Close

Word expert in ladders keuren door een cursus te volgen

In de eerste instantie kan het wat ingewikkeld lijken om ladders te keuren. Maar schijn bedriegt! Eigenlijk is het zelfs best simpel om ladders te keuren. U kunt dan ook prima zelf ladders keuren. U moet gewoon weten waar u op moet letten. Dat leert u in een speciale cursus genaamd de cursus Keuren Ladders, Trappen en (rol)Steigers. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen volgens de Arbowet. U bent in staat zelf ladders te keuren. U kunt uw expertise nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. U leert dan alles over het testen van elektrotechnische laagspanningsinstallaties. U kiest zelf of uw keurmeester van ladders of NEN 1010 installatie tester wilt worden.

Wat test een NEN 1010 installatie tester nu precies?

Als u regelmatig met elektrische installaties werkt bent u ongetwijfeld bekend met de NEN 1010 norm. Dit is immers de norm die bepaalt of de installatie nog veilig is of niet. Deze installaties worden door een gecertificeerd NEN 1010 installatie tester gekeurd op basis van de NEN 1010 norm. Dit is de in Nederland geldende norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woonruimtes, gebouwen en infrastructuur. Een NEN 1010 installatie tester kijkt of deze installaties veilig zijn. U kunt zelf NEN 1010 installatie tester worden door een cursus te volgen. U hoeft dan geen externe partij in te huren voor een keuring of periodieke controle. U kunt overigens ook andere cursussen volgen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf leren ladders te keuren.

Volg een cursus om professioneel NEN 1010 installatie tester te worden

Droomt u ervan om een NEN 1010 installatie tester te worden? Het kan werkelijkheid worden dankzij een cursus van Omega op het gebied van NEN 1010. Tijdens deze praktische cursus zult u alles leren wat u moet weten om aan de slag te gaan als professionele NEN 1010 installatie tester. Zo leert u alles over de Nederlandse normen die gelden voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties. De norm is sinds 1 januari 2017 ingrijpend veranderd. Daarom is het ook als u al werkzaam bent als NEN 1010 installatie tester zeker aan te raden om u door middel van deze cursus te laten bijscholen. Vaak biedt een dergelijk opleidingsinstituut ook andere cursussen aan. Zo kunt u ook leren ladders te keuren of woning te inspecteren op basis van NTA 8025.

Voor meer info : Klik hier….
© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.