Zelf hulp technieken en het psychologisch dilemma

Websiteaanmelden

Als je ooit aan een psycholoog zou vragen of iedereen wel nood heeft aan een psychologische onderzoek, zullen de meesten daarmee wel akkoord gaan en iets zeggen in de aard van :” Wel, dat is zeker geen slecht idee, iedereen zou tenminste om de vijf jaar zich eens psychologisch moeten laten onderzoeken.” Bij het ouder worden zou dit zelfs belangrijk kunnen zijn om te doen, omdat veel mensen dan te maken krijgen met dementie, geheugenverlies en andere ernstige psychologische situaties.

We weten natuurlijk allemaal wel dat de kans om een bezoekje te brengen aan de psycholoog niet zomaar op je doe-lijstje staat, tenzij je misschien lijdt aan een of andere depressie of een gekend psychologisch probleem hebt. Ik ga je een klein geheimpje vertellen, veel psychologen zijn psycholoog geworden omdat ze zelf een klein beetje gek zijn en ze besloten dus om psychologie te studeren om eigenlijk zichzelf te kunnen verklaren. Nee, dit is geen grapje.

Als je je dus zorgen maakt om een psycholoog te vertrouwen,zou je dat beter niet doen, zelfs als je denkt dat je een beetje gestoord bent, want er is veel kans dat jij gezonder van geest bent dan zij. En ja, in feite is het misschien wel goed dat psychologen wat gek zijn, want we kennen allemaal het gezegde : “ Wat je zegt, ben je zelf !”

Er zijn veel dingen die je zelf kan doen, eerder dan naar een psycholoog gaan. Zo kan je tot tien tellen vooraleer je mond open te doen, als je boos bent, of een dag of twee wachten vooraleer te gaan praten met iemand waarop je kwaad bent. En als je dus dergelijke kleine dingen kunt oplossen, waarom zou je je dan niet een zelfhulpboek aanschaffen en enkele van die technieken uit proberen, want eigenlijk zijn veel van die boeken geschreven door psychologen zoals diegene waarvan je de consultatie steeds maar uitstelt, zelfs als je weet dat het goed voor je is. Denk hieraan om je eigen gedrag om dat psychologisch onderzoek en de bijhorende evaluatie uit te stellen, te overwinnen.

Meer weten over het onderwerp psychologie? Bezoek de psycholoog.nl en u vindt talloze artikelen over dit onderwerp om u geestelijk te verrijken. Verder kunt u ook op deze website Hier vindt u onderwerpen met betrekking tot de psychologie. Verder kunt u een psycholoog in Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam boeken.

Voor meer info : Klik hier….

Het gemak van een luchthaven limousine

Websiteaanmelden

De luchthaven limo is een perfect vervoersmiddel om in een grote stad de drukte van het normale verkeer te vermijden. Door de minimale parkeerplaatsen op luchthavens is het zeker de moeite waard om een dergelijke service te overwegen. Ook als je in een drukke wijk woont, is het handig om gebruik te maken van deze diensten. Door een auto te huren kan men de vlucht halen zonder zich zorgen te hoeven maken waar ze hun eigen auto’s moeten parkeren, omdat deze diensten komen met een chauffeur die ze naar hun plaats van bestemming brengen.

Deze vervoersoptie is ook handig omdat je zo de hoge parkeertarieven niet hoeft te betalen. Uur- of dagtarieven kunnen ervoor zorgen dat de kosten voor de reis flink zullen oplopen. Bovendien kan deze dienst worden gebruikt om een grote groep mensen tegelijkertijd naar de luchthaven of naar een andere bestemming te brengen. En dit soort vervoer is meestal op alle momenten van de dag en nacht beschikbaar.

Wil je liever met eigen auto parkeren bij de luchthaven van Eindhoven? Neem eens een kijkje bij https://eazzypark.nl voor voordelige tarieven en ruime aanbod aan keuze omtrent parkeren voor zowel korte als lange vakanties.

Voor meer info : Klik hier….