer zelfvertrouwen uitstralen als je houding ook verbeterd. Per persoon is het anders wanneer de waist trainer resultaat zal tonen en wanneer het eindresultaat behaalt zal worden. Desondanks zal de waist trainer bijdragen aan een meer zelfverzekerde uitstraling.

Voor meer info : Klik hier….

Vollere lippen

Websiteaanmelden

Je hoort het en ziet het steeds vaker dat vrouwen hun lippen opvullen om vollere lippen te krijgen. Vooral beroemde vrouwen zetten deze trend door en een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk Kylie Jenner. Naast de ogen zijn lippen het tweede waar mensen naar kijken als je in gesprek bent met iemand. Daarom zijn lippen een factor waar vrouwen zich graag zeker over willen voelen. Daarnaast staan volle lippen ook voor een jeugdige en sensuele uitstraling en kunnen vrouwen met dunne lippen zich erg onzeker gaan voelen omdat zij vinden dat zij eigenlijk ook volle lippen zouden moeten hebben. Veel vrouwen willen dit dan ook realiseren met behulp van cosmetische behandelingen. Er wordt vaak gedacht dat lippen worden opgevuld met behulp van botox injecties. Deze gedachte klopt niet, botox wordt nooit gebruikt voor het opvullen van lippen omdat dit niet een mooi resultaat geeft. Wel kan het voor andere behandelingen rond de mond en lippen gebruikt worden, maar voor het opvullen van de lippen worden lip fillers gebruikt. Vrouwen die voor deze behandeling kiezen hebben vaak hun volle lippen verloren door de ouderdom of het zijn vrouwen die heel hun leven dunne lippen gehad hebben. De fillers die worden gebruikt zijn speciaal gemaakt om de lippen weer hun natuurlijke stevigheid terug te geven en daarnaast kan het ook zorgen voor extra volume van de lippen. Maar wat kosten fillers over het algemeen? De prijs kan variëren tussen de 200 euro en 300 euro. De fillers bestaan uit hyaluronzuur, wat een natuurlijk stof is die overal in het lichaam voorkomt. Naarmate je ouder wordt verlies je langzaam dit hyaluronzuur en hierdoor droogt de huid uit en gaat er volume verloren. Het hyaluronzuur wordt dan aangevuld in de lippen, de gel werkt als een soort kussentje dat de huid ondersteunt zodat volume en elasticiteit worden hersteld. Daarnaast heeft hyaluronzuur een hydraterende werking. Fillers zijn de perfecte oplossing als je er meteen jonger uit wilt zien.

Voor meer info : Klik hier….

Is een liquid facelift veilig?

Websiteaanmelden

Binnen cosmetische chirurgie bestaan er veel verschillende operaties, behandelingen en correcties die ondergaan kunnen worden die het verouderingsproces (tijdelijk) kunnen stoppen. Een facelift is één van de meest bekende operaties/correcties die je kunt ondergaan, maar ook gelijk de meest ingrijpende operatie/correctie. Het herstel van de huid kan een langere tijd duren en er wordt gebruikt van scherpe messen en scalpels tijdens de operatie. Zo’n ingreep neemt natuurlijk wel enige risico’s met zich mee en kan lelijke littekens opleveren, door het snijden in de huid. Er is een nieuwe vorm van een facelift ontwikkelt en is dat is de liquid facelift.

Deze ingreep wordt  een liquid facelift genoemd en is een facelift zonder het gebruik van scherpe messen en scalpels, wat wel tijdens een gewoonlijke facelift wordt gebruikt. Een reguliere facelift heeft ook het risico op vervelende littekens in het gezicht bij slechte uitvoering en daar zal je de rest van je leven niet makkelijk vanaf komen. Liquid facelift prijzen zijn erg betaalbaar en vooral als je de goede kliniek uitzoekt. Een kliniek waarbij je je op je gemak voelt en waar goede artsen werken die veel ervaring hebben en veel expertise op dit vlak. Dat is zeer belangrijk. Zij adviseren je wat voor facelift geschikt is voor jouw wensen en behoeftes, maar ook voor jouw huid. Dit is van erg groot belang, omdat je toch iets laat doen aan je gezicht.

Eén van de ingrepen die je kunt laten doen is een liquid facelift met injectables. Met injectables betekent het eigenlijk dat er een stof wordt geïnjecteerd in de huid op de plekken waar nodig in het gezicht en wordt er dus geen gebruik gemaakt van scherpe gereedschappen, zoals messen en scalpels. Dit neemt eigenlijk al het risico op littekens weg en daarom is deze ingreep erg aan te raden, alleen zult u deze wel meerdere keren moeten ondergaan om het gewenste resultaat te behalen! Deze stoffen die worden gebruikt zijn maar voor een bepaalde tijd werkzaam en daarom is het van belang om deze behandelingen vaker te ondergaan om het gewenste resultaat te behouden.

Voor meer info : Klik hier….

Hyaluronzuur

Websiteaanmelden

Hyaluronzuur komt veelvuldig voor in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw wordt hyaluronzuur ook veelvuldig gebruikt in de geneeskunde. Zo kwam Kees-Jan Sikkink in 2011 met een nieuwe ontdekking. Hyaluronzuur vermindert namelijk verklevingen in de buik na een operatie of infectie. Nu hoor ik u denken wat zijn verklevingen inde buik? Verklevingen in de buik is een zeer groot probleem in de chirurgische wereld. Ze kunnen namelijk leiden tot onder meer darmobstructie, chronische buikklachten, onvruchtbaarheid bij vrouwen en darmletsel bij latere operaties. Maar nu wordt hyaluronzuur niet alleen gebruikt met betrekking tot chirurgie ook wordt hyaluronzuur  in de cosmetische wereld veelvuldig gebruikt.

Lippen opvullen met hyaluronzuur is bijvoorbeeld een veelgebruikte methode in de cosmetische wereld. Hiernaast hoor je ook steeds vaker dat rimpels verwijderen met hyaluronzuur een zeer effectieve methode is. Door de invloed van beroemdheden worden cosmetische ingrepen eigenlijk steeds normaler en daardoor stijgt het gebruik van hyaluronzuur in deze branche eigenlijk ook steeds meer.

Hyaluronzuur heeft ook de naam zeer effectief te werken en daarnaast ook veilig te zijn. Deze twee factoren tezamen maken het natuurlijk ook zo aantrekkelijk. Voor veel mensen heeft de cosmetische branche toch nog een risicovol karakter. Dit is natuurlijk allemaal het gevolg van de verhalen over kwakzalvers die patiënten toetakelden. De branche is echter wel langzaam aan het vertrouwen van de consument aan het terugwinnen. Een belangrijk aspect hierbij is ook het gecertificeerde keurmerk dat er is gekomen. Door dit keurmerk kunnen consumenten met vertrouwen naar een cosmetisch bedrijf toe gaan die dit keurmerk mag dragen. De Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde is ook erg actief om voor de branche een positief imago op te bouwen. Zo is er binnen deze vereniging een onderwijscommissie opgezet, die de nieuwe opleiding voor cosmetisch arts ontwikkelt. In deze commissie zijn gecertificeerde cosmetisch artsen actief.

 

Voor meer info : Klik hier….