Servicemonteur / Onderhoudsmonteur – Oranje B.V.

Ben jij als servicemonteur / meubelhersteller op zoek naar een zelfstandige en diverse functie? Wil je bijdragen aan onze serviceorganisatie? Dan ben je wellicht geïnteresseerd in de volgende functies:

Onderhoudsmonteur

Rotterdam en omstreken / 40 uur

Over de positie:

Als servicemonteur / meubelhersteller ben je het gezicht van het bedrijf en het aanspreekpunt voor onze consumenten. Uw verdere taken zijn:

Het is erg handig voor u om creatieve oplossingen voor elk probleem te vinden. Als je geen interne opleiding hebt gevolgd, krijg je daarom een ​​volledig aanbod aan interne meubelreparatietrainingen!

U werkt vanuit huis en zorgt ervoor dat u elke dag serviceberichten op uw stoel oplost.

Verwijder vlekken op stof of leer, repareer gebroken poten van stoelen, verwijder haken van stoffen decoraties, decoreer, repareer loungestoelen en geef klanten advies over het onderhoud van hun meubels. Dit zijn dingen die je elke dag tegenkomt.

Je werkgebied is Rotterdam en omstreken (Zuid-Holland).

Over jou:

We zoeken een creatieve collega die voor elk probleem de juiste oplossing weet te vinden. U kunt zich ook identificeren in het volgende profiel:

 • Het is handig voor u en kan het bewijzen vanuit uw werkervaring (meubelindustrie is een voordeel);
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau op het gebied van meubeltechniek;
 • Je bent servicegericht en klantgericht;
 • Je hebt een rijbewijs B;
 • Je bent een vertegenwoordiger en goed in communicatie.

Ons aanbod:

 • Hoog salaris
 • Bedrijfswagens voor professionele uitrusting uitgerust met de meest geavanceerde tools en smartphones;
 • Heeft een breed uitdagende functie in een gezond, modern en snelgroeiend bedrijf;
 • Allround interne opleiding voor meubelherstellers.
 • Een enthousiast en fanatiek team;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en natuurlijk arbeidsvooruitzichten op de lange termijn;
 • 27 vakanties kunt u ervoor kiezen om extra vakanties bij te kopen;
 • Een informeel bedrijf met een prettige werksfeer.

Over ons:

Oranje Furniture Care produceert hoogwaardige verzorgingsproducten en biedt jarenlang een volledig meubel service plan. Wij zijn een full-service partner voor de meubelindustrie en meubelretail. Dit doen we door retailers jarenlange serviceconcepten te bieden en bijdragen aan het verbeteren van de klanttevredenheid. We zijn actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Interesse?

Solliciteer dan direct! We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

https://www.vindazo.nl/keywords/servicemonteur.html

Outplacement is dé oplossing tegen werkeloosheid

Websiteaanmelden

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Zeker als je al wat ouder bent, kan dit nog behoorlijk lastig worden. Vaak zijn werkgevers op zoek naar jongere medewerkers, omdat zij hier nog lang gebruik van kunnen maken. Dit is vooral voor 50-plussers een reden om met niet al te veel vertrouwen de arbeidsmarkt op te stappen. Wanneer je al een tijdje werkloos bent, is het lastig om direct een functie te vinden die bij je past. Gelukkig zijn er diverse bedrijven die outplacement aanbieden voor seniors. Outplacementbureaus slagen erin om jou bij een organisatie te plaatsen waar jouw kennis en expertise van toegevoegde waarde zijn. Zij helpen je aan de baan die je zoekt!

Ervaren loopbaancoaches helpen jou

Outplacement is werk-naar-werkbegeleiding. Doordat je hulp krijgt van ervaren loopbaancoaches, ben je in staat om de volgende stap in jouw carrière te zetten. Zij geven je sollicitatietips en leren je om je kennis en vaardigheden op de juiste wijze onder woorden te brengen, zodat je in staat bent om jouw toekomstige werkgever te overtuigen van je kwaliteiten. Ook maken zij samen met jou een doelgericht stappenplan, waarmee je jouw carrièreperspectief helder in kaart hebt. Zo is het einde bij de ene werkgever het begin bij de volgende. Wil je de periode zonder werk gebruiken om even bij te komen en alles eens op een rijtje te zetten? Ook dan helpt een loopbaancoach je waar nodig. Zelfs in periodes zonder werkgever blijf je jezelf ontwikkelen.

Kom met professionals in contact

Wanneer je op zoek bent naar een specialist is het raadzaam om eens met Carrièrepoort in gesprek te gaan. Dit outplacementbureau ondersteunt je graag bij het zoeken naar een baan. Zij bieden outplacement op maat aan en garanderen je persoonlijke begeleiding van A tot Z. Heb jij behoefte aan begeleiding op de arbeidsmarkt? Ga dan eens met de professionals van Carrièrepoort in gesprek en zij helpen jou.

https://carrierepoort.nl/

Outplacementbureau helpt bij problemen op het werk

Websiteaanmelden

Werknemers met problemen op hun werk kunnen sinds kort professionele externe hulp krijgen. Outplacementbureau Werkcontact in Den Haag, een bureau dat zich van oorsprong bezig houdt met outplacement en re-integratie, heeft namelijk een nieuw soort dienstverlening geïntroduceerd, genaamd „counseling”, te omschrijven als „conflictbegeleiding”.

„In ons werk merkten we dat het relatief vaak voorkomt dat in oorspronkelijk goed functionerende medewerkers conflicten op hun werk krijgen. In veel gevallen leidt dat tot ontslag en dat is voor beide partijen jammer. Bovendien is er in deze krapte op de arbeidsmarkt een gebrek aan goede mensen en specialisten, zodat het de moeite loont om juist die mensen voor het bedrijf te houden. Dat doen we met counseling,” zegt Rein Reddingius, senior consultant bij Werkcontact.
Ongeveer een jaar geleden is Werkcontact met deze dienstverlening gestart omdat er in de markt behoefte aan bleek te bestaan. „We merken duidelijk dat er een groeiende behoefte aan dit soort nieuwe dienstverlening bestaat, vooral als gevolg van de vele fusies, reorganisaties en afslankingen. Daardoor komen veel mensen in problemen, ook al zijn ze in principe capabele en gewaardeerde medewerkers. Het dringt ook tot de bedrijven door dat vervanging of outplacement van mensen een uiterst kostbare zaak is en wij bieden een elegante en voordelige oplossing”, aldus Reddingius.

De gang van zaken is dat een bedrijf om counseling vraagt. De betrokken medewerker moet ook zijn toestemming geven, anders begint Werkcontact er niet aan. Er volgt een gesprek met de werkgever of de manager, dan met de werknemer en eventueel met enkele collega’s, in principe ten kantore van Werkcontact. „Dat praat rustiger en is discreter. Bovendien hebben mensen meer vertrouwen in een objectieve en ervaren buitenstaander,” zegt Reddingius.
Zowel het bedrijf als de werknemer krijgen de resultaten en conclusies van de gesprekken te horen en de medewerker krijgt ook nog tips over de te volgen gedragslijn. Reddingius: „In de meeste gevallen zijn we 6 tot 12 uur bezig tegen € 210,- per uur, maar in zeer moeilijke gevallen kan dat oplopen tot 20 uur. En als counseling echt niet lukt kan men altijd nog voor outplacement kiezen.”

Voor meer info : Klik hier….

Bij een ervaren rijschool je aanhanger rijbewijs halen

Websiteaanmelden

Steeds meer mensen beginnen een rijschool, wat vaak niet wil zeggen dat ze daar ook de juiste skills voor hebben. Het is van uiterst belang dat je kiest voor een professionele en kundige rijschool. Het is niet gek als je door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn vandaag de dag veel rijscholen die dergelijke lessen aanbieden. Toch ben je bij de specialist aan het juiste adres. Verkeersschool te Winkel heeft al ervaring met het geven van rijlessen sinds 1962. De ervaren medewerkers weten correct te handelen in iedere (verkeer)situatie en schatten elke klant precies goed in. Met de ervaren instructeurs van Verkeersschool Te Winkel heb je voor je het weet je rijbewijs.

Aanhanger rijbewijs halen? Dit is wat je kan verwachten

Moet jij voor je nieuwe baan regelmatig rondrijden met een aanhanger om spullen eenvoudig en snel te verhuizen? Dan moet je uiteraard wel in het bezit zijn van je rijbewijs B om vervolgens je aanhanger rijbewijs te halen. Waar je die volgt? Bij Verkeersschool te Winkel! Tijdens de cursus rijopleiding categorie BE volg je ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Eerst wordt het praktijkexamen aangevraagd, waarna je ongeveer twee weken voor het examen begint met lessen. Zaken als voor- en achteruitrijden, de combinatie beheersen en algemene voertuigcontrole komen aan bod, zodat jij deze perfect onder de knie hebt vóór het examen. Voor je het weet rijd jij zelf rond met een aanhanger!

Ga jij je aanhanger of motor rijbewijs halen?

Op het moment dat je op zoek gaat naar een gespecialiseerde rijschool is het fijn als je de keuze hebt uit voertuigen en lessen die je kunt volgen. Zo weet je zeker dat het bij je past. Zo kies je bijvoorbeeld voor je rijbewijs B, waarbij je na het behalen veilig en kundig een personenauto de weg op stuurt. Ook is het mogelijk om je aanhanger rijbewijs te halen, dit is je rijbewijs BE. Ga jij graag het avontuur aan? Dan is het halen van je motor rijbewijs misschien wat voor jou. Hierbij kies je uit de drie categorieën A1 (lichte motor), A2 (middelzware motor) en A (zware motor).

Heeft u een specifieke ambitie voor uw carrière?

Websiteaanmelden

Wacht dan niet af, maar ga ervoor! Het is belangrijk te weten dat u dit niet alleen hoeft te doen. Een frisse blik van een ander kan namelijk veel ondersteuning en zekerheid bieden. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijk loopbaanadvies. Wij weten hoe we u op weg moeten helpen! En, weet u? U houdt altijd de regie in handen. Dat is namelijk wel zo belangrijk.

Tijd om uzelf verder te ontwikkelen en uw ambities na te streven? Bekijk dan de website van Volkerink & Partners. Uw partner op het gebied van loopbaancoaching.

Verandering in uw loopbaan nodig?

Bent u toe aan een verandering in uw loopbaan maar heeft u geen idee wat precies de juiste keuze is? Wij kunnen u hierbij helpen, schakel onze hulp in en wij doen de rest. Tijdens het intakegespreke bespreken wij uw ambities en doelstellingen, door ons grote netwerk zijn wij precies in staat een bedrijf te vinden die uw wens kan vervullen. Persoonlijke ontwikkeling staat altijd voorop bij Volkerink & Partners, bent u al niewsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan eens een kijkje op onze pagina over loopbaanadvies. Wij zitten in Apeldoorn en Groningen. 

Nieuwe uitdagingen

Veel werknemers worden beperkt in de mogelijkheden die ze hebben binnen een organisatie, ze krijgen geen kans om zich door te ontwikkelen en krijgen het gevoel dat ze aan de lopende band werken. Wij van Volkerink & Partners nemen voor u de juiste stappen zodat u de kans krijgt bij een organisatie waar wel wordt gekeken naar uw ambities en talenten.

U houdt zelf altijd de touwtjes in handen. Wanneer u bij ons terecht komt krijgt u een eigen persoonlijk adviseur die u op weg helpt naar de juiste organisatie. Kies voor ons persoonlijke loopbaanadvies en kom erachter wat u eigenlijk wilt en wat uw persoonlijke vervolgstap is. Geen één situatie is namelijk hetzelfde. Zo komt u altijd tot het beste resultaat. Bij ons staat u altijd centraal!

Voor meer info : Klik hier….