Metech weet hoe het werkt

Welkom bij weer een nieuwe blog over zakelijke bedrijven. Deze week gaan we het hebben over een bedrijf dat veel veegmachines en schrobmachines maakt. Samen kijken we naar het soort bedrijf, haar klanten, wanneer je daar heen kan gaan en wanneer je een veegmachine of schrobmachine nodig hebt. Veel leesplezier!

Wat is Metech?

Metech. Een bedrijf dat al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon houdt. Vanuit Barneveld wordt het hele land bediend. Hier zit hun winkel en opslaglocatie. Metech houdt zich vooral bezig met schrobmachines en veegmachines. Hierbij hechten ze veel waarde aan de kwaliteit van de producten. Alle producten kun je kopen, huren of leasen. Ook de onderhoud aan uw schrobmachine of veegmachine kunt u gemakkelijk uitbesteden aan ze. Dankzij hun gespecialiseerde experts weten zij vaak snel waar het probleem zit. Daarnaast kunnen ze ook snel alle problemen oplossen.

Gespecialiseerd

Metech is opgericht door Job Meijer. Na een brede start werd al snel versmald naar goedkope veegmachine, goedkope schrobmachine en onderhoud. Bij alles wat ze doen hebben ze drie kernwaarde in acht. Snelheid, kwaliteit en voorraad. Ze laten snel iemand komen. Dat kan zijn voor onderhoud of techniek. Maar dit kan ook zijn om een offerte te versturen. Kwaliteit. Hier hechten zij erg veel waarde aan. De kwaliteit van het advies dat ze geven, kwalitatief goede schrobmachines en veegmachines en kwaliteit onderhoud. Hierdoor gaan de producten nog langer mee en heeft u meer profijt er van.

Klanten van Metech

De klanten van Metech verschillen heel erg. De een heeft een grote loods en de ander een kleine winkel. Iedere onderneming die waarde hecht aan een schone werkplaats past bij Metech. Van een bouwplaats tot een supermarkt en van een loods tot een hangar. De klanten verschillen maar de producten vaak niet. Dankzij hun kwaliteit advies werkt uw schrobmachine en of veegmachine erg goed.

Kopen bij Metech?

Benieuwd of er bij Metech producten zijn die jouw onderneming verder kunnen helpen? Neem dan snel even een kijkje op de website van Metech en maak een afspraak om uitgebreid advies te krijgen. Natuurlijk kun je altijd even langs gaan in hun grote showroom. Hier staan alle modellen en versies voor je klaar. Als laatste is het leuk om ook te vertellen dat ze regelmatig tweedehands veegmachines en schrobmachines hebben. Hierdoor hoeft u vaak niet de hoofdprijs te betalen maar is er voor ieder budget altijd wel een machine.