Metech weet hoe het werkt

Welkom bij weer een nieuwe blog over zakelijke bedrijven. Deze week gaan we het hebben over een bedrijf dat veel veegmachines en schrobmachines maakt. Samen kijken we naar het soort bedrijf, haar klanten, wanneer je daar heen kan gaan en wanneer je een veegmachine of schrobmachine nodig hebt. Veel leesplezier!

Wat is Metech?

Metech. Een bedrijf dat al sinds 2004 duizenden vloeren brandschoon houdt. Vanuit Barneveld wordt het hele land bediend. Hier zit hun winkel en opslaglocatie. Metech houdt zich vooral bezig met schrobmachines en veegmachines. Hierbij hechten ze veel waarde aan de kwaliteit van de producten. Alle producten kun je kopen, huren of leasen. Ook de onderhoud aan uw schrobmachine of veegmachine kunt u gemakkelijk uitbesteden aan ze. Dankzij hun gespecialiseerde experts weten zij vaak snel waar het probleem zit. Daarnaast kunnen ze ook snel alle problemen oplossen.

Gespecialiseerd

Metech is opgericht door Job Meijer. Na een brede start werd al snel versmald naar goedkope veegmachine, goedkope schrobmachine en onderhoud. Bij alles wat ze doen hebben ze drie kernwaarde in acht. Snelheid, kwaliteit en voorraad. Ze laten snel iemand komen. Dat kan zijn voor onderhoud of techniek. Maar dit kan ook zijn om een offerte te versturen. Kwaliteit. Hier hechten zij erg veel waarde aan. De kwaliteit van het advies dat ze geven, kwalitatief goede schrobmachines en veegmachines en kwaliteit onderhoud. Hierdoor gaan de producten nog langer mee en heeft u meer profijt er van.

Klanten van Metech

De klanten van Metech verschillen heel erg. De een heeft een grote loods en de ander een kleine winkel. Iedere onderneming die waarde hecht aan een schone werkplaats past bij Metech. Van een bouwplaats tot een supermarkt en van een loods tot een hangar. De klanten verschillen maar de producten vaak niet. Dankzij hun kwaliteit advies werkt uw schrobmachine en of veegmachine erg goed.

Kopen bij Metech?

Benieuwd of er bij Metech producten zijn die jouw onderneming verder kunnen helpen? Neem dan snel even een kijkje op de website van Metech en maak een afspraak om uitgebreid advies te krijgen. Natuurlijk kun je altijd even langs gaan in hun grote showroom. Hier staan alle modellen en versies voor je klaar. Als laatste is het leuk om ook te vertellen dat ze regelmatig tweedehands veegmachines en schrobmachines hebben. Hierdoor hoeft u vaak niet de hoofdprijs te betalen maar is er voor ieder budget altijd wel een machine.

Een botox behandeling

Als je last hebt van rimpels kun je kiezen om een botox behandeling te nemen. Via deze behandeling wordt er botox in de huid gespoten om de huid te ontspannen. Rimpels zullen op die manier verdwijnen. Het wordt ook gebruikt om overmatig zweten tegen te gaan. De behandeling is vrijwel pijnloos. Op sommige plekken kan het iets pijnlijker zijn, maar vaak merk je er weinig van door de verdoving die je plaatselijk krijgt. Je kunt direct na de behandeling weer naar huis. Het effect van de behandeling is echter niet permanent. Je moet het bijhouden door af en toe een nieuwe behandeling te nemen. Het effect is na enkele dagen goed te zien. Je ziet het dus niet direct omdat de stof eerst zijn werk moet doen in de huid. De behandeling is over het algemeen zonder risico’s. je kunt soms wat blauwe plekjes zien of een beetje hoofdpijn krijgen. soms wordt de plek een beetje gevoelloos. Het is ook mogelijk dat je er allergisch voor bent, waar je dus een reactie door kan krijgen. Dit is echter wel heel zeldzaam. Let er wel op dat dit niet door de verzekering wordt vergoed. Dit komt omdat het een estethische ingreep is. Voor botox ervaringen moet je goed kijken op internet naar een goede kliniek. De meningen van anderen die al een ingreep hebben laten doen kan veel waard zijn. Dit geldt ook voor als je naar goedkope fillers zoekt. Goedkoop is vaak duur koop. Het gaat om je lichaam dus neem je tijd om je goed in te lezen.

Wil je het liefste alle rimpels in het hoofd laten verdwijnen? Dan kun je ook kiezen voor een gehele facelift. Alle rimpels zullen bij deze ingreep verdwijnen. Je zult wel onder gehele narcose zijn omdat de ingreep wat groter is dan alleen een injectie op de plaatselijke plek. Je moet ook meer rust nemen en de prijzen liggen over het algemeen een stuk hoger.

Voor meer info : Klik hier….

Uw huis beveiligen

Hoewel het aantal inbraken wel afneemt, op grond van de laatste cijfers, is het wel cruciaal om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon binnen je huis of pand aan?

Inbraak voorkomen

Maatregelen treffen

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn bijzondere sloten, gemaakt van extra sterk en duurzaam materiaal. Daarnaast zijn de sloten zo geproduceerd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar zoals ook op uw schuifpui zijn belangrijk. Oude, verweerde sloten zijn eenvoudig open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg in welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra zekere sloten op uw deuren.   

Er zijn verschillende soorten veiligheidssloten, als voorbeeld bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een deskundige binnen sloten bijvoorbeeld een slotenmaker 365 Amsterdam kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Als voorbeeld hierboven al opgemerkt dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van nieuwe sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Zodra veel mensen aan het werk zijn, de kids op school en de buurt redelijk uitgestorven is. Ook binnen vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

Tegenwoordig hebben veel wijken een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Zodra er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit binnen de groep gezet. Maar dit vermijdt lang niet altijd een inbraak binnen je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg belangrijk.

Inbraaktips

 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.
 • Eveneens als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Doe altijd je deur op slot, ook als je maar 5 minuten weg bent.

 

 

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of binnen de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, eveneens inbrekers. Koop een klein sleutelkluisje voor in de schuur.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash binnen je huis.
 • Leg uw dure sieraden en contact geld binnen een kluisje in huis. Of huur een kluis bij de bank.
 • Zorg ervoor dat artikelen zoals smartphones na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet in een oude sok of onder een matras.

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

Inbraken in Nederland

Binnen 2014 werd er nog gangbaar 250 keer per dag ingebroken in Nederland. Een ontzettend fors cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Wanneer u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een klein kaartje als voorbeeld een bankpas of klantenpas voor nodig om in 30 seconden in te breken. Precies wanneer je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

Voor meer info : Klik hier….

Professionele infographic

Een infographic wordt steeds frequenter gebruikt in de communicatie van organisaties, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte wijze overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer voordelen aan een infographic.

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve illustratie waarin tekst en beeld gemixt worden. Info wordt hierdoor op een visuele wijze weergegeven. Een infographic wordt meestal opgesteld door een grafisch vormgever. Er zijn ook diverse gratis programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer effectief en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel vertellen en ook veel info beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de kans om de infographic te delen op Social Media. Vandaar wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

De voordelen van een infographic

Creativiteit

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen lange, saaie teksten maar een veelkleurig, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je onderneming. Zo is het misschien om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om mogelijk het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk onderneming de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Info blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Attentiewaarde

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt vertellen. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot gemiddelde tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een normale tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een gewone tekst in 41% maar de volledige tekst leest.

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen gepast in ons geheugen hangen, de illustratie wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de informatie door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijk, het heldere karakter en de herkenbare beelden.

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgemaakt worden. Daarnaast zitten er vele voordelen aan het opmaken van een infographic.

Compact en volledig

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel informatie toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de info helder en kort te verwoorden. Hierdoor is het eventueel om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bijvoorbeeld grafieken te gebruiken wordt informatie op een schematische en compacte manier weergegeven.

 http://goedkoopsteinfographics.nl/

Voor meer info : Klik hier….

Het belang van slotenmakersdiensten

De diensten van slotenmakers zijn essentieel voor het creëren en onderhouden van veilige omgeving. Eén van de kenmerken die de meeste slotenmakerservices gemeen hebben, is dat ze vierentwintig uur per dag bereikbaar zijn. Dat betekent dat u nooit zelf kapotte sloten hoeft te repareren! We raden u dan ook zeker niet aan om dit zelf te proberen. Er zijn verschillende redenen waarom het beter is om direct een slotenmaker te bellen bij problemen.

Expertise op verschillende gebieden

Zelfs wanneer u van specifieke sloten weet hoe ze gerepareerd kunnen worden, is het goed mogelijk dat uw slotenmaker een probleem heel anders aan zou pakken. Dit is omdat slotenmakers van veel meer verschillende aspecten verstand hebben en op basis daarvan naar de algemene behoefte van hun klanten kijken. Voorbeelden van vaardigheden die uw slotenmaker bezit zijn bijvoorbeeld het openen van dichtgevallen deuren, het vervangen of maken van nieuwe sleutels en het openen van gesloten auto’s.

Oplossingen voor uw specifieke omstandigheden

Sommige bedrijven van specifieke industriële gebieden hebben extra beveiliging nodig, bijvoorbeeld omdat hun zaken van gevoelige of geheime aard zijn. Zo zal voor dit soort bedrijven vaak constante monitoring nodig zijn, zowel van werknemers als zelfs van klanten. Banken en juwelierszaken zijn goede voorbeelden. Slotenmakers zullen in dergelijke gevallen naar de bredere staat van de beveiliging kijken en eventueel extra veiligheidsmaatregelen in acht nemen.

Geen geografische beperkingen

Het voordeel van slotenmakers is dat ze over het algemeen niet ver weg zijn; iedere stad heeft wel zijn eigen service. Ook in afgelegen gebieden buiten de stad laat hulp doorgaans niet lang op zich wachten. Kortom, steekt u de autosleutel in het slot en breekt hij daarbij af? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken; een telefoontje naar de slotenmaker is de ideale oplossing.

 

Slotenmakers tijdens de feestdagen

Zelfs tijdens de feestdagen is het natuurlijk mogelijk dat u uw auto op uw bestemming afsluit terwijl de sleutels nog binnen liggen. Natuurlijk kan dat op zo’n moment de nodige stress en zorgen opleveren. Gelukkig zijn slotenmakers ook op zulke momenten in staat om de autodeur snel en effectief te openen. Zelfs laat in de avond zijn veel slotenmakers voor noodgevallen te bereiken. Op die manier kan een betrouwbaar slotenmakersbedrijf ook tijdens de feestdagen nog alle verschil van de wereld maken!

Wilt u advies op maat hoe uw huis op de juiste manier te beveiligen? Neem eens contact op met Michael Schapkul, een professionele slotenmaker gevestigd in Utrecht.Hij staat al jaren bekend om zijn vakkundigheid en service die hij te bieden heeft.

http://www.locksecure.nl

 

Voor meer info : Klik hier….

Alles over anciënniteit

wat is anciënniteit

Is het mogelijk Anciënniteit meenemen richting mijn nieuwe personeel?

Heeft u onlangs uw ontslagbrief gekregen? Of speelt u met de veronderstelling om ontslag te nemen bij uw werkgever? Vroeg of laat krijgt ook u daarop te maken met het opzeggingstermijnDaarin spelen een groot aantal aspecten een rolzo daarnaast uw anciënniteit. Wij geven u een helder beeld van uw anciënniteit en wat het exact voor u betekent.

De anciënniteit betekenis is de periode dat u verbonden bent aan een bepaalde onderneming. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol binnen onder meer het bepalen van uw loon, reces, rechten, verplichtingen,… Het komt dikwijls voor dat een hogere anciënniteit (een langere verplichting aan de werkgever) verbonden is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het organisatie, de organisatie, de instelling,…

Stel dat u overstapt naar een nieuwe werkgever. U bent toe aan een kersverse uitdaging, nadat u al vele jaren voor hetzelfde onderneming werkt. Een nieuw bedrijfkersverse energie, nieuwe prikkels,… En uw opgebouwde anciënniteit daarop? Bent u in staat dit mee te nemen naar een nieuwe werkgever? Of begint u weer helemaal opnieuw met het opbouwen van uw anciënniteit? U heeft er immers natuurlijk wel talloze jaren hard voor gewerkt.

Het traject

Het traject van outplacement in drie simpele stappen toegelicht:

Je bent net ontslagen door uw personeelslid en dat kan zwaar vallen voor een personeelDaarom moet je ook als eerste het ontslag verwerken en verhaal verkrijgenDaarnaast wordt er met u samen gekeken wat uw rechten en verplichtingen zijn op dit moment en wordt uw toestand op dit moment duidelijk geschetst.

Verwerk van het ontslag

Persoonlijke groei

Hoezo outplacement

Er komen situaties voor waar een werkgever en medewerker niet meer gezamenlijk overweg kunnen. Dit kan zijn om de band te midden van de werkgever en werknemer niet perfect is of als er geen vertrouwen meer is. Het kan daarnaast zijn dat het onderneming faillissement gaat en dat de medewerker of talrijke weeknemers zonder werk komen te zittenOok bezuinigingen horen bij ditdaarnaast wel collectief ontslag genoemd.

In welke gevallen heb ik recht op outplacement?

Om recht te hebben op outplacement moet je minstens 45 jaar oud zijn en werken in een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de oudedagsvoorziening gerechtigde leeftijd bereikt daarop heb je geen recht meer op outplacement.In welke gevallen je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur minder vervolgens de helft heeft als inhoud van een voltijdse personeelslid Wanneer je na je dienstbeëindiging wel een heel uitkeringsgerechtigde werkloze zou wordenmaar niet bereikbaar moet zijn voor de markt.

Collectief dienstbeëindiging

10 werknemers van een organisatie die meer hierna 20 werknemers heeft en minder hierna honderd werknemers in een kalender jaargang tewerkgesteld zijn.

Wat is Collectief ontslag? Helaas komt collectief ontslag steeds vaker voor maar wat is het nou eigenlijk. Er is sprake van collectief dienstbeëindiging als meerdere werknemers binnen 60 dagen worden ontslagen en:

10% van de werknemers bij een onderneming waar op zijn minst 100 en maximaal 300 mensen in een kalender jaargang tewerk zijn gesteld.

Wat is outplacement?

Door middel van outplacement wordt een werknemer richting een kersverse baan Helpt na dienstbeëindiging. Outplacement werd meer vervolgens 30 jaar geleden ontworpen in Amerika En dan kwam het over gewaaid richting Nederland, België en meer en meer Europese landenOnderwijl is Outplacement niet meer weg te denken uit het huidige stelselAls je ontslagen wordt vervolgens kan je een outplacement procesverloop ingaan en die gaat als volgtVerwerken van het ontslag, Het ontdekken van willen en competenties en sollicitatie begeleiding.

Kersverse eenheidsstatuut

 

 

Het kersverse eenheidsstatuut is een statuut dat is geaccepteerd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds één januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel arbeiders als bedienden. Het verschil tussen beide partijen wordt verkleind. De kanten groeien zo meer naar elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid tussen arbeiders en bedienden. Deze partijen hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke variëren hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het kersverse eenheidsstatuut dat van kracht is sinds één januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische werkenden en bedienden. Daarnaast is het voor zowel werkgevers als medewerker zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle informatie is te vinden in het eenheidsstatuut.

Voor meer info : Klik hier….

Loopbaanbegeleiding van Ucare

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het supporten en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt prive begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, passies, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de perfecte ambt te vinden? Wat is mijn passie? Hoe utiliseer ik mijn talenten optimaal. Een opbrengst op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, zelfstandigen en carrièremannen- en lady´s.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij bewerkingen in uw leven. Heeft u moeite met hervormingen in uw arbeid of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw arbeid- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat raad escorteert u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: gunstig met loopbaancheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

U wenst bevordering maken of wat betreft een aantal jaar. En hoe kunt u uw leiderschap verbeteren of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Carrière

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ondernemers, carrièremannen- en dames die met vragen worstelen wat betreft hun loopbaan en werknemers die in hun opzeggingstermijn en tijdsbestek van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele last waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee escorteert.

Hoe kunt u zich verbeteren in uw job, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u wilt meer uit uw carrière halen. Maar hoe doet u dit?

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende ambiance, de overzichtelijke systeem en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Met de loopbaancheques ontvangt u goedkope loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u bijeen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens verkrijgt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw baan- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

 1. U bent ondergrens voorwerpen jaar (deeltijds of voltijds) aan het arbeid als arbeider of zelfstandige.
 2. U heeft de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd.
 3. U woont in Vlaanderen.

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Heb ik recht op jobcheques als ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques reserveren. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw tijdsbestek van verbrekingsvergoeding.

Heeft u er wel recht op? Dan bekomt u van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor € 40,- via uw mail of post.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan krijgt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoet.

 Wat als ik mijn baan cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Indien u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld moeiteloos teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de jobcheque.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gewone tarief van twee carrière cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Hoe ziet een jobcoachingtraject van Ucare eruit?

Loopbaanbegeleiding is een individueel procesverloop  bij een vestiging bij u in de buurt. De fasen van het proces:

Terugkom-ogenblik waarbij u gezamenlijk een Individueel OntwikkelingsPlan opstelt (POP). Een POP-plan is gericht op de lange termijn. Enerzijds stelt u doelen voor dit jaar, anderszijds kijkt u ook voorts.
Terugkaatsen genomen acties, veranderingen, verbeterpunten.

Heeft u na het loopbaantraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw trainer voor een gratis nazorggesprek. Daarin kijkt u bijeen met uw trainer welke voetstappen u verder kunt nemen.

Afzonderlijk gesprek met uw loopbaan trainer
Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een jobcoachingtraject volgen
Doe-opdrachten uitvoeren

Werk test

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=zFj4JDULjV8

Voor meer info : Klik hier….