Website Aanmelden
Image default
Auto’s en Motoren

Loop of Sloop Amsterdam

Opzoek naar een oude ‘loop of sloop’ auto in Amsterdam? Dan hebt u nu gevonden wat u zocht, namelijk: Als autosloperij bieden wij wekelijks tot wel 250 ‘loop of sloop’ auto’s aan! 

Wat zijn onze ‘loop of sloop’ auto’s?

Als autosloperij ontvangen wij daadwerkelijke ‘sloopauto’s’, maar ook met grote regelmaat schadeauto’s. Interessante schadeauto’s (goed te repareren, mooi bouwjaar), knappen wij weer geheel op in onze eigen garage, zodat deze weer goed functioneren. De auto’s worden dan ook direct APK gekeurd, waardoor al onze auto’s zijn voorzien van een recente APK keuring. 

Deze auto’s bieden wij weer te koop aan; zo koopt u als klant uiterst voordelig gewoon een goede occasion. Onze auto’s zijn Marktplaats concurrerend geprijsd: kijk, dát is pas interessant! Wij bieden een ruim assortiment occasions van uiteenlopende, gangbare automerken. 

Bent u opzoek naar een goedkope occasion, kom dan langs bij onze showroom in Vijfhuizen (vlakbij Amsterdam) om een proefrit te maken in een auto naar uw keuze. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend, van 08.30u tot 19.00u. 

Contact? Telefoon: 06 57 18 27 92

Voor meer info : Klik hier….