Close

Auto inkoop én de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Als uw auto niet meer door de APK komt, is het slim om voor professionele auto inkoop in de buurt van Rotterdam te kiezen. Autosloperij de Zaag is daar de ideale partij voor. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op.

Auto kapot? Kies voor een ervaren bedrijf in de inkoop van auto’s nabij Rotterdam

Bent u een handige autoklusser? En bent u op zoek naar auto-onderdelen? Of is uw auto kapot en zoekt u een partij die deze wil opkopen? Autosloperij de Zaag is de specialist in Krimpen aan de Lek die u zoekt. Zij zijn een echt familiebedrijf en hebben meer dan veertig jaar ervaring in de autobranche.  Ze beschikken over meer dan 13.000 vierkante meter met sloopauto’s en een magazijn met meer 3.000 vierkante meter aan auto-onderdelen. Deze zijn alle van diverse merken, zodat er voor iets wils tussen zit! Tevens verkopen zij ook tweedehandsauto’s met een nieuwe APK en voldoen zij aan alle certificeringen en keurmerken die aan een Nederlandse autosloperij worden gesteld. Bij deze specialist kiest u dus niet alleen voor ervaring maar ook voor kwaliteit.

Bij een auto inkoop bedrijf nabij Rotterdam kiest u voor kwaliteit

Op zoek naar een bedrijf dat zich bezighoudt met de auto inkoop van alle merken? De specialist in de buurt van Rotterdam kan u van dienst zijn. Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

© 2019 Website Aanmelden | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.