Close

Verhoog de prestaties met chiptuning van uw BMW

U heeft van chiptuning gehoord en u wilt dan uiteraard weten wat het voor uw auto kan betekenen. Is het wel een goed idee? Dat is een vraag die wellicht bij u is opgekomen. Wij geven u daarom graag wat meer info over chiptuning van uw BMW. Chiptuning stelt de computer van uw auto strakker af waardoor de auto sneller reageert en efficiënter met brandstof omgaat. In tegenstelling tot opvoeren blijft deze prestatieverbetering ruim binnen de perken van wat de motor aan kan. U hoeft zich dus niet druk te maken over een motor die sneller slijt, of dat uw auto niet door de APK komt. Neem voor chiptuning van uw (Duitse) auto contact op met Chip Performance.

Prestatiewinst door chiptuning berekenen voor uw BMW

Heeft u gedacht aan chiptuning voor prestatiewinst van uw auto? Ontdek dan nu wat chiptuning voor uw BMW kan betekenen. Ga naar de website van Chip Performance en selecteer het model waarin u rijdt. Dit handige tooltje geeft aan hoeveel prestatiewinst er voor dit specifieke model geboekt kan worden. Deze prestatiewinst wordt weergegeven in PK en koppel. PK geeft het vermogen aan, wat onder andere de maximum snelheid bepaalt. Meer koppel betekent dat uw auto meer trekkracht heeft en sneller kan accelereren. Chiptunen is overigens, vaak in tegenstelling tot opvoeren, volledig legaal. Dat komt doordat er gewerkt wordt met de reeds aanwezige software in het motormanagementprogramma en omdat de prestaties enkel worden geoptimaliseerd binnen de toegestane parameters.

Chiptuning voor uw BMW bij een expert op het gebied van Duitse auto’s

Denkt u aan Duitse automerken, dan denkt u aan mooie en sterke auto’s. Het is ook niet voor niets dat het veel Duitse merken zijn die de automarkt domineren. In de afgelopen jaren zijn automotoren technisch steeds ingewikkelder geworden. Er wordt meer en meer elektronica in moderne auto’s verwerkt en daar kunt u uw voordeel mee doen! Chiptuning voor uw BMW bijvoorbeeld. Dat laat u natuurlijk uitvoeren door een bedrijf dat ervaren is met het chip tunen van Duitse auto’s. Chip Performance werkt hoofdzakelijk met Duitse automerken en kan de prestaties van uw BMW aanzienlijk verbeteren door het motormanagementprogramma van uw auto scherper af te stellen.

Voor meer info : Klik hier….